Yorkomanka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 z tymi foteczkami to nawet nie głupi pomysł tylko nie chce mi się ich robić:eviltong: Quote
Yorkomanka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Doti specjalnie cyknęłam dla ciebie foteczki ale nie mam siły ich już dzisiaj wstawiać Quote
Yorkomanka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Tamte wczorajsze zdjęcia jednak nie za bardzo się nadają - ciemne strasznie ale zrobiłam ci za to 11 spacerkowych Z jajnikiem Quote
bianka19 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Śliczny Odusiaczek ;) Wesołych i smacznych świąt ! Quote
ladyyork Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia będzie dla nas - celem do spełnienia. . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Zdrowych i wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich.Wesołego Alleluja. Quote
Yorkomanka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 ja też życzę wszystkim wesołych świąt Quote
Yorkomanka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 jutro poniedziałek boje się:placz: a na dwór jednak trzeba wyjść :diabloti: niech się tylko ktoś odważy to ja też go zleje ale nie wodą:roll: zazdroszczę tym co mają swój dom i ogródek psa na smycz, nieprzemakalną kurtkę z kapturem i do boju!! to znaczy na poranny spacer:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Yorkomanka']jutro poniedziałek boje się:placz: a na dwór jednak trzeba wyjść :diabloti: niech się tylko ktoś odważy to ja też go zleje ale nie wodą:roll: zazdroszczę tym co mają swój dom i ogródek psa na smycz, nieprzemakalną kurtkę z kapturem i do boju!! to znaczy na poranny spacer:evil_lol:[/QUOTE] Hihihi na całe szczęście jestem w tym wieku że już mnie nie oblewają;) Quote
Yorkomanka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 masz szczęście dzisiaj już od 6 się lali Quote
megi82 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Doti1986']Hihihi na całe szczęście jestem w tym wieku że już mnie nie oblewają;)[/QUOTE] witam się w tej galeri,którą oglądnełam sobie od 1 stronki ja jestem w tym wieku,że niby nie powinni juz mnie oblewać,ale wyglądam na o wiele młodszą,więc pewnie jeszcze z 10lat będę w lane poniedziałki obrywać Quote
Yorkomanka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Co u was ? nic ciekawego;) witam się w tej galeri,którą oglądnełam sobie od 1 stronki ja jestem w tym wieku,że niby nie powinni juz mnie oblewać,ale wyglądam na o wiele młodszą,więc pewnie jeszcze z 10lat będę w lane poniedziałki obrywać Witam po raz 1:multi: powinnaś się cieszyć że biorą cię za młodszą, mnie większość ludzi postarza:eviltong: Postaram się zrobić dzisiaj nowe fotki Quote
Aga&Dakar Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Przyszlismy z rewizyta...:-) Odusiak jest tez sliczny ale rzeczywiscie troche ciemniejszy od Dakara :-) Quote
bianka19 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 przyszliśmy powiedzieć cześć ! :D i się zapytać kiedy nowe fociaki ? ;) Quote
Yorkomanka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 miały być foteczki wiem ale nie miałam czasu a poza tym była okropna pogoda i nawet nie chciało mi się robić foteczek:diabloti: niedługo skończą nam się kosmetyki i będę musiała kupić nowe poleciłybyście mi jakieś? Quote
Yorkomanka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 używamy teraz vulpesa (tak się pisze?) mam dla was 26 zdjęć:razz::multi: zadowolone? Quote
Yorkomanka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 nie robi tego co myślicie:evil_lol: on tylko siada Quote
Recommended Posts