Yorkomanka Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 upierdziel jej 2/3 kudłów:diabloti: będzie wyglądała jakby miała "liche" futerko:diabloti: Quote
Skibka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 próbowałam działa tylko na kilka dni bo potem odrasta i stoją jeszcze bardziej...:angryy: Quote
Yorkomanka Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 możesz jeszcze maszynką na łyso:evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Uwielbiam moją chorą wyobraźnię:loveu: śni mi się ostatnio że jadę autem nad którym nie mam żadnej kontroli:roll: Quote
Skibka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ja tak intensywnie ostatnio myślę nad prawkiem, że śniło mi się że jadę autem bez hamulców i bez kierownicy:diabloti: Quote
Yorkomanka Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Rób prawko, rób:cool3:. Jeżdżenie jest fajne:multi:. No może trochę mniej jak się opierdziel od instruktora dostaje bo się 100 raz zrobiło coś głupiego:diabloti:. Nudziło mi się przez ten tydzień:-( i okazało się że tylko ja byłam taka głupia i chciałam koniecznie po południu jazdy. Koledzy się do "lekarza" zwalniaja co trochę. Quote
Yorkomanka Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Instruktor mnie wczoraj rozbroił:lol: Jak 1 raz pojechaliśmy na plac robić łuk rozmawialiśmy sobie o tej babce co skończyła łuk za płotem na egzaminie. I wczoraj pierwszy raz zostałam sama w aucie. Obiecał mi że jak pomylę hamulec z gazem to nie mam uszu:lol:. Quote
Yorkomanka Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Patrzę na zdjęcia Odinka i nie wieżę że tak szybko rosną mu kudły :crazyeye: ostatnie fotki są już mocno nieaktualne. Muszę się zebrać i porobić nowe. Smutno mi trochę bo w piątek miałam 30 godzinę jazdy a dalej nie jest tak jak bym chciała. Tragedii nie ma ale muszę jeszcze kilka godzin z instruktorem dokupić, ostatnio jak odwoził mnie do domu swoim autem pokazał mi co ja robię. Okropnie to wyglądało. Na następnej godzinie starałam się tego nie robić i przez większość czasu mi simę udawało:p. Gdybym teraz miała mieć egzamin zaliczyłabym zadania na placu i może pojeździła bym z 5 minut po mieście:roll::oops: Quote
Skibka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 A kiedy masz egzamin?? I wstawiaj aktualne zdjęcia Odinka, jak tez miała wstawić zdjęci Viki bo w środę miała urodziny ale tam i tak nikt nie zagląda:lol: Quote
Yorkomanka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Ja prawie codziennie sprawdzam dogo, zajrzała bym ;) Kurcze, żeby porobić fotki musiała bym go wykąpać a pogoda się popsuła i mi się nie chce żeby był czysty tylko do następnego spaceru. Ostatnio nie chce mi się nic z jego kudłami robić, dzisiaj rozczesywałam 2 tygodniowe kołtuny :siara: Nie wiem kiedy mam egzamin;). Najpierw muszę zdać wewnętrzny, a umówię się na niego jak będzie dobrze, czyli jeszcze nie teraz:diabloti:. Może w piątek po mojej ostatniej jeździe się umówimy na egzamin. A jak nie to na kolejne godziny... Quote
Skibka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ja też muszę VIki wykąpać ale muszę pierw polecieć po szampon który kupuję już 2 tygodnie:cool1: A ja żeby nie użerać się z kołtunami, dałam ją ostrzyc jeszcze przed zimą bo wyglądała masakrycznie grubo w tym futrze.:evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Ja tylko łapki obcięłam żeby nie musieć ich czesać:p. Wewnętrzny mam w przyszłym tygodniu, podobno:roll: ciekawe ile tych egzaminów będę miała zanim pójdę na państwowy:diabloti:. Quote
Skibka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Nie bądź taka skromna, zdasz za pierwszym razem przecież:p Quote
Yorkomanka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Gdybym miała zdać za pierwszym razem nie musiała bym wykupywać dodatkowych godzin:eviltong: już samo to świadczy o tym że sobie nie radzę;). Dzisiaj pierwszy raz wyprzedzałam z własnej inicjatywy coś innego niż rower i nawet usłyszałam że zrobiłam to dobrze:p. Za to tradycyjnie próbowałam kilka razy wymusić pierwszeństwo, nie zauważyłam kilku znaków, nie zauważyłam ludzi na przejściu, spierdzieliłam parkowanie kilka razy (ale kilka razy mi wyszło) i zawracanie na skrzyżowaniu też zepsułam chociaż przeważnie mi wychodzi. A i pierwszy raz przejechałam po normalnym rondzie co oczywiście też zepsułam, dobrze że na egzaminie tam nie pojadę, bo to w mieście obok a egzaminy zdaje się w moim:p gdzie jest malutkie rondko z jednym pasem. Widziałam że budują nowe większe ale mam nadzieję że nie zdążą zanim zdam prawko.:diabloti: Quote
Yorkomanka Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 mam wreszcie kilka zdjęć psa który w dalszym ciągu nie jest wykąpany:diabloti: Quote
Yorkomanka Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 (edited) Dobrze że ten dzień się już kończy, był okropny:-( Upierdzieliłam kurtkę czymś co nie chce zejść, w szkole było koszmarnie nudno a na jeździe zaliczałam same wpadki :placz: Nawet na placu... gdzie wcześniej wszystko mi wychodziło wyjechałam za łuk i zapomniałam o światłach w zad 1, wbiłam bieg bez sprzęgła i tego dźwięku chyba do końca życia nie zapomnę:crazyeye:. A na mieście katastrofa totalna. Poprzednim razem instruktor był zadowolony, dzisiaj wkurzony:placz: Ogólnie od rana rozkojarzona strasznie jestem:oops: Zastanawiam się jaki jest sens kąpać psa który a 2 dzień już i tak nie będzie ładnie pachniał ani wyglądał? Mam ochotę wziąć do ręki maszynkę i ogolić go na krótkowłosą chiłke:evil_lol: Edited October 16, 2013 by Yorkomanka Quote
Skibka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 http://imageshack.us/a/img23/9810/zli8.jpg Kocham te spojrzenia:loveu: Wczoraj chyba był taki dzień jak też w pracy wynudziłam się na maxa nie było się z czego pośmiać, w ogóle humor jakiś taki nieciekawy.. Eee obcięcie na chiłkę nic nie da Viki jest ostrzyżona na krótko a i tak jak na nią patrzę to aż prosi się o kąpiel ale szamponu brak:diabloti: Quote
Yorkomanka Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 (edited) Wykąp ją w swoim ;) ja odinka kąpie w ludzkim;) Kurcze, jutro ostatnie 2 godziny i umówię się na wewnętrzny:nerwy: jak znowu pójdzie mi źle to wezmę i coś sobie zrobię:grab: Kto się zajmie moim psem? I będzie mi kwiatki przynosił?:cool3: Edited October 17, 2013 by Yorkomanka Quote
Skibka Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Ja go przygarnę, uwzględnij to w testamencie. A kwiatki to niestety ale mam za daleko.:diabloti: Quote
Yorkomanka Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Nie będziesz musiała:multi: Poszło mi dobrze, poza kilkoma drobnymi wpadkami, (no przecież tylko wymusiłam pierwszeństwo 2 razy i kilka razy zapomniałam o kierunku:evil_lol:) ale uzgodniłam z instruktorem że jeszcze nie idę na egzamin:diabloti: dowiedziałam się że będzie z moim pierwszym instruktorem bo nie mogę mieć go z M a 3 instruktor - właściciel szkoły ostatnio nie jeździ ale R jest straszny:nerwy:. Teraz mam tydzień przerwy a potem jeszcze sobie pojeżdżę i już na pewno zapiszę się na ten egzamin, albo dobrowolnie albo M mnie do biura za kudły zaciągnie:diabloti: Jednak zapis w testamencie na wszelki wypadek zrobię;) Quote
Recommended Posts