Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam już dosyć tego deszczu:-( moje oczy już oj tygodnia słonka nie widziały nawet przez kilka sekundek:placz: nawet nie musi być ciepło żeby tylko padać przestało i żeby te chmurzyska poznikały

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Mam już dosyć tego deszczu:-( moje oczy już oj tygodnia słonka nie widziały nawet przez kilka sekundek:placz: nawet nie musi być ciepło żeby tylko padać przestało i żeby te chmurzyska poznikały

U nas to samo!!!mam już dosyć takiej pogody!!!!

Posted

co jest? wszystkie linki mi znikają! :angryy: pozatym ostatni raz dodaje zdjęcia przez imagesharka na tinypicu trzeba wszystko po kolei klikać ale przynajmniej jest napisane img i ja nie muszę wpiswać:roll:

Posted

go wkurzyłaś tą suszarką:evil_lol:

A dzisiaj ja się wkurzyłam na te Dusiakowe kudły b wiecznie osiurane były i stracił większość owłosienia z brzucha:eviltong::diabloti:

Posted

Cześć. Przepraszam za wczoraj ale nie dałam rady do wszystkich dotrzeć ale za to dzisiaj melduję, że byłam fotki widziałam.
Miny robi powalające, śliczny jest :-)

Posted

Dziewczyny powiedzcie mi jakie są stronki do przesyłania fotek bo tinypic bardzo stracił w moich oczach przez wpisywanie tych bazgrołów a z imagesharka mi nie wchodzą na Dogo :shake: nieważne czy robie przez ten znaczek czy wpisze to foty z imagesharka po prostu mi znikają:-o miałam już dzisiaj wstawić ale zrobiłam przez imagesharka i co próbuje wstawić to albo się nie pojawia albo jak linka wstawie i napisze [img] to mi to znika:placz::mad::angryy:

Posted

[quote name='Yorkomanka']Dziewczyny powiedzcie mi jakie są stronki do przesyłania fotek bo tinypic bardzo stracił w moich oczach przez wpisywanie tych bazgrołów a z imagesharka mi nie wchodzą na Dogo :shake: nieważne czy robie przez ten znaczek czy wpisze to foty z imagesharka po prostu mi znikają:-o miałam już dzisiaj wstawić ale zrobiłam przez imagesharka i co próbuje wstawić to albo się nie pojawia albo jak linka wstawie i napisze [img] to mi to znika:placz::mad::angryy:

Witamy:)ja wgrywam zdjęcia na fotosiku(ale nie odpłatnie jest limit do 100 zdjęć:()

Posted

ale się dzisiaj wkurzyłam!

wykąpałam psa, nałożyłam na niego odżywkę już miałam spłukiwać, podnoszę go a on śmierdzi patrze na buteleczkę a tam data ważności do 10 stycznia:angryy:

nie kupuje więcej vulpesa :mad: