Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mari23 napisał(a):
Jestem, jestem!
Przekazałam "namiary" i czekam...
Dziewczyna ma dziś tomografię głowy, jak stres jej minie no i jak niczego jej nie wynajdą w tej tomografi, to może jeszcze dzisiaj zadzwoni, albo jutro - mam nadzieję...
trzymajmy kciuki!

O no masz TK... Współczuję bo to są dopiero nerwy... Wiem co mówię:shake:

Posted

ihabe napisał(a):
Goniu kochana, serduszko, ja nie chciałam Ci na razie zawracać głowy, wiem co czujesz:-( Ale serce mi skoczyło jak zobaczyłam , że i Ty i Marysia jesteście u Gabusi:loveu::loveu:
Na mnie staruszki działają jak magnes, wobec ich krzywdy i bólu nie potrafie pozostać obojętna:-(

Gonia66 :loveu: ihabe ma racje, przeciez wiemy co sie dzieje w Twoim sercu i głowie, chciałysmy to uszanować każdy ma prawo do czasu na wyciszenie swojego bólu i wewnętrzne rozmowy ze sobą samym. Kochana :buzi: dziekujemy, że jakis dobry duch Cię tutaj sprowadził.

Posted

Marysia ja z przed komputeraz nie znikam wczesniej niż 1:30 w nocy :cool3: Tylko potem coś ciężko rano do pracy wstawać :lol:

Isadora pięknie dziękujemy :multi:

Posted

Mysia_ napisał(a):
czyli z deklaracjami stoimi tak :loveu:
15 zł - mari23
20 zł - feliksik

20 zł - niteczka
10 zł - ana666
20 zł - ihabe
10 zł - Gonia13

razem: 95 zł

Jeszcze ponad dwieście brakuje, uśmiechamy się więc pięknie do Cioteczek i Wujków! Kto wspomoże Starowinkę?

Posted

powklejałam na 10 wątkach psiaczków co znalazły już dom, może tam znajdziemy chętnych. Na psach w potrzebie ciągle potrzebujących dużo, dlatego może każdy na swoich wątkach rozreklamuje

Posted

olga7 napisał(a):
Zal mi bardzo tej suni -dorzucę kilka grosików-nie obiecuję stalej deklaracji-póki dam radę-dorzucę na dt..poproszę na pw konto ..

jeśli można prosić to wpisz kwotę, którą możesz dorzucić chociaż jednorazowo, będzie przejrzyściej ile już mamy

Posted

madcat1981 napisał(a):
O, to jak widzę ktoś mnie ubiegł w bazarku;) No nic, będa dwa czy więcej i też nic złego się nie stanie;)

im więcej bazarków kochana tym lepiej :loveu::loveu::loveu: