Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam nowe foteczki ze spotkania z 6 miesięcznym yorczkiem który miał być miniaturką:diabloti: Wszyscy obecni jednomyślnie stwierdzili że przy moim wygląda jak podróbka :p. A przecież Odie yorkiem nie jest:siara:

Posted

Pańcia yoreczka stwierdziła że gdyby się do niego tak bardzo nie przywiązała to by go oddała bo jest jej zdaniem za duży :-( i ma kłapouchy:angryy: A ja bym się cieszyła gdyby Odie był jego wzrostu

to mi się najbardziej podoba

Posted

Na tym zdjęciu widać miejsce przygotowane dla Odisia brakuje tylko fotela bo goście musieli gdzies usiąść

tu już Odie i Urwisek razem

cały czas kiedy psiak chodził w plasterkach na uszkach zaczepiali nas ludzie i pytali co mu się stało:-o

Posted

Jest godzina 17:30, wychodzę sobie na spacer z pańcią, jestem ubrany w białą obróżkę z ciapkami z brokatu i ze śliczną, zieloną smyczką 1,10m z białymi kryształkami za 40 zeta. Dochodzimy do cmentarza który jest otoczony trawką i tam pańcia odpina smycz. Cały czas ma ją w ręku, bawimy się zieloną kostką wiszącą na białym sznurku:p. Biegamy z nią w pyszczku a pańcia nas goni:evil_lol: ciągle trzymając zieloną smyczkę. Kiedy już pozwalam jej się złapać i oddaję jej kostkę rzuca nią jak najdalej potrafi a ja biegnę żeby ją przynieść. Nagle pańcia patrzy a smyczki nigdzie nie ma:-o Szukamy jej przez 20min ale nie możemy znaleźć:placz:. W końcu poszliśmy do domu bez ulubionej smyczki mojej pańci:-(
Chyba nikt koło nas nie przechodził ale nie jestem pewny bo byłem za bardzo zajęty zabawą żeby coś zauważyć. Pewnie gdyby pańcia wzięła gównianą fioletową smycz w białe ciapki z zacinającym się karabińczykiem za 5 zeta to by się nie zgubiła
Pańcia powiedziała że kupi mi nową dopiero po swoich urodzinach bo te pieniążki które ma pójdą na moje ząbki i szczepienie
Chce ktoś moje fotki ze spaceru?