Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć;)

ale czemu on robi koci grzbiet na fotkach?? :-P

on tak robi jak się boi:-(
oo jakie ma ładne włoski :cool3:

ładne włoski to tylko na zdjęciach:shake:, teraz już włos się brzydko układa, elektryzuje i już są kołtuny:mad: może z inną odżywką będzie lepiej a jak nie to ty Kasiu wiesz co ja mu zrobię z tymi włosami:lol:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
ładne włoski to tylko na zdjęciach:shake:, teraz już włos się brzydko układa, elektryzuje i już są kołtuny:mad: może z inną odżywką będzie lepiej a jak nie to ty Kasiu wiesz co ja mu zrobię z tymi włosami:lol:

u nas się też elektryzują, chociaż teraz coraz mniej :) kołtuny też mamy, chociaż teraz nie aż tak tragiczne, ale w lecie to pewnie się pojawią większe przy Jazzowym włosie:roll: ale będę próbować z innymi kosmetykami, próbki zamówiłam i czekam aż przyjdą :p
a wiem o co chodzi, ja bym nie chciała tego robić, ale jak będzie konieczność to pójdzie pod maszyne:roll: :p

Posted

chrupcia napisał(a):
u nas się też elektryzują, chociaż teraz coraz mniej :) kołtuny też mamy, chociaż teraz nie aż tak tragiczne, ale w lecie to pewnie się pojawią większe przy Jazzowym włosie:roll: ale będę próbować z innymi kosmetykami, próbki zamówiłam i czekam aż przyjdą :p
a wiem o co chodzi, ja bym nie chciała tego robić, ale jak będzie konieczność to pójdzie pod maszyne:roll: :p

Kasiu a skąd zamówiłaś próbki??
U nas przy Espree w ogóle się nie elektryzuje włos, ale my nie mamy ubranek na polarze więc to pewnie też dlatego ;)

Posted

ja też nie zakładam mu ubaranek na polarze zresztą ostatnio w ogóle mu nie zakładam ubranek bo się kołtuni jeszcze bardziej przez to. Po vulpesie miał lepszy włos:roll:
Gdzie zamawiałaś próbki Kasiu?
Wasze psy też cieszą się do innych yorków bardziej niż do innych psów?:-o

Posted

Mój to się do wszystkich cieszy, a do tych małych faktycznie najbardziej, bo wie, że właściel nie ucieknie z psem na widok yorka...
Ale nie tylko cieszy się bardziej na widok yorków, ale też innych małych psów :p

Posted

miałam napisać gdzie masz szukać co mnie zdenerwowało ale mnie kinia wyprzedziła:lol:
100 stronka
to co świętujemy?
:drinka::beerchug::popcorn::drinking::chlup::drink1::knajpa:
ja stawiam:lol:

Posted

U mnie ostatnio coś dużo psów luzem biega:roll: i muszę oglądać się cały czas :roll:
nigdy nie miałam problemu z odwołaniem Jazz'a, ale coś ostatnio mi sie robi zbyt odważny... i musimy zacząć się znowu porządnie trenować :roll:
w ogóle chyba będę Jazz'a kastrowała w najbliższym czasie :p

gratuluje 100;)

Posted

Yorkomanka napisał(a):
ja bym Dusia też wolała wykastrować teraz kiedy jest młody (bo i tak jajeczka straci zanim sprowadzę do domu sunie) ale nie mogę:-(

a dlaczego nie możesz ?
ja właśnie też chce wykastrować, bo będę miała pewność że nie będzie go ciągnąć do suczek, nie będę miała problemu jak będę kupować sunie:razz:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
bo mam obrońców zwierząt w domu:lol:

ojojoj no tak :p
ja raczej problemu mieć nie będę, bo wiedzą że to MÓJ pies i nie mają nic do gadania !! :p

Posted

Yorkomanka napisał(a):
oj oni to też wiedzą ale nie bardzo mi się widzi słuchanie że psa okaleczyłam:p

u mnie to jedynie tatuś może coś będzie mówił :roll: :p