maarit Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja tez wpłacałam na październik i listopad 20zł w sumie Quote
ihabe Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ana666 napisał(a):a nie doszła kasa ode mnie? 22 pazdziernika Wpłacałam 40 zł za listopad i grudzień:roll: kochani ja księguję wg wpłat czyli Wasze znalazły się w październiku, oczkow wyżej moje kochane cioteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To ja mam dla cioteczek cos na piekne rozpoczecie dnia :lol: Z kolezanka Punią :lol: Quote
zuziaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A po spacerku Gabrysia idzie sobie zawsze po prostu do kojczyka i sobie drzemie w swojej budeczce. Mysle, ze ja bardzo lubi .... inaczej by sama tam nie szla przeciez. Pozdrawiamy :lol: Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ooo, jak ładnie tam ma. Nie dziwię się, że polepszyło sięz jej stanem. Sama w takim otoczeniu bym zamieszkała Quote
ihabe Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 och ślicznota nasza starowinko kochana. Żeby takie słoneczko i plusowa temperatura była w naszym kraju przez cały rok:loveu: Boje się o nią jak nastanie sroga zima:shake: ZuziuM czy jak bedą wiatry i śnieżyce to można jeszcze na budkę na wejście dać jakiś kawąłek dywanu co by nie wpuszczał zimna i osłaniał od wiatru? Widziałam takie w Cichym Kącie. Quote
zuziaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zawsze kazdej zimy tak wlasnie robie.... ale nie dywanem, a wlasnie tropikiem od namiotu. I dlatego wlasnie Was prosilam o jakies niepotrzebne juz tropiki .... Ale nikt nie ma :shake:...... I nie wiem jeszcze co do tego sie bedzie jeszcze nadawalo, jak nie zdobede tego tropiku :shake:... Quote
madcat1981 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A jutowe worki nadawałaby się? Prześlę ci na pw więcej informacji Quote
madcat1981 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 I jeszcze inna sprawa, więc oddzielny post. Przesłałam 26,10 zł z bazarku dla Gabi. Dajcie znak jak pieniądze dojdą, będę mogła zamknąć sprawę. Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 feliksik napisał(a):Widzeliście wątek dla staruszków: http://www.dogomania.pl/forum/f98/siwa-mordka-akcja-dla-starszych-psow-cos-sie-rusza-prosimy-o-wsparcie-134345/index44.html może wrzucimy ta naszą Gabi - rusza akcja dla emerytowanych psiaków. To zdjęcie Gabusi z czasów schroniska zza krat - by się nadawało ponawiam propozycję, tylko muszą być zdjęcia duże (jakieś wymogi mają na wątku). MOże warto ją rozreklamować - a nóż nasza niunia znajdzie domek, chociaż zastanawiam się, jak ona ma tak dobrze, czy nie zadużo to by było zmian jak dla niej Quote
ihabe Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 madcat1981 napisał(a):I jeszcze inna sprawa, więc oddzielny post. Przesłałam 26,10 zł z bazarku dla Gabi. Dajcie znak jak pieniądze dojdą, będę mogła zamknąć sprawę. dotarły do Gabusi:Rose::Rose::Rose: Quote
maarit Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ihabe napisał(a):kochani ja księguję wg wpłat czyli Wasze znalazły się w październiku, oczkow wyżej moje kochane cioteczki:loveu::loveu::loveu: :hmmmm: a no tak - muszę się nauczyć czytać tekst ze zrozumieniem:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ooo fotki są naszej Gabuni przepięknej :loveu: Quote
feliksik Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 przepraszam za off, ale mało cioteczek na wątku, a piesek cudny, który potrzebuje wsparcia Drżący przerażony Dżery z paniką w oczach wypatruje domu Quote
Mysia_ Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Gonia13 napisał(a):Gabulka ale ty odmłodniałaś:loveu: i tak trzymać :cool3: chociaż uważaj, bo Ci jeszcze emeryturkę odbiorą... Nie no, przecież dogomaniaczki to nie ZUS :evil_lol: Quote
zuziaM Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Z naszego porannego spacerku :lol: z kolega Semirem z Semirem i Isiunia Quote
niteczka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Widać kto jest przywódcą w tym stadzie :lol: Quote
Bjuta Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Wszystkie zabrzanki takie przebojowe! We krwi to mają, czy co? Quote
zuziaM Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zajrzyjcie, wpiszcie sie i przeslijcie dalej ... Przepiekny tekst o Swietach, nieszczesliwych samotnych psiakach i nadziei .... http://www.pies.pl/index.php?strona=...a=1997&kat=328 Quote
Recommended Posts