Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
a nie doszła kasa ode mnie? 22 pazdziernika Wpłacałam 40 zł za listopad i grudzień:roll:

kochani ja księguję wg wpłat czyli Wasze znalazły się w październiku, oczkow wyżej moje kochane cioteczki:loveu::loveu::loveu:

Posted

A po spacerku Gabrysia idzie sobie zawsze po prostu do kojczyka i sobie drzemie w swojej budeczce.
Mysle, ze ja bardzo lubi .... inaczej by sama tam nie szla przeciez.

Pozdrawiamy :lol:

Posted

och ślicznota nasza starowinko kochana. Żeby takie słoneczko i plusowa temperatura była w naszym kraju przez cały rok:loveu:
Boje się o nią jak nastanie sroga zima:shake: ZuziuM czy jak bedą wiatry i śnieżyce to można jeszcze na budkę na wejście dać jakiś kawąłek dywanu co by nie wpuszczał zimna i osłaniał od wiatru? Widziałam takie w Cichym Kącie.

Posted

Zawsze kazdej zimy tak wlasnie robie.... ale nie dywanem, a wlasnie tropikiem od namiotu.
I dlatego wlasnie Was prosilam o jakies niepotrzebne juz tropiki ....
Ale nikt nie ma :shake:...... I nie wiem jeszcze co do tego sie bedzie jeszcze nadawalo, jak nie zdobede tego tropiku :shake:...

Posted

feliksik napisał(a):
Widzeliście wątek dla staruszków:

http://www.dogomania.pl/forum/f98/siwa-mordka-akcja-dla-starszych-psow-cos-sie-rusza-prosimy-o-wsparcie-134345/index44.html

może wrzucimy ta naszą Gabi - rusza akcja dla emerytowanych psiaków. To zdjęcie Gabusi z czasów schroniska zza krat - by się nadawało

ponawiam propozycję, tylko muszą być zdjęcia duże (jakieś wymogi mają na wątku). MOże warto ją rozreklamować - a nóż nasza niunia znajdzie domek, chociaż zastanawiam się, jak ona ma tak dobrze, czy nie zadużo to by było zmian jak dla niej

Posted

madcat1981 napisał(a):
I jeszcze inna sprawa, więc oddzielny post. Przesłałam 26,10 zł z bazarku dla Gabi. Dajcie znak jak pieniądze dojdą, będę mogła zamknąć sprawę.

dotarły do Gabusi:Rose::Rose::Rose:

Posted

ihabe napisał(a):
kochani ja księguję wg wpłat czyli Wasze znalazły się w październiku, oczkow wyżej moje kochane cioteczki:loveu::loveu::loveu:

:hmmmm: a no tak - muszę się nauczyć czytać tekst ze zrozumieniem:evil_lol:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Gabulka ale ty odmłodniałaś:loveu:

i tak trzymać :cool3: chociaż uważaj, bo Ci jeszcze emeryturkę odbiorą... Nie no, przecież dogomaniaczki to nie ZUS :evil_lol: