Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam na wątek mojej tymczasowej czarnej księżniczki - z mojego podpisu, która została uratowana z sosnowieckiego schroniska, a która całą sobą pochłania ludzkie uczucia. Jest wspaniałym kompanem dla kotów, psów i dzieci. Odda ci całe swoje serce - kocha cały świat. proszę wejdźcie

Posted

Kupilam Gabuni OCTENISEPT.
Tamten juz sie skonczyl i musialam, bo to naprawde rewelacyjny srodek.
Ranek niemal juz nie widac. Sa malenkie i nie krwawia ani sie nie powiekszaja, a wrecz zmniejszaja i goija po regularnym pryskaniu .
Niestety, nie bylo 150 ml owych ( za 33 zl ), wiec musialam kupic 50 ml ( i to jest zdzierstwo, ba taka mala buteleczka kosztuje az 22 zl !!! ).

Posted

Ja miałam to zalecone do psikania po porodzie ale kurcze całe mi się zużyło:sad: Potwierdzam, jest super, działa odkażająco i przeciwzapalnie jak spirytus ale nie piecze!
Zaraz wkleję nowe rozliczenie do 2. postu bo zbliża się powolutku pora przelewu. Proszę zerknijcie.

Posted

zuziaM napisał(a):
Kupilam Gabuni OCTENISEPT.
Tamten juz sie skonczyl i musialam, bo to naprawde rewelacyjny srodek.
Ranek niemal juz nie widac. Sa malenkie i nie krwawia ani sie nie powiekszaja, a wrecz zmniejszaja i goija po regularnym pryskaniu .
Niestety, nie bylo 150 ml owych ( za 33 zl ), wiec musialam kupic 50 ml ( i to jest zdzierstwo, ba taka mala buteleczka kosztuje az 22 zl !!! ).

rzeczywiście zdzierstwo :mad::shake:

Najważniejsze, że Gabcia z tymi rankami juz lepiej :)

Posted

zuziaM napisał(a):
Dziekujemy kochanej Asi za 40 zl na pieluszka dla Gabci !!!
Dzieki !!!

nie ma sprawy:)
po wypłacie znowu coś wyśle:)

a jutro wyślę jakąś pościel i ręczniki bo mam już wyprane i muszę tylko spakować i wysłać.

Posted

Byłam u Gosi kilkanaście dni temu, ale z powodu przygód na trasie dotarłam w zasadzie już po zachodzie słońca, zdjęć nie mam...

Gabisia ma niesamowitą opiekę, naprawdę. Trudno to opisać, trzeba zobaczyć. Ostatni raz widziałam ją w lipcu, jak jeszce sobie chodziła. Teraz leży, ale jak się zobaczy wyraz jej mordki, to naprawdę nie widać, ze ona cierpi. Postawi te swoje uszka, zmarszczy czoło i pod kocykami wygląda jak zdrowy, odpoczywający pies. A witaminy uwielbia:)

Posted

To wspaniałe wieści.

Kochani, zapłaciłam tylko 235 zł za luty - więcej nie miałam. Jeśli ktoś może pospieszyć się z deklaracją na marzec, nadrobić zaległości albo dorzucić kilka dodatkowych złotych, to byłoby wspaniale. No i trzeba pomyśleć nad dodatkowymi deklaracjami, bo z miesiąca na miesiąc coraz trudniej zebrać całą kwotę:sad: Zuzia zapewnia Gabi taką wspaniałą opiekę, winni jesteśmy jej przynajmniej terminową i pełną wpłatę. Choć tak pomagajmy im poza "realem".

ps. zapomniałam przelać własnej deklaracji, ale jest już w drodze do Zuzi:oops:

Posted

Dziekuje, wplata juz dotarla.
Bylam wczoraj u swojej pani doktor i po drodze w aptece w Olszynie kupilam Gabci kolejnych 10 podkladow, a w Kauflandzie paczke pieluch.
Koszt wszystkiego 44,- zl.

To byly wiec wykorzystane pieniazki od Asi.

Posted

Niestety zalegam z wpłatą,ale dopadły mnie problemy finansowe.Bardzo mi przykro,bo chciałabym Gabuni coś dorzucić.Jak tylko wyjdę na prostą to postaram się uregulować(mam nadzieje ,że jak najszybciej)

Posted

Kochana ciocia Asia przyslala dla Gabci paczuszke.
A w paczuszce duuuuuzoooo.... recznikow i piekna flanelowa czerwona posciel.
Bardzo dziekuje w imieniu panienki. Flanelka jest przez Gabcie najbardziej lubiana..... mieciutka i ciepla.....
Ta kochana sunia potrafi sie tak fajnie wtulic w material, ktory klade jej przed pyszczkiem, ze ostatnio wieczorem, kiedy poszlam sprawdzic, czy ma sucho, zmienialam jej mokra p[ieluche, a Gabcia sie nawet nie obudzila.......
Jest naprawde slodziutka. Czekamy na wiosne i sloneczko, zeby Gabcia wreszcie mogla sie na dzien przenosic na trawke .............

Posted

Gabciunia ma sie bardzo dobrze i chyba juz czuje przez swoje cialko wiosne.
Nareszcie pojdzie sobie troszke polezec na sloneczku.
Jeszcze jej nie wynosze na zewnatrz, bo boje sie zeby mi sie nie przeziebila. Powietrze jest jednak jeszcze troche ostre.

Kupilam wczoraj Octenisept ( podrozal niestety - 41,- zl , ale za to 150 ml ),
10 podkladow - 15,- zl
2 paczki chusteczek nasaczanych aloesem i lawenda - 7,- zl