Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Ludzie chyba nie mają mózgów ani serc :shake:
Właśnie wruciłam ze spaerku i jestem w*******a na maxa
Jedna pani codziennie wypuszcza swojego kochaniutkiego pieseczka żeby se polatał i ludzi poterroryzował i dzisiaj za sprawą tejże paniusi stała się tragedia. Pies jak zawsze biegał sobie po ulicy bez jakiejkolwiek kontroli i pogonił kotka który wpadł pod samochud - który się oczywiście nawet nie zatrzymał żeby bidulkowi pomóc:angryy::-(, przecież to TYLKO zwierze:angryy:. A debile po mojej stronie się jeszcze śmiali!!!:-( nosz ku... bardzo śmieszne:placz::angryy: I nikt nawet kotka nie pochował my musieliśmy (śmierć na miejscu:-()

Dla ciebie kotku bądź szczęśliwy za tm (*)(*)

Posted

Piękne to by były ale krowy tam wyprowadezają i nie mogę młodego na ułamek sekundy zostawić bez zajęcia bo zaczyna gówna jeść:angryy: czasem któś z psem przejdzie w większości łagodne na szczęście bo nie zawsze zdąże siulka złapać i zasmyczować. No i te krowy raz są w jednej części ( czyli tej któej na zdjęciu nie widać) a raz w tej w której jesteśmy na zdjęciu wtedy my musimy albo iść jeszcze wyżej ale tam trawa strasznie kłuje albo całkiem nadół a tam jest więcej psów i cofdziennie przychodzi tam Kolak ze swoją panią, nie widzi ludzi/psów widzi tylko piłki i swoją panią poprostu cudo:loveu: jak ja im zazdroszcze:oops:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dusiak dzisiaj skończył 7 miesięcy!!! I z tej okazji będą foteczki!!!

[FONT=Palatino Linotype]Jest dopiereo 10!!! No! Daj mi jeszcze spać kobieto!:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Nie odsłaniaj tych okien! Okrutna jesteś! [/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Z Ratlerkiem Borysem[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A takie to małe było[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]
[/FONT]