Weronika6 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Cześć! Śliczny jest Twój Odiś i kitka rzeczywiście ma bardzo ładnego. :loveu: Mi raczej Odi kojarzy się z psem sąsiadów, który kilka razy chciał zaatakować naszego, małe dzieci i nie tylko. Przede mną zmyka w podskokach, nawet nie wiem czemu, tylko na niego nakrzyczałam, żeby Brutuska zostawił. Kochani właściciele, oczywiście przyjmują do wiadomości i nic więcej. :roll: Ale za to Twój Odik wygląda na sympatycznego chłopaczka. ;) http://img860.imageshack.us/img860/1714/pc140099.jpg Skarpetka najlepszy przyjaciel każdego psa. A co do obcinania grzywki to patrząc jak to robi mama wydaje się proste, chociaż z praktyką pewnie gorzej by było. :eviltong: Quote
Yorkomanka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 z praktyką o wiele wiele gorzej;) zawsze mi nie równo wyjdzie wyjdzie:mad: i dla tego wolę kitka:p Ale za to Twój Odik wygląda na sympatycznego chłopaczka. ;) zależy dla kogo;) kiepsko się dogaduje z większością psów:roll: nie potrafi się bawić razem z innym psem wszystkie zabawki tylko dla niego a o jedzeniu innym niż sucha karma w towarzystwie innego psa wolę nawet nie mówić:diabloti: Mi głupia suka sąsiadów obrzydziła imię które mi się bardzo kiedyś podobało:angryy: zawsze normalnie witała się z moim psem a raz coś jej się nie spodobało i się na niego rzuciła:mad: teraz się cieszy do niego z daleka ale nie wolno jej podejść koniec i kropka:p trzeba się było zachowywać:eviltong: Quote
Weronika6 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Co racja, to racja ;) Nauczka musi być. Quote
Yorkomanka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Powiedzcie mi jak można być tak mądrym żeby będąc gdzieś przez pół dnia nie pomyśleć o tym że wypadało by nalać psu wody?:wallbash: Dzisiaj dzień dziadka wiec miałam "zaszczyt" spotkać się z rodzinką:p tyle że ja przyjechałam wieczorem złożyć życzenia nawet nie spodziewając się ze będą tam wujek + ciotka + kuyn + kuzynka + Baja którzy tam siedzieli od obiadu:mad:. Przy okazji gówniaż mnie wkur... ekchem zdenerwował ale to jak zwykle:loveu: No jakiś taki dziwny zwyczaj mam że jak przyjadę do babci od razu nalewam psu pić:crazyeye: Ta... Bajek zobaczył wodę i wepchał się mojemu psu do miski i wychlipała całą wodę a potem jeszcze jedną miskę:roll: dopiero potem Odinek mógł dojść do wodopoju:p Zresztą nawet w domu jej nalewają do miski tyle tej wody że jakbym ja miała tak mojemu 2kg psu nalewać to żeby na jeden raz mógł się napić przynajmniej 2/3 razy bym musiała dolewać:p zresztą mam ich wszystkich gdzieś:eviltong: A jak są razem z Urwisem to juz w ogóle chleją tą wodę jak stare pijaki;) ale ciotka ma taką miskę z butelką więc źródełko nie wysycha:p Quote
Yorkomanka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 pora na kilka fotek :mrgreen: zaraz po czesaniu Quote
Yorkomanka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 mówiłam kici kici ratujcie :lol: Quote
Yorkomanka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 dzisiejszy spacerek jasne czemu by nie odwracać się dupą do aparatu:p nie wiem kto to... jakiś samowyprowadzający burek ale sympatyczny:loveu: śniegowy potwór Quote
Yorkomanka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 :loveu: wyginam śmiało ciało:lol: po prostu uwielbiam jak jest tak czysto:mad: Quote
Yorkomanka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 efekt końcowy:loveu: Gdyby nie to że wszędzie szlajają się ludzie "czemu nie ma ubranka" i kilka niezbyt przyjaznych burków pewnie było by więcej:roll: Quote
Yorkomanka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Ale miałam porąbany sen:p nie porąbanego bym nie zapamiętała:p śniła mi się uetanazja... MOJA eutanazja:p byłam bardzo chora, taka słaba że ledwo się ruszałam. To było cały czas w moim domu. Wiedziałam że to konieczne, nic już się nie da zrobić, było mi strasznie przykro że muszę umierać ale wiedziałam że tak trzeba. Byli ze mną rodzice i babcia. Dostałam zastrzyk:-( od... mojego nauczyciela historii... ubranego jak *Mejson i zachowującego się jak on (sposób mówienia itp.) była rozłożona na podłodze taka mata coś w tym stylu tylko z takich cieniutkich belek które wyglądały jak pnie palmy tylko o wiele cieńsze i było ich dużo, leżała na niej poduszka z trawy, była podobna Hawajskiej spódniczki... Miałam się za chwilę położyć na tej macie, było mało czasu żeby się pożegnać z