Pegaza Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Doczytalam ze po kapieli bo myslalam ze Was deszcz po drodze zlapal;) http://img96.imageshack.us/img96/5954/img1909p.jpg taki mokry szczur:D Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]pozdrowienia dla malucha :loveu:[/FONT] Quote
Yorkomanka Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 pozdrowienia przekazane;) Jutro pies zostaje u babci a ja idę mam nadzieję ostatni raz na tortury:-( Quote
*kleo* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/8793/img1900kg.jpg on jakoś inaczej ostatnio wygląda, kudełki mu urosły czy co? Quote
Yorkomanka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Kudełki mu trochę urosły ale to przecież normalne no nie? :lol: może to przez to że ostatnio trochę inaczej obcięłam mu uszka?:p Quote
Borówka16 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Yorkomanka napisał(a):pozdrowienia przekazane;) Jutro pies zostaje u babci a ja idę mam nadzieję ostatni raz na tortury:-( Hej ;) O jakich torturach mówisz ? :( Bo zapewne nie doczytałam... Quote
*Agnieszka* Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Yorkomanka napisał(a):o dentystce:placz: :scared: Ups.....tego kogoś boję się jak diabli...brrrrrrr.ale co jak mus to mus innego wyjścia nie ma?!!! Quote
Yorkomanka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 siedziałam godzine w poczekalni a na fotelu 20 min:diabloti: Bolało jak diabli i muszę jednak iść znowu za tydzień:placz: Quote
Karolina. Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Witamy się u Was :) Ciekawa jestem dlaczego taki a nie inny tytuł galerii; jakież to paluchy pożera Odi? :lol: *** Co do dentysty, to nie zazdroszczę, bo w tamtym roku sama to przerabiałam ;) Chodziłam prywatnie, i masę kasy wydałam [właściwie to moja mama wydała] na te moje zęby... ale jaka potem była satysfakcja, jak podczas szkolnego przeglądu uzębienia tylko ja i moja koleżanka miałyśmy w pełni zdrowe zęby, a reszta miała dziury itd :lol: Ogólnie to zadowolona jestem, bo co się nacierpiałam to było minęło, a teraz mogę cieszyć się zdrowymi zębami :p Jeszcze tylko za tydzień oczy sobie podreperuję i już całkiem będę jak funkiel nówka :lol: Quote
Yorkomanka Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Odik bardzo lubi gryźć po paluchach a po moich najbardziej:diabloti: U mnie w szkole nie robią przeglądu zębów:shake: ciekawe ile osób ma zdrowe zęby, pewnie mało bo ostatnio jedna dziewczyna skarżyła się że ją strasznie bolą ale nie chciała iść do dentysty:mad: hodziłam prywatnie, i masę kasy wydałam [właściwie to moja mama wydała] na te moje zęby ja na te moje ząbki nic nie wydaje bo nie chodzę prywatnie ale jestem ogólnie zadowolona tylko prywatnie by pewnie poszło szybciej bo za jednym razem bym miała wszystko zrobione a tak muszę chodzić 100 razy, została mi już tylko maleńka dziureczka i w poniedziałek już nie powinno boleć:p A co do oczu to ja mam okulary ale nie noszę ich od jakichś 3 lat i jak je ostatnio założyłam to były dla mnie za mocne:lol: Quote
Katie Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Czesc! ;) Yorkomanka, chetnie bym zaakceptowala twoje zaproszenie, ale cos mi szwankuje i nie moge :shake: Quote
Katie Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Czesc! ;) Yorkomanka, chetnie bym zaakceptowala twoje zaproszenie, ale cos mi szwankuje i nie moge :shake: Quote
Katie Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Yorkomanka napisał(a):Cześć!;) masz galerie? Nie mam ;) Quote
Pegaza Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 O cieniu a tu temat dentysta..;) juz cicho bo znow czuje ze mnie boli buuu Quote
Yorkomanka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Dzisiejsza sesyjka na tym zdjęciu można zaobserwować jak wielki jest mój przedpokój:evil_lol: Quote
*Jot* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hej :multi: http://img839.imageshack.us/img839/2125/img1922u.jpg :loveu::loveu: bardzo szybko Odiemu włoski urosły :loveu: Quote
Borówka16 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Hej :) http://img839.imageshack.us/img839/2125/img1922u.jpg Śliczny Odie :loveu: Wpadnij na fotki ;) Quote
Yorkomanka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Wracam sobie spokojnie do domku, siadam przed kompem, próbuję coś napisać a tu dopa klawiatura mi nie działa:angryy:. Wyłączam i włączam kompa jeszcze raz bo to zawsze pomagało jak przestawała pisać i dalej nic:-( żeby nie było piszę teraz tą taką co się pojawia na ekranie jak się wybierze taką opcje jot11 napisał(a):Hej :multi: Borówka16 napisał(a):Hej :smile: hej:lol: Quote
Angelika_Roser Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]helloooo :lol:[/FONT] Quote
Pegaza Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Gdzie on tak patrzy? http://img576.imageshack.us/img576/5677/img1924q.jpg a przedpokoj masz faktycznie duzy;) normalnie Nobel dla tego co ten dom budowal;) Quote
Recommended Posts