BoUnTy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ola la napisał(a):jejku to super ,ze choc Hera ma dom!ale na bank jakis fajny? ja moge jechac autkiem we wtorek do schronu albo srode.Baton reflektujesz? Moge sprawdzic czy jest Tina.Choc przyznam ,ze ciezko znosze schron wiedzac ,ze moge "tylko obejrzec psy: i zadnego nie zbrac ....nawet na spacer nie wyprowadzic.....ale to chyba jak kazdy..... Reflektuje ale po godzinach... Albo w czwartek moze Ci pasuje? Ja kończe wtedy o 13:20 prace... Autem byśmy do 15 dojechały.. Quote
Ola la Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 BoUnTy napisał(a):Reflektuje ale po godzinach... Albo w czwartek moze Ci pasuje? Ja kończe wtedy o 13:20 prace... Autem byśmy do 15 dojechały.. no dla mnie bomba.,Wezme aparat to moze jakos sie bytomskim psiakom watek zalozy? Quote
bela51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czy udało się Wam pojechac do schroniska w poszukiwaniu Tiny? Quote
Ola la Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja niestety nie mialam mozliwosci zwolnienia sie z pracy przed 15 w tym tygodniuW przyszlym tygodniu za to mam nadgodziny do wybrania to w poniedzialek wybiore sie do schronu na 100%. Quote
BoUnTy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ola la napisał(a):Ja niestety nie mialam mozliwosci zwolnienia sie z pracy przed 15 w tym tygodniuW przyszlym tygodniu za to mam nadgodziny do wybrania to w poniedzialek wybiore sie do schronu na 100%. A ja w przyszłym zostaje w pracy własnie dłuzej :( Quote
Ola la Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 BoUnTy napisał(a):A ja w przyszłym zostaje w pracy własnie dłuzej :( nie szkodzi pojade sama;) Quote
BoUnTy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 JOMA napisał(a):Co słychać w sprawie Tiny ? Ja sobiście po takim czasie uważam sprawe za zamkniętą... Quote
Lionees Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 BoUnTy napisał(a):Ja sobiście po takim czasie uważam sprawe za zamkniętą... Ale może chociaż niech ktoś podejdzie do schronu i sprawdzi,czy ona tam jeszcze jest...:roll: Quote
BoUnTy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Renata5 napisał(a):Ale może chociaż niech ktoś podejdzie do schronu i sprawdzi,czy ona tam jeszcze jest...:roll: Były 3 osoby - dogomaniaczka i znajomy ani_z_bytomia, dogomaniaczka podobno jej nie znalazła, znajomy podobno tak, ale ani nie wierze jesli mam być szczera... Quote
jusstyna85 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Ja nie rozumiem... Ona w końcu jest w schronisku,czy nie? żyje czy nie? Przecież oni muszą mieć wszystko w kartotece,muszą wiedzieć skąd dany pies jest,kiedy był oddawany... Quote
BoUnTy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='jusstyna85']Ja nie rozumiem... Ona w końcu jest w schronisku,czy nie? żyje czy nie? Przecież oni muszą mieć wszystko w kartotece,muszą wiedzieć skąd dany pies jest,kiedy był oddawany...[/QUOTE] Mówie, że w kartotce jej nie ma - było to sprawdzane 2 razy (takze przez bele51). po mojej prośbie pewna dogomaniaczka [która nie chce się włczać w dyskusje wątkowe], była w schronisku i sprawdzała czy jest Tina - był pies bardzo podobny, ale nie pasował wiekiem [tzn. w kartotece tak, ale nie miał siwych rzęs jak Tina] - rozmawialam z Anką i twierdziła, że jej znajomy był w schronisku i żę ' tak znalazł tam Tinę, bo ma zaki znak szczeglny o którym tylko ja wiem.' . Dla mnie oczywiscie bzdura, bo jedno małe przebawienie na sierści to dla mnie żaden znak rozpoznawczy dla osoby, która nigdy w życiu na oczy tego psa nie widziała. Poza ym nie wierze Ani, że posłala tam jakiegoś znajomego... Quote
jusstyna85 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 cholera... a czy jest w ogóle możliwość, że Tina nie trafiła do schroniska? Quote
BoUnTy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='jusstyna85']cholera... a czy jest w ogóle możliwość, że Tina nie trafiła do schroniska?[/QUOTE] Nie wiem... Pewnie mogła skoro jej nie ma... Quote
bela51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='jusstyna85']Co robimy z wątkiem?:([/QUOTE] To jest bardzo, bardzo smutne... Psy często są krzywdzone, ale nigdy nie pomyślałam, że przez dogomaniaków. Nie ma psa. Nie ma wątku.:-( Quote
jusstyna85 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Piszę do Ani na gg,ale nie odpowiada...:( Quote
bela51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja moge dzis lub w poniedziałek przed południem pojechac do schroniska z kims kto zna Tinę. Wybieram sie na psi cmentarz, ale musiałabym wiedzieć wczesniej. Tylko, czy jest poza Bounty ( która niestety pracuje) taka osoba? Quote
JOMA Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Najlepiej gdyby poszła Ania - trzeba zakończyć definitywnie tą sprawę. Kto jeszcze mógłby poznać Tinę - proszę pomóżcie Belli bo do końca życia sumienie nie pozwoli nam zapomnieć o Tince :angryy: Quote
jusstyna85 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='JOMA']Najlepiej gdyby poszła Ania - trzeba zakończyć definitywnie tą sprawę. Kto jeszcze mógłby poznać Tinę - proszę pomóżcie Belli bo do końca życia sumienie nie pozwoli nam zapomnieć o Tince :angryy: ja też prosze :( Quote
bela51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Umówiłam się z Bounty na wtorek. Mamy nadzieje zdązyć przed 15 do schronu. Quote
Lionees Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='bela51']Umówiłam się z Bounty na wtorek. Mamy nadzieje zdązyć przed 15 do schronu.[/QUOTE] Dzięki dziewczyny.Wreszcie wyjaśni się sytuacja Tinki... Quote
Recommended Posts