rodziną. Najpierw byli rodzice płakali ja nie ale bardzo przykro mi było że tak krótko żyłam:-( mówili że mnie kochają, przytulaliśmy się. Potem babcia powiedziała że nie długo się spotkamy TAM bo dużo życia już jej nie zostało, rozmawiałyśmy dłuższą chwilę jeszcze nie pamiętam już o czym ale to było powiązane z moimi innymi snami o jej śmierci. Potem znowu z rodzicami oni byli bardzo smutni, ja się śmiałam nie pamiętam z czego. No i już czas mi się kończył... Nauczyciel-Mejson zaproponował mi taką ostatnią zabawę wszyscy podczas eutanazji pod sam koniec to robili ale jeszcze nikomu się nie udało. Wychodził na chwilę a ja miałam schować tą matę tak żeby jej nie mógł znaleźć no i tymi swoimi resztkami sił dociągnęłam ją do swojej szafki z ubraniami a naprawdę zarombiście ciężko mi się było ruszać. Próbowałam ją tam wepchnąć ale się nie mieściła, jakoś przymknęłam tę szafkę ale mate i tak było widać. Wtedy on wszedł, powiedział że już czas, wyciągnął tą matę i pomógł mi się na niej położyć bo już nawet doczołgać się do niej nie miałam siły, kiedy już na niej leżałam zamknęłam oczy z pełną świadomością że już nigdy ich nie otworzę, bałam się ale wiedziałam że się okropnie męcze i pora to zakończyć - to była taka ostatnia myśl zaraz przed zamknięciem oczu. Jak tylko w końcu zamknęłam oczy obudziłam się:p * http://altstatic.e-kino.tv/static/seriale/para-krolow.jpg ten stojący na środku ** nie wszystkie "sceny" były w domu ale większość reszta w niezidentyfikowanym miejscu którego opisać nie potrafię Quote
Pegaza Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Sie ubawilam normalnie z tego snu haha ciekawe skad sie to bierze..moze cos ogladala albo czytala na ten temat? mialas taka swiadomosc w tym snie ze juz koniec i wogole ze bylas z tym pogodzona;) łaczy sie z wszechswiatem;) http://img11.imageshack.us/img11/2604/45615.jpg nawet burek sie na fotki zalapal a nie swiadom tego zapozowal jak prawdziwy model;) http://img256.imageshack.us/img256/3013/p1250364.jpg no wlasnie gdzie ubranko? a mama ich tyle poszyla.. http://img12.imageshack.us/img12/4584/p1250373.jpg Quote
Yorkomanka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 no właśnie nic nie czytałam ani nie oglądałam na ten temat:roll: nie wiem skąd mi się to wzięło;) ubranka normalnie są w użytku ale mi w rozpiętej kurtce gorąco było tego dnia:p ok 5 stopni było tylko przez ten 1 dzień a potem znowu mrozy i mamy piękną skorupę pod 2cm śnieżku:loveu: Quote
Yorkomanka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 A i powiedzcie mi czy widzicie nochal i obrożę tego psa? na aparacie widzę a na kompie tylko czarną sylwetkę... Quote
Pegaza Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Agata a dzis bedzie Ci sie snila stypa na Ziemi a na gorze impra zapoznawcza hahah ja widze na tym zdjeciu co wlasnie zacytowalam wczesniej ale trzeba sie przypatrzyc,, Quote
Yorkomanka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 (edited) e tam stypy nudne są ale może tym razem ty byś się na niej pojawiła;) ale impra zapoznawcza ciekawa by mogła być:p mam jeszcze 1 sen który z przed 3 lat jeszcze jakoś pamiętam:lol: jak chcecie mogę jutro opisać bo dzisiaj już mi się nie chce:p A najlepsze jest to że ja wiem że po zastrzyku szybko się umiera... nawet trochę się podczas snu dziwiłam że tak długo to trwa :D Edited January 28, 2012 by Yorkomanka Quote
Yorkomanka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 no i stypy nie było :( ani imprezy zapoznawczej:placz: jakieś głupie sceny z codziennego życia nawet już jakie nie pamiętam mi się śniły:-( Odinek wczoraj zaliczył kąpiel więc chyba wypadało by pstryknąc jakąś fote albo i 2:oops: Quote
Pegaza Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Czyli sie nie dowiedzialas jak to bedzie kiedys tam;) no moje by tez musialy isc sie kapac moze dzis jedna wieczorem zalicze;) Quote
Yorkomanka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Daria to 2 do mnie przyślij i się nią zajmę:p Livke najlepiej:p Quote
Pegaza Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Yorkomanka napisał(a):Daria to 2 do mnie przyślij i się nią zajmę:p Livke najlepiej:p Taa ona by Ci sie dala wykapac..heh Quote
Paulinka10 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 http://img860.imageshack.us/img860/8827/p1250368.jpg mamo zabierze mnie do domu!!!;) moje biegiem lecą siku....ale u Was przynajmniej snieg... Quote
Recommended Posts