Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra dam focie tylko nie bij:placz:
Który pies jest żywy?:cool3:

Zjem cię... zjem cię:diabloti:

Czemu miałbym gryźć to niedobre, gumowe coś skoro mogę moją panią:mad:

Zabije tego jeża!!!

Reszta foci nie nadawała się do użytku:eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Hejka!
Wreszcie zostałem dopuszczony do kompa więc opowiem wam co mi się przytrafiło w czwartek. To było naprawdę bardzo straszne!!! Moja pani zabrała mnie z domu i zaniosła do takiego dziwnego miejsca, strasznie tam śmierdziało, nie chciałem tam siedzieć ale ona nie zabrała mnie do domu:shake:.
Obok nas były 2 pieski, najpierw jeden przeszedł przez drzwi i po kilku minutach wyszedł a potem drugi. Wiedziałem że coś jest nie tak. Kiedy była moja kolej postawili mnie na jakimś stole i on pojechał do góry!!! Potem jakaś pani zaczeła mnie oglądać a potem dała mi zastrzyk w dupe!!!!!!:placz::-( Na szczęście to był już koniec i pani zabrała mnie do domu.
Nigdy nie dajcie zaciągnąć się do weterynarza! Oni są okrutni:placz:.

No nareszcie oddał mi już kompa. Myślałam że nigdy nie skończy.
Macie kilka foci

nie śmiać się z tej skarpety, nudziło mi się.:evil_lol:

co to?

Cześć, jestem Odi a ty?

• 4 weeks later...
Posted

Nie mamy:evil_lol: ja przyszłam się pierwszy raz przywitać i obejrzałam zdjęcia:loveu:
Ślicznyyy facecik jesteś (to do Odusia :wink: ode mnie:lol: Kenzo pomachał ogonkiem ):loveu:

Posted

[quote name='JOYka']Mojemu Kenzo też nie chcą stać te uchole:angryy:
Odiemu już pieknie stały ale potem oklapło 1 a potem drugie - myślę że po ścięciu powinny znowu stanąć. JOYka twoje psiątko ma papierki? bo jesli nie to jest tylko w typie rasy (nie piszę tego żeby obrazić ciebie i twojego psa ale taka jest prawda). Mój pies też jest kundlem w typie i nie obraże się jeśli ktoś tak go nazwie. I bardzo możliwe wtedy że wogule nie staną ale nie przejmój się tym Kenzo jest śliczny:loveu:

Posted

Wiem ,że Kenzo jest kundelkiem i wcale nie mam zamiaru się obrażać za to, że ktoś tak go nazwie:wink: moja poprzednia psinka sznaucerek miał papierki a Kenzo... no cóż to niefajna historia i po prostu niech tak zostanie, jest ze mną i mam nadzieję że długo będzie:loveu:
A uchole podobnie jak u Twojego Odusia czasami sobie stoją... :evil_lol:jak im się zachce:lol: