Yorkomanka Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 z tymi kaloszami byla masakra:-( żadne mi nie pasowały bo mam szerokie łydki:-( w końcu udało mi się znaleść takie trochę krótsze obrzydliwe żółte:placz: ale najważniejsze ze nie muszę już w mokrych butach chodzić:p zrobię dusiowi zdjęcie w pelerymce jak będziemy w domu bo teraz jestesmy u babci:p ale ta pelerynka jest do dupy i tak prawie cały pikes jest mokry:angryy: Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Yorkomanka napisał(a):z tymi kaloszami byla masakra:-( żadne mi nie pasowały bo mam szerokie łydki:-( w końcu udało mi się znaleść takie trochę krótsze obrzydliwe żółte:placz: ale najważniejsze ze nie muszę już w mokrych butach chodzić:p zrobię dusiowi zdjęcie w pelerymce jak będziemy w domu bo teraz jestesmy u babci:p ale ta pelerynka jest do dupy i tak prawie cały pikes jest mokry:angryy: a nie było innych kolorków? aj tam ważne, że nie będziesz mokra i w stópy będzie ciepło. :lol: no to faktycznie pelerynka przeciwdeszczowa.. :eviltong: jak będziesz miała czas to zrób zdjęcie pelerynki i kaloszków. :D Quote
Yorkomanka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 od razu mówię żebyście nie zwracali uwagi na smutne psie oczka nie lubimy pozować:evil_lol: patrzcie kto to już jest taaaaki duuuuuuuuży :loveu: WIEM że są nie wyraźne:diabloti: Quote
Dahlia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Magda napisał(a):To mój chyba od początku był jakiś inny:evil_lol: Wszędzie go było pełno i musieliśmy zamykać pokoje, bo nie dawał spokoju domownikom. Nie było innej rady, żeby szczyl poszedł spać. Wystarczył mały ruch kiedy spał i już leciał! Taki mały upierdliwiec. Do dzisiaj mu nie przeszło:lol: Daj mu czas, buduj więź i niedługo będzie śmigał po domu jak się patrzy. To tak jak moja, wszędzie była. Taka odważna a taka mała. Quote
Patikujek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 http://img269.imageshack.us/img269/4492/zdjcie511.jpg To raczej nie wygląda mi na uciekanie od obiektywu :PP http://img535.imageshack.us/img535/7203/j23h.jpg Tak ostatnio zrobiła mi Ness na spacerku - szkoda tylko, że było to w wielkiej błotnistej kałuży :shake: Quote
Yorkomanka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Tak ostatnio zrobiła mi Ness na spacerku - szkoda tylko, że było to w wielkiej błotnistej kałuży :shake: uuu... brudny psies to szczęśliwy psies:loveu::diabloti: mój się wszelkich kałuż wystrzega:p To raczej nie wygląda mi na uciekanie od obiektywu :PP miał dobry humor akurat:eviltong: Quote
Yorkomanka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 mam już tego Duśka coraz bardziej dosyć... bilans z wieczornego spaceru 1 pies zaatakowany (ta... pobiegł za moim przyzwoleniem bo oba z daleka się cieszyły no ale okazało się że to też samiec to trzeba pokazać kto tu rządzi:roll:) i jeden zgwałcony też chłopak:roll: wstyd z tym psem się pokazywać publicznie:shake::angryy: oba chłopaki yorkowate były w tym zgwałconego zna od kąt tamten miał 3 m-ce. Mam już serdcznie dosyć takich akcji:mad: Jutro może pokarzę zdjęcia Bajkowskiej była u mnie 2 dni:loveu: muszę mu uciąć jaja bo inaczej chyba nie wytrzymam i go w końcu zabiję:evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 zdjęcia z komórki bo baterie od aparatu postanowiły się W TAKIM MOMENCIE:angryy: rozładować:placz::mad: westie z kitką:diabloti::diabloti::diabloti: długi jęzorek:loveu: sierotka:lol: Quote
Yorkomanka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 nOdie wlazł na kanape a ja nie umiem:placz: nno trudno nie dadzą się pobawić tym pluszowym pieskiem który sam chodzi to znajdę sobie coś innego Quote
Recommended Posts