Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może mogłabym pomóc i zrobic ogłoszenie w drukowanym Metrze? dajcie znac, tylko na priv bo mi powiadomienia o wątkach nie zawsze przychodzą :(

i mizianko dla przepięknej suni :) nie wiem, co takie przytulanki robią bez domku :( mam nadzieję, ze szybko znajdzie swój kąt.

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
Może mogłabym pomóc i zrobic ogłoszenie w drukowanym Metrze? dajcie znac, tylko na priv bo mi powiadomienia o wątkach nie zawsze przychodzą :(

i mizianko dla przepięknej suni :) nie wiem, co takie przytulanki robią bez domku :( mam nadzieję, ze szybko znajdzie swój kąt.

Papryczko chętnie skorzystamy z Twojej propozycji, dziękujemy bardzo, zaraz pisze PW

Posted

To nie wygladało jakoś bardzo groźnie, ona miała gorszy ten ogon na samym początku jak do schronu trafiła, teraz to juz przyschnięta sprawa, ale jednak jest:roll: Kochany rudzielcu do domku Ci trzeba, zima idzie a Ty masz takie zupełnie niezimowe futro:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Kochany rudzielcu do domku Ci trzeba, zima idzie a Ty masz takie zupełnie niezimowe futro:shake:

fakt, takim to najgorzej zime przetrwać.....:shake:
można ją było do Reksia zaproponować.....taki cudny psiak...:roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Swietny pies ja mysle ze ludzi przeraza chora watroba

To nie jest żadne poważne schorzenie z tego co wiem, wątroba to organ który się regeneruje i chyba po prostu wystarczy sie Livią dobrze zaopiekować i pokochać a wszystko będzie dobrze. Tu się nie ma czym przerażać....

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ajjjjjj albo uczulenie

Możliwe że uczulenia, Shlety też takie coś ma tylko ona to wygryzała tak do mięsa( to na łapach), a teraz pięknie rosną kłaczki.
Oby to nie była depresja.:-( Ale w końcu czemu się dziwić.:shake:

Posted

" Wynoś się"...trzask samochodowych drzwi...od tej pory jest niczyja...
Livia, 2-letnia sunia przecudnej urody, łagodna, posłuszna, lubiąca spacery i zabawę mieszka teraz w betonowym zimnym boksie...więdnie jak kwiat bez wody...usycha bez kochającego domu i tego jedynego człowieka. Pokocha bezgranicznie.
Livia przebywa w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem.
Kontakt
Renata
600 401 564

Wymyśliłam taki tekst do ogłoszenia Livii w Metrze zaproponowanym przez PapryczkęChili...Poproszę o uwagi w razie czego...
Wczoraj mi dogo nie działało...:angryy:

Posted

Dziewczyny, pracuję nad ogłoszeniem Livii do Metra :D

sama nie wiem czy takie ogłoszenie czy lepiej coś innego np:

Livia, 2-letnia sunia przecudnej urody, łagodna, posłuszna, lubiąca spacery i zabawę. Została wyrzucona z samochodu, mieszka teraz w betonowym boksie...źle znosi schroniskowe warunki i pokocha bezgranicznie, jest spragniona kontaktu z człowiekiem. Jest zaszczepiona i odrobaczona.
Kontakt
Renata
600 401 564

Zastanawiam się nad tym ogłoszeniem, bo zrobiłam analizę ogłoszeń w Metrze i nie wiem, czy nie lepiej coś zwięzłego i konkretnego, co łapie za serce? ja nie wiem, jakie zadziała na przyszły domek... jak myślicie, co lepiej trafia do ludzi?

Proponuję zdjęcie:

I czy ona jest sterylizowana?

Posted

[quote name='PapryczkaChili']Metrze i nie wiem, czy nie lepiej coś zwięzłego i konkretnego, co łapie za serce? ja nie wiem, jakie zadziała na przyszły domek... jak myślicie, co lepiej trafia do ludzi?

[/quote]
I w tym problem nigdy do końca nie wiadomo co do kogo trafi:roll:

Livia nie jest sterylizowana, zdjęcie jaknajbardziej ok;)

Posted

[quote name='majuska'], zdjęcie jak najbardziej ok;)[/quote]

Trzy lata doświadczeń ,,w tej robocie '' nauczyly mnie , że im bardziej poruszający tekst i zdjęcie, tym większa szansa na domek. Jak sie ma to zdjęcie do tego, ze siedzi smutna w betonowym boksie. Dajcie ja smutną.

Posted

I tu jest problem, bo ona jak ludzia widzi to od razu pychol uśmiechnięty, jedyne co to mam takie zza krat w poście 163, str.17
Jakby był czas to może co ufocę w niedzielę....tylko, czy to nie za późno będzie?