figa33 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 to prawda. na wszystkich zdjęciach Livia ma uśmiechnięty pychol Ona taka radosna jest i już nawet na tym za siatką nie bardzo smutna a już te gonitwy po polu...:loveu: oj , piesku ,Ty jesteś stworzona do radości.... Quote
majuska Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Do jutra panieneczko!!!:loveu: Quote
majuska Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Ruda dziś dała popis:shake: Oczywiście poszłyśmy na spacer. wywęszyła sobie coś w trawie i tam sterczała, zanim się zorientowałam to już w paszczy była myszka, oczywiście nie było mowy o wypuszczeniu jej....została schrupana na moich oczach.....:angryy::shake:...a potem Rudzielec widząc , że nabroiła, przyszła pomalutku , niemalże czołgając się przepraszać, a jak zobaczyła, że mnie udobruchała to dała mi siarczystego buziaka:angryy::mad::eviltong: Jest po prostu przecwaniara, przemądra i brak mi słów... Quote
majuska Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Próbowałam złapac "myszołowa " na smutno za kratami... i tylko takie coś mi wyszło ...ale krata gęsta, mało widać:shake: Quote
PapryczkaChili Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Livia jest dzisiaj w Metrze - trzymajcie mocno kciuki!!!!! Quote
majuska Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Już 2 telefony były!!!!:multi::multi: Będą potrzebne wizyty przedadopcyjne na śląsku, Katowice lub Sosnowiec!!!! Znacie tam kogoś??? Obie panie się zgadzają!!! Quote
Daria_13 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ja mam 15 lat i mogłabym zrobić wizytę w piątek, ale nie wiem czy nie przeraża was mój wiek? Quote
majuska Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Daria wielkie dzięki za chęć pomocy:loveu: Już udało mi sie znaleźć ochotniczkę na wizytę. MagdaH pojedzie:loveu: Najwyżej inne ciotki poprosimy o poadopcyjne odwiedziny , bo tam podobno nie mają netu...oczywiście jak wszystko sie pozytywnie rozegra. Quote
MagdaH Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nie przeraza;) ale że mam spotkanie w końcu tygodnia w Sosnowcu, to obiecałam Majusce, że przy okazji domek wybadam. Na wszelki wypadek, czy wiadomo jak Livia reaguje na inne zwierzęta (psy, koty abo cuś)? Quote
majuska Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 MagdaH napisał(a):Nie przeraza;) ale że mam spotkanie w końcu tygodnia w Sosnowcu, to obiecałam Majusce, że przy okazji domek wybadam. Na wszelki wypadek, czy wiadomo jak Livia reaguje na inne zwierzęta (psy, koty abo cuś)? Ogólnie jest ok, tzn. nigdy jej nie widziałam w żadnej akcji, jak dla mnie zgadza sie ze wszystkimi żywymi stworzeniami, nawet z krowami, no tylko na myszki trzeba uważać bo je zjada:shake: Ci państwo nie mają innych zwierząt. Livia jest zaszczepiona i odrobaczona , nie jest wysterylizowana , ale ludzie chcą ją wysterylizować. Quote
MagdaH Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 To jak mi jutro newsa poślesz, to bede działać:p Quote
karolciasz28 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dzieje się:-o Liviutki widzisz może już na zawsze uśmiechniesz się i tak już zostanie:loveu: Quote
majuska Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Livia dziś została poinformowana, że domek się kroi, na spacerku wyszła tylko kawałek za bramę, a potem wywaliła się w trawie do góry brzuchem i kazała się miziać prze 15 minut, tak zrozumiałam, że chciała powiedzieć zabierz mnie już dziś....domek dzwonił juz 2 razy, nie moga się doczekać, tylko jeszcze poczekamy na relację Magdy... A żeby było śmieszniej Figuniu to miałam przed chwilą telefon z allegro, bardzo fajny i sympatyczny, postaram sie im podesłać jakiegoś innego psiaka, byli otwarci... Ponad pół roku psisko czekało a teraz taki ruch!!!:p Quote
figa33 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ojej , ojej , jakie dobre wiadomości!!:loveu::loveu: miód na moje serce! może jeszcze jakis piesio skorzysta. prawo dobrej serii się odezwało , i niech trwa jak najdłużej!!:loveu::loveu: Liviutko kochana!! Quote
majuska Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/#post13069662 Quote
MagdaH Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tiaaa...jutro ok.18tej jadę do przyszłego domku Livii:loveu: Trzymać kciuki, ściskać rączki i nóżki, proszę...:cool3: Quote
Becia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ale się dzieje.....:crazyeye:...Liviutku kciuki trzymam za twój domek !!! :thumbs: Quote
majuska Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 No i każcie wszystkim swoim orzechowskim sierściuchom zaciskać ogony....za kolejnego orzeszka..no...orzeszkową:eviltong: Magda czekamy z niecierpliwościa na relację. Dziś już też dzwonili, żeby im powiedzieć mniej więcej jaką dużą obrożę kupić i co Livia lubi jeść;) Quote
Florentynka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 "Pieprzone Orzeszki" & CO. też trzymają kciuki! Quote
Recommended Posts