ihabe Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 W rozliczeniu brakuje moje wpłaty za maj z dnia 06.05.2010 na kwotę 15 zł tytuł był zły " Deklaracja Gabi marzec 2010" a w czerwcu wpłaciłam 10 zł 11.06.2010 tytuł tez zły rozliczenie cos tam... Wpłacam tyle ile mogę, moja sytuacja nieco się zmieniła i dlatego proszę mi wybaczyć, ale nie chcę aby ktoś myslał, że zdezertowałam:-( Muszę stanąć na nogi :-( Zaraz idzie przelew na lipiec 10 zł. Quote
madcat1981 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Iwonko, słyszałam, że miałaś niełatwą sytuację, dlatego też po jednym czy dwóch pw bez odpowiedzi zostawiłam sprawę do wyjaśnienia. Cieszę się, że już jesteś:) Może chcesz przejąć znów Gabi finanse, bo jak widać, radzę sobie średnio:roll::oops: Twoje wpłaty, sprawdzone jeszcze raz z wyciągiem z konta: 06.03. - wpłata 89,25 zł jako rozliczenie finansów Gabi z Twojego na moje konto 06.03. wpłata 20 zł "deklaracja Gabi III" - zaznaczona jako marcowa 06.05. - wpłata 15 zł "deklaracja Gabi III" - uznaję za kwietniową, mimo iż niepełna 11.06. - wpłata 10 zł "ihabe rozliczenie czerwiec" - wysyłam pw i nie dostaję odpowiedzi na pytanie, czy to od kogoś kto wpłacił na Twoje konto (zdarzyła nam się na początku sytuacja, gdy któraś z dziewczyn nie była pewna, czy nie wpłaciła na Twoje konto), czy też majowa deklaracja, również niepełna. Pozostawiłam do wyjaśnienia. Czy brakuje jakiejś wpłaty? Ja do końca czerwca dostałam jedynie te. Wiem również, że doszła wpłata dziś (DEKLARACJA VII/2010 IHABE 10 zł), ale jeszcze jej nie naniosłam. Sprawdź proszę za kilka dni, dam znak, ze już naniosłam nowe rozliczenie. Jeśli chcesz możemy się umówić, że deklaracja będzie wynosić nie 20 zł jak początkowo, a 10 zł i w ten sposób wszystko z niewielką nawiązką się wyreguluje. Quote
ana666 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ja moja lipcowa deklaracje dopiero w sierpniu przeleje, bo obecnie naprawde nie mam, bardzo przepraszam:( Quote
madcat1981 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Znów ja. W II poście jest aktualne rozliczenie. Jak się czuje nasza Gabulinka? :glaszcze: Quote
Olga7 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 I ja zagladam do Gabuni często- czytam co u niej slychać i jak się czuje nasza Gabunia-babunia .Nie zawsze jest czas na pisanie-ale odwiedzam po cichu.Trzymaj się Gabciu-masz tam swój psi raj u Zuzi -i fajne psy wokolo.Nie dawaj się za bardzo starości i chorobom,jakie nękają stare już psy..Wymiziaj Zuziu ode mnie także Gabunię-proszę.:loveu: Quote
zuziaM Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Gabciunia jest bardzo czesto miziana. Jest stale bardzo blisko domu i blisko nas. Dzisiaj przyczlapala do nas i polozyla sie w cieniu za moim lezakiem. Kochana dziewczynka. Lezala rano oczywiscie pod garazem. O 6 rano wstawalam zeby Dylanke wypuscic z kojca, bo szczekala juz i inne suczki przy okazji. Gabcia lezala juz pod garazem. Po sniadanku ( 4 parowki jak zwykle ) pospala sobie, potem troszke powyla .... jak czegos chce, to daje zawsze sygnal. Pomoglam jej sie podniesc i poszla sobie podreptac, zrobila siusiu i wrocila do garazu. Teraz spi sobie w cieniu na zewnatrz. Jak na razie, poza trudnoscia z podnoszeniem , jest w porzadku. Quote
zuziaM Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wczoraj nas odwiedzily cioteczki magda z. i lolka i porobily duzo zdjec. Gabuni oczywiscie tez nie moglo zabraknac przed obiektywem. Quote
Mysia_ Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 jak Gabunia wygrzewa się w słoneczku :loveu: a tak w ogóle jak ona się trzyma? Teraz takie upały są.... Quote
Bjuta Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='zuziaM']Wczoraj nas odwiedzily cioteczki magda z. i lolka i porobily duzo zdjec. Gabuni oczywiscie tez nie moglo zabraknac przed obiektywem. Śliczna dziewczyna!! Quote
madcat1981 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Aż miło popatrzeć...: A ja znów monotematycznie:oops: za kilka dni muszę się rozliczyć, a do pełnej kwoty brakuje ponad 60 zł. Jeśli ktoś może wpłacić wcześniej niż zwykle, to byłabym wdzięczna... Goniu66, oczywiście ze względu na to, że płacimy sobie nawzajem deklaracje na inne psy :lol: dopiszę Twoją. Quote
Mysia_ Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 mam nadzieje, że Gabunia nie będzie na minusie... :-( Trochę zmienię tytuł.... Quote
Olga7 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Zagladam jak zwykle do Gabi i podziwiam ,jak dobrze teraz wygląda u ZuziM- jakby ubylo jej latek ,choć kondycja jednak już nie taka ,ale starość nie radość -ma swoje wady ...tak jak u ludzi -niestety .. Quote
madcat1981 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='madcat1981']Aż miło popatrzeć...: Jeśli ktoś może wpłacić wcześniej niż zwykle, to byłabym wdzięczna... Przypomnę, bo już dziś powinnam zrobić przelew ale może 1-2 poczekam... Quote
Makrela Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 A ile dokładnie brakuje do pełnej kwoty w tej chwili? Quote
Makrela Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Okej, to ja zrobię przelew na taką kwotę. EDIT. przelew zrobiony, wysłałam 60zł. Quote
madcat1981 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dziękuję w imieniu starowinki:modla:, wpłacam za hotelik jak tylko dotrą. Quote
madcat1981 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Makrelo, kasa dotarła i od razu opłaciłam hotelik. Muszę jeszcze usiąść i zrobić rozliczenie:oops: Quote
kizimizi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Chciałam powiedziec ze bylismy dzis u Zuzi w odwiedzinach i miedzy innymi widzielismy Gabi. Sunia, bidulka, staruszka lezala sobie przed domem, w zacienionym miejscu na kocyku i sie przyglądała grzecznie gromadce psiaków. Niestety widac po niej ze jets jzu chora i zmeczona wiec nei denerwowałyśmy jej fotkami i mizianiem. Zreszta jestesmy dla niej kompletnie obce, nei to co Zuzia. Quote
Mysia_ Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 dziękujemy z wieści o naszej babuleńce :) Quote
maarit Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nasza babeczka i tak się dzielnie trzyma jak na swój wiek;) Twe zmiany pogody-upał/deszcz/upał itd. nie pomagają takim emerytkom jak Gabula. Quote
Recommended Posts