Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daria nie nie ja;) nie wiem czy w ogóle będzie je miał bo nie chcą mu uszyć za mały jest podobno:angryy: a przecież Dusiu to Duży chłopaczek;)

bo mam rozumiec to jest jakas miara?
chodziło o to żeby zobaczyć czy taka szerokość będzie dobra dla niego;)
Pazurek już usunięty;)
Rękawiczki jak już zauważylaś są jego :)

Posted

ale mi zależy na różowym motylkowym wzorku i chce właśnie takie z rączką i zapinane na zatrzask czyli trochę inne niż ma twoja Dotka;) a jak patrzyłam na takie już gotow to rozmiaru na Dusiaka nie znalazłam;)

Posted

jeżeli te z rączką to norweskie, a jaki wzorek?
u Marty można zamówić na miarę szelki dogstyle nie wiem jaka taśma, ale możesz się dogadać i zamówić taśmę a później jej przesłać;) są tam te norweskie, Dotka ma szelki szorki (łódeczkowe) one mają zapięcie na górze:D zatrzask;)

Posted

wzorek taki albo taki jakoś tak 2 tygodnie temu tam pisałam, miała mi odpisać czy je w ogóle zrobią i do tej pory nic nie przyszło:mad:
Patrzyłam na stronie Marty ona nie ma nawet podkładowych taśm węższych niż 2cm a mi by tylko 1,5 pasowało 2 to już dla nas za szeroko;)

Dotka ma szelki szorki (łódeczkowe) one mają zapięcie na górze:-D zatrzask;)

Dusiak też ma szorki i się w nich krztusi gorzej niż na obroży:angryy:, chodziło mi o te co ostatnio pokazywałaś na watku o obrożach te czarne;)