figa33 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 malutkiej skończyło się allegro , miała obserwatora, ale cholernik się nie odezwał,następne wystawię w niedzielę wieczorem Quote
majuska Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dzięki Figuniu, pies z takimi pokładami energii i miłości, zamknięty za kratami.....depresja jak nic:shake: Quote
PapryczkaChili Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Może mogłabym pomóc i zrobic ogłoszenie w drukowanym Metrze? dajcie znac, tylko na priv bo mi powiadomienia o wątkach nie zawsze przychodzą :( i mizianko dla przepięknej suni :) nie wiem, co takie przytulanki robią bez domku :( mam nadzieję, ze szybko znajdzie swój kąt. Quote
Izabela124. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ja zaglądam tylko nic nie piszę:cool3: Quote
majuska Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 PapryczkaChili napisał(a):Może mogłabym pomóc i zrobic ogłoszenie w drukowanym Metrze? dajcie znac, tylko na priv bo mi powiadomienia o wątkach nie zawsze przychodzą :( i mizianko dla przepięknej suni :) nie wiem, co takie przytulanki robią bez domku :( mam nadzieję, ze szybko znajdzie swój kąt. Papryczko chętnie skorzystamy z Twojej propozycji, dziękujemy bardzo, zaraz pisze PW Quote
Miśka84 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 majuska napisał(a):zauważyłam ostatnio, że ogonek jest chyba troszkę podgryzany a to chyba oznaka depresji .....dobrze myślę...??? O matko....:-(:-(:-( Quote
figa33 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 z tym ogonkiem to nieciekawie....:shake: Quote
majuska Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 To nie wygladało jakoś bardzo groźnie, ona miała gorszy ten ogon na samym początku jak do schronu trafiła, teraz to juz przyschnięta sprawa, ale jednak jest:roll: Kochany rudzielcu do domku Ci trzeba, zima idzie a Ty masz takie zupełnie niezimowe futro:shake: Quote
Becia66 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 majuska napisał(a):Kochany rudzielcu do domku Ci trzeba, zima idzie a Ty masz takie zupełnie niezimowe futro:shake: fakt, takim to najgorzej zime przetrwać.....:shake: można ją było do Reksia zaproponować.....taki cudny psiak...:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Swietny pies ja mysle ze ludzi przeraza chora watroba Quote
figa33 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dla malutkiej nowe allegro , ale link jak dorwę " ludzki " komputer:razz: Quote
Miśka84 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Swietny pies ja mysle ze ludzi przeraza chora watroba :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Estowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Skarbie, trzymaj się ;* ;( Ktoś wybiera sie do niej w sobotę? Bo ja bym poszła ;) Quote
figa33 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 obiecany link do allegro LIVIA - NIE ZAPOMNISZ JEJ SPOJRZENIA (748827786) - Aukcje internetowe Allegro Quote
SZPiLKA23 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Estowa nie wiem jak bedzie z sobota bo Halcia ma szczepienie w Mielcu, wiem ze w przyszłym tygodniu sie wybieramy Dzieki Fiuguniu :) Quote
majuska Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Swietny pies ja mysle ze ludzi przeraza chora watroba To nie jest żadne poważne schorzenie z tego co wiem, wątroba to organ który się regeneruje i chyba po prostu wystarczy sie Livią dobrze zaopiekować i pokochać a wszystko będzie dobrze. Tu się nie ma czym przerażać.... Quote
karolciasz28 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ajjjjjj albo uczulenie Możliwe że uczulenia, Shlety też takie coś ma tylko ona to wygryzała tak do mięsa( to na łapach), a teraz pięknie rosną kłaczki. Oby to nie była depresja.:-( Ale w końcu czemu się dziwić.:shake: Quote
majuska Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 " Wynoś się"...trzask samochodowych drzwi...od tej pory jest niczyja... Livia, 2-letnia sunia przecudnej urody, łagodna, posłuszna, lubiąca spacery i zabawę mieszka teraz w betonowym zimnym boksie...więdnie jak kwiat bez wody...usycha bez kochającego domu i tego jedynego człowieka. Pokocha bezgranicznie. Livia przebywa w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem. Kontakt Renata 600 401 564 Wymyśliłam taki tekst do ogłoszenia Livii w Metrze zaproponowanym przez PapryczkęChili...Poproszę o uwagi w razie czego... Wczoraj mi dogo nie działało...:angryy: Quote
PapryczkaChili Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dziewczyny, pracuję nad ogłoszeniem Livii do Metra :D sama nie wiem czy takie ogłoszenie czy lepiej coś innego np: Livia, 2-letnia sunia przecudnej urody, łagodna, posłuszna, lubiąca spacery i zabawę. Została wyrzucona z samochodu, mieszka teraz w betonowym boksie...źle znosi schroniskowe warunki i pokocha bezgranicznie, jest spragniona kontaktu z człowiekiem. Jest zaszczepiona i odrobaczona. Kontakt Renata 600 401 564 Zastanawiam się nad tym ogłoszeniem, bo zrobiłam analizę ogłoszeń w Metrze i nie wiem, czy nie lepiej coś zwięzłego i konkretnego, co łapie za serce? ja nie wiem, jakie zadziała na przyszły domek... jak myślicie, co lepiej trafia do ludzi? Proponuję zdjęcie: I czy ona jest sterylizowana? Quote
majuska Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='PapryczkaChili']Metrze i nie wiem, czy nie lepiej coś zwięzłego i konkretnego, co łapie za serce? ja nie wiem, jakie zadziała na przyszły domek... jak myślicie, co lepiej trafia do ludzi? [/quote] I w tym problem nigdy do końca nie wiadomo co do kogo trafi:roll: Livia nie jest sterylizowana, zdjęcie jaknajbardziej ok;) Quote
Becia66 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='majuska'], zdjęcie jak najbardziej ok;)[/quote] Trzy lata doświadczeń ,,w tej robocie '' nauczyly mnie , że im bardziej poruszający tekst i zdjęcie, tym większa szansa na domek. Jak sie ma to zdjęcie do tego, ze siedzi smutna w betonowym boksie. Dajcie ja smutną. Quote
majuska Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 I tu jest problem, bo ona jak ludzia widzi to od razu pychol uśmiechnięty, jedyne co to mam takie zza krat w poście 163, str.17 Jakby był czas to może co ufocę w niedzielę....tylko, czy to nie za późno będzie? Quote
Recommended Posts