Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas to samo zamiast ładnej pogody wkradło się jakieś paskudztwo!!!!brrryyyyyy zimno,mokro!!!
Zdjęcia super:)mojemu też jak chcę zrobić to mi ucieka pędziwiatr jeden:)
pozdrowionka i całusy

Posted

wiecie co? Więcej tego psa nie wykąpie choćby już śmierdział jak nie wiem co bo on nie docenia moich wysiłków:-( Wczoraj była kąpiel a dzisiaj wytarzał się w jakichś kilkuletnich gnijących i osikanych liściach :angryy::diabloti: fuj:evil_lol:

Posted

Hi hi dobre to:)ale one tak mają.....hi hi..no niestety,nie smuć się ja też to przerabiałam:)dawaj psiaka do wanny i będzie po wszystkim:)no ja wiem że Ci się nie chce:)ale cóż jak mus to mus:evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkomanka']wiecie co? Więcej tego psa nie wykąpie choćby już śmierdział jak nie wiem co bo on nie docenia moich wysiłków:-( Wczoraj była kąpiel a dzisiaj wytarzał się w jakichś kilkuletnich gnijących i osikanych liściach :angryy::diabloti: fuj:evil_lol:[/QUOTE]

niezle...diabeł prawdziwy

Posted

[quote name='Princess_York']Cześć czwartkowo :loveu:
hehe . Takie to życie jest :lol: ;) . Coco od Nati kiedyś w liściach zdechłego ptaka męczył zębami :evil_lol: .[/QUOTE]

Łojojoj..........a chłopaka póżniej w nocy nie straszyło??????

Posted

hehe . Takie to życie jest . Coco od Nati kiedyś w liściach zdechłego ptaka męczył zębami .

D kiedyś znalazł martwą mysz:mad: i ciężko było mu ją odebrać, a śmierdziała tak że musiała chyba z 2 tygodnie leżeć i musiałam złapać jedną rękom za tą mysz a drugą za psa bo inaczej się nie dało:placz:. A jaki odorek potem miał z paszczy:diabloti:
kto chce fotki?

Posted

Ja też chcę:)ja też miałam przygodę z myszą tyle tylko że osobistą,brrrr..na samo wspomnienie mam gęsią skórkę!!Ze dwa lata temu wpadła mi do domu mysz,nie mogłam jej złapać ani wytępić,ale kiedyś napatoczyła się na mnie a ja w chwilach desperacji szybko chwyciłam ją za ogon,myśląc że uda mi się ją wynieść za ten ogon na dwór,hmmmm...wiecie co ta małpa mi zrobiła!!!!!!!?????zwinnie się wykręciła i cap za palucha!!!o Matko jak ja się wtedy wystraszyłam,oczywiście ją póściłam,powiedziałam że nigdy w życiu nie wezmę już do ręki myszy!!!!!brrrrrrrrrr!Po jakimś czasie wyniosła się na szczęście.....:)

Posted

baterie w aparacie się rozładowały :angryy: 2 para oczywiście też nie naładowana i dupa zimna! Do jutra się będą ładowały:-(. Jutro też nic nie zrobię bo odrazu po szkole biore psa, torbę lecę do babci
Wrócę w sobotę albo niedziele i prawdopodobnie będzie kąpiel

Posted

[quote name='Princess_York']Cześć czwartkowo :loveu:
hehe . Takie to życie jest :lol: ;) . Coco od Nati kiedyś w liściach zdechłego ptaka męczył zębami :evil_lol: .[/QUOTE]

Potwierdzam tak bylo :evil_lol:

[quote name='agamewa']Łojojoj..........a chłopaka póżniej w nocy nie straszyło??????[/QUOTE]

A nie wiem nie wiem ;)

Posted

u nas też latem wparowała mysz,jeszcze żył mój Picolo jamnik....upolował ją w ciągu 5minut i dumnie chodził z nia w pyszczku,ale na dworze potulnie oddał nam ją....kiedyś to nagle poleciał na zjazd pod garaż,dziwne dzwieki dochodziły-lato,23godz.i....był tam szczu i ten skubaniec go zabił i przyniósł pod drzwi na wycieraczkę-dumny z siebie niesamowicie....do tej pory zastanawiam się z kąd u nas na zjezdzie mógł być szczur.....

Posted

[quote name='Viky i Ja']A gdzie te fotki ???
Tu :sg168:
Pańcia już się nasiedziałaś teraz ja chce posiedzieć na dogo:evil_lol::eviltong:

nie patrzeć na to że jest trochę skulony on zawsze tak robi jak go ustawie w jakiejkolwiek pozycji:p

Posted

mama ma 34 lata ;)

Dusiak ma chyba taką samą obrożę jak mój Urszul
tylko na D jest troche za duża trzeba było dziurke dorobić:-(. Czemu na niego wszysko jest za duże:placz:?