Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie się zastanawiałam nad odżywką christiansena jak mi się będą kosmetyki kończyć :) jak sie sprawuje ? tylko ja bym pewnie z jakimś inny szamponem pomieszała go hmm.. no nie wiem ;)

zastanawiam się też nad zestawem bio groom, albo espree

Posted

właśnie skończyłam strzyc Dusiaka tępymi nożyczkami:angryy: będę musiała iść i sobie kupić nowe:roll: a nie mam gdzie:mad: znaczy mam ale daleko a mi się tam nie chce iść:eviltong:
Mały dureń siedzi spokojnie jak jadę maszynką po uszach ale myślałam że zaraz wyjdzie z siebie kiedy dupke goliłam i jak mu tu wytłumaczyć że maszynka mu nie wejdzie w... no tam :evil_lol:?
Teraz idziemy jeszcze na spacer i potem kąpiel. Postaram się coś cyknąć;)

Posted

wczoraj byłam na poczcie z mamą i zapłaciłam za smycz i szelki 95 zł i wyobraźcie sobie ich miny jak dzisiaj przyszła paczka z amberhausa za 109:diabloti: no mniej więcej takie :eek2: i mieli ochotę:scared: a przecież to nie jest aż tak dużo:shake: no i jeszcze po nowym roku przyjdzie od nich odżywka:siara: bo nie mieli (zapłacę tylko za nią bo mają wysłać na swój koszt:multi:)

Posted

[quote name='*Jot*']Hej Agata !!

[quote name='chrupcia']
Hej :)
Cześć;)
[quote name='kiniaaa']
Przecież psiaki to dla nas jak dzieci, wyda się każdy pieniądz i nie jest szkoda :evil_lol:no właśnie to nic że dla innych jesteśmy zdrowo piernicznięte:lol:

hehehe no tak moi rodzicie też mają takie miny jak coś kupie Jazzowemu, albo prosze mame żeby zapłaciła na poczcie bo zamówiłam :evil_lol:

ale my przecież zamawiamy tylko potrzebne rzeczy nie?:siara:
kradziej mały:mad: (od razu mówię że ta szczotka nie miała kontaktu z pastą do butów;))

Posted

ohoh jaki luksusowy komplecik :cool3: ale powiem szczerze że nie bardzo mi się podobają wzory rogza, chociaż niektóre są fajne :p
z tymi potrzebnymi rzeczami bywa różnie ;)

Posted

Nie no święta są super, szczególnie kiedy cały czas muszę trzymać Disia na rękach i odganiać Urwisa:angryy:. A pańciowie Debile nic nie zrobią z tym poza darciem na Urwisa ryja, już niech sobie nawet szczeka i piszczy ale niech go gdzieś zamkną bo ja nie mam zamiaru ani patrzeć jak mój pies jest gwałcony ani trzymać go na rękach:shake:. Zresztą mały diabeł prawie cały czas piszczał i darł ryja na przemian a momentami nawet równocześnie bo nie chciałam mu dać Odinka. Pół dnia słuchałam jego skowytów i teraz głowa mnie boli:-(. Jak była Tina Odie musiał być na rękach ale było przynajmniej cicho, Urwis siedział w małym pokoju.
Do tego jeszcze D zrobił mi dziurę w palcu:mad:, wkurzył się na tego małego potwora a że akurat brałam go na ręce to mi się dostało:lol:. Dobrze że jutro nie muszę nigdzie jechać:roll: