Yorkomanka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 kupiłam dzisiaj ubranko dla pana D znowu:diabloti: ale musiałam, D ma pełno ubrań a nie ma w czym chodzić :roll: :evil_lol:. Większość tych co mamy leży nieużywana bo mi nie pasują:roll: pozbyłabym się najchętniej 4 ale kto by je chciał? i zostało by już tylko 5;) tych używanych ;) może zrobie tej dereczce zdjęcie tylko muszę przyszyć gumkę na ogonek bo odstaje od dupki za bardzo. Musiałam wziąć różową bo była niebieska ale za duża:-( i dostałam informację że już takich w tym sezonie nie będzie:-( miałam jeszcze 2 pasujące na D do wyboru ale jedna była b cieniutka a 2 była całkiem ładna ale jakieś dziwne zapięcie miała taką przyczepke z rzepami pod brzusiem i ta była cieplejsza więc wzięłam tą:lol: Quote
chrupcia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Cześć :) no to czekamy na zdjęcia ;) Quote
*kleo* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 No proszę Dusiak pozbył się kita? ;) Ładnie fryzurka zrobiona :p Quote
Yorkomanka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 dusiak się kita już dawno temu pozbył:lol: a mi się tęskni za nim:-( ale teraz nie dało się nic zrobić żeby go ratować :placz: bo to by wyglądało co najmniej głupio:p ale mówie wam kitek jeszcze wróci:multi: Quote
kiniaaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Yorkomanka napisał(a):kupiłam dzisiaj ubranko dla pana D znowu:diabloti: ale musiałam, D ma pełno ubrań a nie ma w czym chodzić :roll: :evil_lol:. Większość tych co mamy leży nieużywana bo mi nie pasują:roll: pozbyłabym się najchętniej 4 ale kto by je chciał? i zostało by już tylko 5;) tych używanych ;) O jaaa:crazyeye: a myślałam, że 4 ubranka (tyle ma Antoś) to dużo :lol: Quote
FREDZIU Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cześć dawno nas tu nie było, Odusiek w nowej fryzurce całkiem, całkiem, ale ja osobiście lubie długie włoski:lol:. Odusiek jak rasowa babka tyle ciuszków i nie ma co nosić:evil_lol:. Pozdrawiam i wieczorkiem zapraszam na foteczki:lol: Quote
Yorkomanka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Cześć dziewczyny;) O jaaa:crazyeye: a myślałam, że 4 ubranka (tyle ma Antoś) to dużo :lol: no to nie jest z tobą tak źle ale jak pisałam tylko 5 z nich nadaje się do użytku a właściwie to 4 bo przeciwdeszczowa pelerynka którą mamy bardziej dla suczki się nadaje (o budowę chodzi) a reszty bym się chętnie pozbyła;) Quote
kiniaaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Yorkomanka napisał(a):Cześć dziewczyny;) no to nie jest z tobą tak źle ale jak pisałam tylko 5 z nich nadaje się do użytku a właściwie to 4 bo przeciwdeszczowa pelerynka którą mamy bardziej dla suczki się nadaje (o budowę chodzi) a reszty bym się chętnie pozbyła;) No to wystaw na aukcje, może akurat uda Ci się sprzedać;) U nas 4 to jest suma wszystkich ubranek- używanych i nieużywanych ;) Quote
Karolina. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 chrupcia napisał(a):mnie się też podoba :) wole jakoś yorki z kucykiem, ale Duś mi się podoba :) uszka nie całkiem zgolone no i fajnie główka wycięta :) no a reszty nie za bardzo widać :eviltong: I w tym momencie masz już przerąbane u Lakiego, Bella, Coco i innych bezkucykowych yorasów :eviltong: :cooldevi: Czekam na zdjęcia D. w ubranku :) Quote
chrupcia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Karolina. napisał(a):I w tym momencie masz już przerąbane u Lakiego, Bella, Coco i innych bezkucykowych yorasów :eviltong: :cooldevi: ) Hehehe Karola ;) wole z kucykiem, bo jakoś nawet przy Jazzie się przyzwyczaiłam, bez kitka dziwnie by wyglądał jak dla mnie, ale bez kitka są równie ładne i urocze ;) a tak w ogóle Coco ma kitka:eviltong: Quote
Karolina. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 chrupcia napisał(a):Hehehe Karola ;) wole z kucykiem, bo jakoś nawet przy Jazzie się przyzwyczaiłam, bez kitka dziwnie by wyglądał jak dla mnie, ale bez kitka są równie ładne i urocze ;) a tak w ogóle Coco ma kitka:eviltong: Fakt, ma, ale chyba kiedyś nie miał :hmmmm: ;) Quote
chrupcia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Karolina. napisał(a):Fakt, ma, ale chyba kiedyś nie miał :hmmmm: ;) nie miał.. chyba dobrze pamiętam ;) Quote
Yorkomanka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 ale teraz inna coco nie ma kucyka ;) postaram się zaraz cyknąć przed spacerem ;) w tym sezonie to ostatnie ubranko następnej zimy pojawi się może jeszcze inna derka i to już naprawdę koniec! sobie muszę coś kupić:lol: Quote
Yorkomanka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 mam już fote:multi: i... gofry:lol: tylko dla dorosłych:diabloti: no i wreszcie derka, jest do niej odpinany kapturek ale tylko nam przeszkadza Quote
tigrunia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cześć Odusiaki :multi: A co to? Nowe ciuszki? Derka bardzo fajna :loveu: Quote
Yorkomanka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Cześć Be:p nowy ciuch jest tylko jeden;) Quote
*Jot* Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cześć Agata !! Fajna ta dereczka. Odiś ładnie wygląda w nowej fryzurce.Moi chłopcy też kiedyś mieli tak obcięte włosy na łapkach jak ma Duś.Nie było tak źle :) Quote
Pegaza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nie no chlopak jakie ma swiecace cudo ła .. http://img594.imageshack.us/img594/363/img2466k.jpg i dereczka tez ladna :loveu: to teraz masz mniej czesania;) hop siup i gotowy do wyjscia;) Quote
Yorkomanka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 zrobiłam dzisiaj malutką sesyjkę panu psu, fotki mi się właśnie ładują i zaraz wstawię;) przy okazji pozazdrościłam D i też poszłam do fryzjera:multi: dziwnie mi z grzywką:roll: -------------------------------------------------------------------------------------------- no i image mi wcięło foty:angryy: idę gdzie indziej spróbować :mad: ______________________________________________________ no i mam:loveu: Quote
Recommended Posts