maciaszek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Kochani pozwolę sobie wkleić, bo jest tu kilka osób z Bytomia i okolic: Na DT jest w Bytomiu jest jamnisia z paraliżem tylnych łapek (cofającym się). Niestety DT od jutra (1.11) musi zrezygnować.... i jeśli sunia nie znajdzie innego lokum to wróci do schronu :-( Tu wątek małęj Chora jamniczka wyciągnięta z bytomskiego schroniska na DT potrzebuje pomocy. Quote
bela51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Byłysmy dzisiaj w schronisku. Bounty rozpoznała Tinę. Oto jej zdjęcia. Tylko proszę powiedzcie, CO DALEJ ? :-( Quote
maciaszek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Obawiam się, że dalej nic... Może znajdzie się ktoś, kto zechce ją popilotować (podać na siebie namiary w ogłoszeniach, sprawdzać potencjalne domki, wyciągnąć ją ze schronu, gdy znajdzie się dom)? Wtedy można by jej właśnie porobić ogłoszenia, poszukać domu. Innej szansy chyba nie ma. Wszystkie dt zapsione, zapchane... :( Quote
jusstyna85 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 A nie możemy tak wspólnymi siłami poszukać deklaracji na hotelik? Przeciez ten pies już tyle przeżył...nie umywajmy rąk, wspólnymi siłami damy radę... Quote
bela51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Tina powinna być wyrzutem sumienia na honorze dogomaniaków. Spotkala ją krzywda od jednej z nas. :-(. Warto byłoby ją naprawić. Może wspólnymi siłami, uda się. Przy okazji musze Wam powiedzieć, że nie miałam pojęcia jakie piękne psy znajduja się w bytomski schronie . Haski, boksery, wyżły, owczarki.Przy dobrej informacji i zamieszczeniu zdjęć, myślę, że nie czekałyby długo na adopcje. Quote
maciaszek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jasne, że możemy spróbować. Nie widzę przeszkód (poza czasowymi...). Tylko kto podejmie się pilotowania sprawy? Musi być 1 osoba, która to wszystko ogarnie - będzie zbierać deklaracje, a potem ew. pieniądze, będzie miała pieczę nad wszystkim. Ja się tego, z braku czasu, nie podejmę. Kto może to zrobić?! Quote
JOMA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Tym bardziej, że o Tinie można już parę konkretów napisać. Quote
BoUnTy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja mogę przesiać domki, mogę odbierać telefony, ale nie mam czasu szukac deklaracji, ogłoszenia tez niezbyt teraz wchodza w grę... To mała kropelka w morzu potrzeb nie mówiąc o tym, że nic nie zdzialamy póki Tina jest w schronisku... Quote
Kisiaraf Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja pilotowania wątku się nie podejmę. Ale w wolnej chwili mogę porozsyłać PW z wątkiem. Może jakaś zmiana tytułu?! No i jeszcze jedno pytanko co zrobimy jak np. w między czasie Tinka znajdzie domek prosto ze schronu(tzn. życze jej domku z całego serducha) ale co z osobą chcącą ją adoptować z ogłoszeń? Quote
BoUnTy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Kisiaraf']Ja pilotowania wątku się nie podejmę. Ale w wolnej chwili mogę porozsyłać PW z wątkiem. Może jakaś zmiana tytułu?! No i jeszcze jedno pytanko co zrobimy jak np. w między czasie Tinka znajdzie domek prosto ze schronu(tzn. życze jej domku z całego serducha) ale co z osobą chcącą ją adoptować z ogłoszeń?[/QUOTE] Znajdzi sie jej innego psa... Quote
jusstyna85 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 zrobiłam nowy wątek i teraz nie mogę go odnaleźć,bo kiedy chodze w moje posty,to wywala mnie z dogo...:( edit: znalazłam... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-porazka-dogomanii-pech-zludne-nadzieje-wielka-tulaczka-potrz-dt-172942/[/URL] prosiłabym o napisanie jaki ma charakter,wiek itd...ja tego nie wiem... wolałabym, żeby ten wątek był zamknięty... Quote
Recommended Posts