Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znalazłam mamusie mojego D na alegratce no niestety znowu:-( przynajmniej sunia odpoczęła sobie jedną cieczkę ale i tak nie powinna jej rozmnażać:angryy: i widzę że z każdym miotem szczylki tanieją w tamtym roku jak zabierałam stamtąd Dusia sprzedawała pieski po 750 a sunie 950 a teraz sunie 800 psy 600:shake: (mojego D miałam taniej:eviltong:) Pani niby dba o psy nie karmi ich marketówkami, mają szczepienia i są odrobaczane w terminie ale oddaje je za wcześnie bo już w wieku 6 tyg i nie popieram takiej hodowli bez rodków:mad:
Mama D i rodzeństwo, mają nawet wspólnego ojca

To zdjęcie było już nawet jak brałam Duśke

sunia jest ładniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciach nawet całkiem fajna i duża Duś bardziej przypomina tate a szkoda bo chciałam żeby miał wzrost po niej. Mieszka tam jeszcze jedna sunia też taka duża i obie mają kiepski włos ale to raczej przez złą pielęgnacje a nie cecha wrodzona :p

Posted

Yorkomanka napisał(a):
e tam nawet jakby mógł chodzić na wystawy to i tak nawet nie miałby szans:eviltong:

Cześć, no to nigdy nie wiadomo, a moze wszystkie trofea jego:eviltong:

Posted

Myslalam ze juz tutaj nic nie napisze to jest moje 3 podejscie na dogo..
sorki ale nie umiem pisac na Waszych galeriach..robie cytuj robie wyslij odpowiedz i nic..czasem sie uda tak jak teraz..
ale brak cierpliwosci na takie marnowanie czasu mojego...wrrr
Odi ma sliczne kolorki :loveu:
wogole z niego przystojniak:)