Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karma tak smakuje że innej już nie chce:lol: tylko kopy jakieś takie inne, bardziej miękkie i trudniej sprzątnąć:roll:.
Kasiu przecież jeszcze tylko niecałe 10 miechów (- wekendy, święta i ferie) i kolejne wakacje:evil_lol::eviltong:
Pierwszy dzień i 4 zadania 2 z Polskiego i 2 z Niemca skoro już o Niemcu mowa to muszę przeczytać do 16 września. Z polskiego jedno zadanie już zrobiłam jeszcze tylko została mi rozprawka o tym że ciężko wybrać szkołę średnią ale to na inną lekcje. A na następny niemiecki muszę opisać wakacje jakiegoś tomka ale to ma być króciutkie no i swoje a z tym będzie problem bo ma być długie a ja nawet nie potrafię się dobrze przedstawić:p
wieczorem może zrobie jakieś Odikowe fotki:razz:

Posted

Jazzio też ma po Acanie inne kuupki, ale nie że złe :eviltong: najważniejsze że mu smakuje i je bardziej ze smakiem :)
ja jako takiego zadania nie mam, tylko żeby powtórzyć sobie trochę z matmy, fizyki, chemi, a z polskiego dla chętnych o epokach literackich ;)

Posted

cześć
wpadłam nadrobić zaległosci
poczatek roku i już wam zadają?...obłęd
moje jedzą ACANE-nie zamienie tej karmy juz na żadną inną...jedzą ją chętnie i ze smakiem,przejscie z RC na Acanę obyło się bez rewolucji...moje kupki mają po niej ładne...ja kupuje dla małych ras i rybną-smierdzi okrutnie,ale moje damy wprost ja połykają

Guest Fusiafusia
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hej....!!!:multi: Odie jest śliczny :loveu::loveu::loveu: a fotki cudne :evil_lol:.[/FONT]

Posted

zdjęcia które miałam dać już w niedzielę ale miałam problemy z image sraczką(:diabloti:) dochodziło do przedostatniego zdjęcia i się wieszało a zdjęcia uj trafiał i tak za każdym razem:angryy:
ściur po kąpieli

i już suchy

Posted

I dobrze że stracił część falbanki, bo dla mnie ona była za długa ;) Odi się nie obsikiwał jak miał taki długi włos zostawiony? Bo ja to się wkurzałam jak Lucky chodził ciągle obsikany i trzeba go było ciągle myć :eviltong: Teraz nie mamy takiego problemu i żyje nam się o wiele lepiej :p

Posted

a mój Norek obsikuje drzwi od tarasu , a czasem mu sie zdarzy że przestąpi próg i obsika drzwi od wewnątzr
dziś się juz tak wkurzyłam jak zobaczyłam że firana obsikana , aż płakałam z bezsilności i złości
co mam robić???!!!
ten proszek odstraszający psy na niego nie działa
kurna juz nie mam do niego sił

Guest Fusiafusia
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam!!! :multi:....widzę że są nowe focie , są cudne :loveu::loveu::loveu: .[/FONT]

Posted

Wiecie co mi ta menda społeczna dzisiaj wykręciła? Dziadek wyszedł sobie do ukiblowania (mają na korytarzu) a że małpa już od 5 min jęczała pod drzwiami bo musiałam się przebrać to postanowił sam sobie wyjść:angryy:. Wylazłam na korytarz szczur już w połowie drogi na dół kazałam mu wracać do domu i wrócił ale stanął na 2 stopniu i się patrzy. No chodź! A co ta gopia małpa zrobiła? W tył zwrot i spierniczamy, pobiegłam za nim ale on oczywiście był szybszy, wybiegam z bloku i co? Psiuta nie widać nie wiem w którą stronę ten debil polazł:placz:. Wołałam go i poszłam sprawdzić czy nie poszedł w tą stronę co zawsze idziemy z rana, nie ma go tam:-( nagle po którymś rozpaczliwym "Odikowaniu" wybiega zza bloku z tej strony z której nie szukałam i patrzy jak na wariatkę "No co się tak wydzierasz? Przecież nic takiego się nie stało." miałam ochotę go udusić:mad:

Posted

pamiętam jeszcze jak byliśmy u drugiej babci i oba chłopaki sobie polazły ale na szczęście brama była zamknięta:evil_lol:
Ula ale Norciu ma już doświadczenie:diabloti: i się nie da na ulicy rozjechać a mój nie patrzy gdzie lezie jak stoimy na światłach ciągnie na ulice chociaż auta jeżdżą jak po.....e:mad:

Posted

Cześć :p
no to miałaś przygodę !
u mnie kiedyś tata uchylił drzwi wejściowe na chwilę , a Pączek sru i w nogi :mad: dobrze że akurat stałam z koleżanką przed blokiem to go złapałam..