Yorkomanka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Nie małej tylko małemu:mad:! Namoczonej nie chce jeść:shake: Quote
Magda Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Yorkomanka napisał(a):Nie małej tylko małemu:mad:! Namoczonej nie chce jeść:shake: Oj, pomyłka;) Quote
karkakarka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witam :multi: Czy są może jakieś nowe fotki naszego kawalera ??? :D Quote
ewa2909 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Yorkomanka napisał(a):Nie małej tylko małemu:mad:! Namoczonej nie chce jeść:shake: A co to za karma? Quote
Yorkomanka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Karma to royal a zdjęcia będą jak zrobie:evil_lol:. Ciężko ufocić małego podczas zabawy Quote
karkakarka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Yorkomanka napisał(a): Ciężko ufocić małego podczas zabawy Wiem coś o tym :evil_lol: Ale trzeba się postarać - fotki prosimy :cool1: Quote
Yorkomanka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Dobra dam focie tylko nie bij:placz: Który pies jest żywy?:cool3: Zjem cię... zjem cię:diabloti: Czemu miałbym gryźć to niedobre, gumowe coś skoro mogę moją panią:mad: Zabije tego jeża!!! Reszta foci nie nadawała się do użytku:eviltong: Quote
karkakarka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 http://i41.tinypic.com/dzj6z4.jpg Chobym Tolkę widziała hihihi:evil_lol::evil_lol: Quote
syla929 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 http://i41.tinypic.com/dzj6z4.jpg OO, chyba maluszek już się rozbrykał :loveu: Widzisz! z każdym dniem będzie coraz lepiej:) Quote
Yorkomanka Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Hejka! Wreszcie zostałem dopuszczony do kompa więc opowiem wam co mi się przytrafiło w czwartek. To było naprawdę bardzo straszne!!! Moja pani zabrała mnie z domu i zaniosła do takiego dziwnego miejsca, strasznie tam śmierdziało, nie chciałem tam siedzieć ale ona nie zabrała mnie do domu:shake:. Obok nas były 2 pieski, najpierw jeden przeszedł przez drzwi i po kilku minutach wyszedł a potem drugi. Wiedziałem że coś jest nie tak. Kiedy była moja kolej postawili mnie na jakimś stole i on pojechał do góry!!! Potem jakaś pani zaczeła mnie oglądać a potem dała mi zastrzyk w dupe!!!!!!:placz::-( Na szczęście to był już koniec i pani zabrała mnie do domu. Nigdy nie dajcie zaciągnąć się do weterynarza! Oni są okrutni:placz:. No nareszcie oddał mi już kompa. Myślałam że nigdy nie skończy. Macie kilka foci nie śmiać się z tej skarpety, nudziło mi się.:evil_lol: co to? Cześć, jestem Odi a ty? Quote
Balbina. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ładny psiaczek:loveu::loveu::loveu:Ubranko bardzo ładne;) Quote
Princess_York Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 a prawda prawda ubranko git :razz: zresztą odi też się rozbrykał :loveu: Quote
karkakarka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 My też robiliśmy Tolce ubrania ze skarpety :evil_lol: Quote
FREDZIU Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Witamy, Fredzia też tak bada kto jest po drugiej stronie lustra, :evil_lol:ale muszę to uwiecznić:multi: Quote
Balbina. Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Może jakieś nowe zdjęcia co?:-(:mad::loveu: Quote
Yorkomanka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Nowe zdjęcia? A po cio?:diabloti: Nie no, nie będę taka macie tak dla porównania, małe wystraszone psiątko - kilka tygodni temu I rozbrykane diablątko - teraz :multi: Quote
Yorkomanka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 I z kiteczką (która przetrwała minutę) Quote
Yorkomanka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Marudzicie że chcecie zdjęcia a jak już daje to macie nas w dopie?!:-(:mad::angryy::placz: Quote
JOYka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Nie mamy:evil_lol: ja przyszłam się pierwszy raz przywitać i obejrzałam zdjęcia:loveu: Ślicznyyy facecik jesteś (to do Odusia :wink: ode mnie:lol: Kenzo pomachał ogonkiem ):loveu: Quote
karkakarka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :) Witam :) Widzę że uszka zaczęły stawać słodziakowi :loveu: Quote
Yorkomanka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 karkakarka tak, ale to są stare zdjęcia, teraz uszy całkiem leżą:shake: najpuźniej w czwartek idę z nim do fryzjera i powinno być już ok. Wie ktoś może ile może kosztować ściachanie ucholi? Quote
JOYka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Mojemu Kenzo też nie chcą stać te uchole:angryy: Quote
Yorkomanka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='JOYka']Mojemu Kenzo też nie chcą stać te uchole:angryy: Odiemu już pieknie stały ale potem oklapło 1 a potem drugie - myślę że po ścięciu powinny znowu stanąć. JOYka twoje psiątko ma papierki? bo jesli nie to jest tylko w typie rasy (nie piszę tego żeby obrazić ciebie i twojego psa ale taka jest prawda). Mój pies też jest kundlem w typie i nie obraże się jeśli ktoś tak go nazwie. I bardzo możliwe wtedy że wogule nie staną ale nie przejmój się tym Kenzo jest śliczny:loveu: Quote
JOYka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wiem ,że Kenzo jest kundelkiem i wcale nie mam zamiaru się obrażać za to, że ktoś tak go nazwie:wink: moja poprzednia psinka sznaucerek miał papierki a Kenzo... no cóż to niefajna historia i po prostu niech tak zostanie, jest ze mną i mam nadzieję że długo będzie:loveu: A uchole podobnie jak u Twojego Odusia czasami sobie stoją... :evil_lol:jak im się zachce:lol: Quote
Recommended Posts