Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kupiłam dzisiaj ubranko dla pana D znowu:diabloti: ale musiałam, D ma pełno ubrań a nie ma w czym chodzić :roll: :evil_lol:. Większość tych co mamy leży nieużywana bo mi nie pasują:roll: pozbyłabym się najchętniej 4 ale kto by je chciał? i zostało by już tylko 5;) tych używanych ;)
może zrobie tej dereczce zdjęcie tylko muszę przyszyć gumkę na ogonek bo odstaje od dupki za bardzo. Musiałam wziąć różową bo była niebieska ale za duża:-( i dostałam informację że już takich w tym sezonie nie będzie:-( miałam jeszcze 2 pasujące na D do wyboru ale jedna była b cieniutka a 2 była całkiem ładna ale jakieś dziwne zapięcie miała taką przyczepke z rzepami pod brzusiem i ta była cieplejsza więc wzięłam tą:lol:

Posted

dusiak się kita już dawno temu pozbył:lol: a mi się tęskni za nim:-( ale teraz nie dało się nic zrobić żeby go ratować :placz: bo to by wyglądało co najmniej głupio:p ale mówie wam kitek jeszcze wróci:multi:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
kupiłam dzisiaj ubranko dla pana D znowu:diabloti: ale musiałam, D ma pełno ubrań a nie ma w czym chodzić :roll: :evil_lol:. Większość tych co mamy leży nieużywana bo mi nie pasują:roll: pozbyłabym się najchętniej 4 ale kto by je chciał? i zostało by już tylko 5;) tych używanych ;)

O jaaa:crazyeye: a myślałam, że 4 ubranka (tyle ma Antoś) to dużo :lol:

Posted

Cześć dawno nas tu nie było, Odusiek w nowej fryzurce całkiem, całkiem, ale ja osobiście lubie długie włoski:lol:. Odusiek jak rasowa babka tyle ciuszków i nie ma co nosić:evil_lol:.
Pozdrawiam i wieczorkiem zapraszam na foteczki:lol:

Posted

Cześć dziewczyny;)

O jaaa:crazyeye: a myślałam, że 4 ubranka (tyle ma Antoś) to dużo :lol:

no to nie jest z tobą tak źle ale jak pisałam tylko 5 z nich nadaje się do użytku a właściwie to 4 bo przeciwdeszczowa pelerynka którą mamy bardziej dla suczki się nadaje (o budowę chodzi) a reszty bym się chętnie pozbyła;)

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Cześć dziewczyny;)

no to nie jest z tobą tak źle ale jak pisałam tylko 5 z nich nadaje się do użytku a właściwie to 4 bo przeciwdeszczowa pelerynka którą mamy bardziej dla suczki się nadaje (o budowę chodzi) a reszty bym się chętnie pozbyła;)

No to wystaw na aukcje, może akurat uda Ci się sprzedać;)
U nas 4 to jest suma wszystkich ubranek- używanych i nieużywanych ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
mnie się też podoba :) wole jakoś yorki z kucykiem, ale Duś mi się podoba :)
uszka nie całkiem zgolone no i fajnie główka wycięta :)
no a reszty nie za bardzo widać :eviltong:

I w tym momencie masz już przerąbane u Lakiego, Bella, Coco i innych bezkucykowych yorasów :eviltong: :cooldevi:

Czekam na zdjęcia D. w ubranku :)

Posted

Karolina. napisał(a):
I w tym momencie masz już przerąbane u Lakiego, Bella, Coco i innych bezkucykowych yorasów :eviltong: :cooldevi:
)

Hehehe Karola ;) wole z kucykiem, bo jakoś nawet przy Jazzie się przyzwyczaiłam, bez kitka dziwnie by wyglądał jak dla mnie, ale bez kitka są równie ładne i urocze ;)
a tak w ogóle Coco ma kitka:eviltong:

Posted

chrupcia napisał(a):
Hehehe Karola ;) wole z kucykiem, bo jakoś nawet przy Jazzie się przyzwyczaiłam, bez kitka dziwnie by wyglądał jak dla mnie, ale bez kitka są równie ładne i urocze ;)
a tak w ogóle Coco ma kitka:eviltong:

Fakt, ma, ale chyba kiedyś nie miał :hmmmm: ;)

Posted

ale teraz inna coco nie ma kucyka ;) postaram się zaraz cyknąć przed spacerem ;) w tym sezonie to ostatnie ubranko następnej zimy pojawi się może jeszcze inna derka i to już naprawdę koniec! sobie muszę coś kupić:lol:

Posted

Cześć Agata !!
Fajna ta dereczka.
Odiś ładnie wygląda w nowej fryzurce.Moi chłopcy też kiedyś mieli tak obcięte włosy na łapkach jak ma Duś.Nie było tak źle :)

Posted

zrobiłam dzisiaj malutką sesyjkę panu psu, fotki mi się właśnie ładują i zaraz wstawię;)
przy okazji pozazdrościłam D i też poszłam do fryzjera:multi: dziwnie mi z grzywką:roll:
--------------------------------------------------------------------------------------------
no i image mi wcięło foty:angryy: idę gdzie indziej spróbować :mad: