Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkomanka napisał(a):
pozdrowienia przekazane;)
Jutro pies zostaje u babci a ja idę mam nadzieję ostatni raz na tortury:-(

Hej ;)
O jakich torturach mówisz ? :( Bo zapewne nie doczytałam...

Posted

Witamy się u Was :)

Ciekawa jestem dlaczego taki a nie inny tytuł galerii; jakież to paluchy pożera Odi? :lol:

Co do dentysty, to nie zazdroszczę, bo w tamtym roku sama to przerabiałam ;) Chodziłam prywatnie, i masę kasy wydałam [właściwie to moja mama wydała] na te moje zęby... ale jaka potem była satysfakcja, jak podczas szkolnego przeglądu uzębienia tylko ja i moja koleżanka miałyśmy w pełni zdrowe zęby, a reszta miała dziury itd :lol: Ogólnie to zadowolona jestem, bo co się nacierpiałam to było minęło, a teraz mogę cieszyć się zdrowymi zębami :p Jeszcze tylko za tydzień oczy sobie podreperuję i już całkiem będę jak funkiel nówka :lol:

Posted

Odik bardzo lubi gryźć po paluchach a po moich najbardziej:diabloti:
U mnie w szkole nie robią przeglądu zębów:shake: ciekawe ile osób ma zdrowe zęby, pewnie mało bo ostatnio jedna dziewczyna skarżyła się że ją strasznie bolą ale nie chciała iść do dentysty:mad:

hodziłam prywatnie, i masę kasy wydałam [właściwie to moja mama wydała] na te moje zęby

ja na te moje ząbki nic nie wydaje bo nie chodzę prywatnie ale jestem ogólnie zadowolona tylko prywatnie by pewnie poszło szybciej bo za jednym razem bym miała wszystko zrobione a tak muszę chodzić 100 razy, została mi już tylko maleńka dziureczka i w poniedziałek już nie powinno boleć:p
A co do oczu to ja mam okulary ale nie noszę ich od jakichś 3 lat i jak je ostatnio założyłam to były dla mnie za mocne:lol:

Posted

Wracam sobie spokojnie do domku, siadam przed kompem, próbuję coś napisać a tu dopa klawiatura mi nie działa:angryy:. Wyłączam i włączam kompa jeszcze raz bo to zawsze pomagało jak przestawała pisać i dalej nic:-( żeby nie było piszę teraz tą taką co się pojawia na ekranie jak się wybierze taką opcje

jot11 napisał(a):
Hej :multi:

Borówka16 napisał(a):
Hej :smile:

hej:lol: