Yorkomanka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Misia:loveu: biedactwo moje malutkie:-( to co misie lubią najbardziej:p Quote
Yorkomanka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Bajka mi do niej nie pasuje:roll: idealne imię dla niej to Misia:loveu: najnieszczęśliwsze zwierzątko świata Quote
ania90 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 jak mozna sie tak znecac nad biednym psem, zeby go w deszczu na dworze trzymac:mad: Quote
Yorkomanka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Misia to Baja mojej ciotki - piesek na komunie:roll: zawsze było mi jej szkoda bo całymi dniami tylko siedzi w domu ale teraz ma do tego chore łapki i nie tylko ale z łapkami najgorzej z wszystkiego co jej jest co chwila do weta latają z nią:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 hihihii no tak lalunia i jej piesiuńcio:-D Quote
Yorkomanka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Ale ruch w galerii:diabloti: mam foty ale nie wiem czy jest sens je tu pokazywać:diabloti: Dzisiaj dostaliśmy dużo pochwał aki ten mój według mnie niewychowany i niezbyt ładny pies jest ładny, jakie ma włosy i ładną fryzurę i jaki jest grzeczny i w ogóle super chodzi sobie bez smyczy, nie ucieka i ciągle się na mnie patrzy:p nie rozumiem dlaczego to niewychowane zwierze taki zachwyt wzbudziło tym bardziej że podbiegł sobie po chamsku ignorując że go wołam do suczki której pan tak bardzo go chwalił:evil_lol: ostatecznie mogę mu to wybaczyć bo bardzo się z tą psiną lubią:diabloti: i to było daleko od ulicy. hihihii no tak lalunia i jej piesiuńcio:-D :evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 jak tylko będę w domu to dam mam je jeszcze w aparacie od początku lipca:diabloti: Quote
Yorkomanka Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Nadejszła wiekopomna chwila:diabloti: po starannej selekcji z wielu brzydkich rozmazanych tudzież ukazujących burdel panujący w domu z chaosu wyłoniły się te oto ledwo nadające się do pokazania gnioty:p Quote
Recommended Posts