Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od teraz Odinek będzie się nieco częściej pojawiał w swojej galerii:multi: akumulatorki do aparatu od dawna były na mojej liście życzeń bo starych dziadów się już naładować nie dało. No i tak się złożyło że się mikołaj pośpieszył zamiast pod choinkę dzisiaj dostałam od niego nowy aparat na taką baterię jak jest w komórkach:p
Jego największa zaleta to to że jest mój a nie mamy jak tamten:p no i jest dużo dużo cięższy:crazyeye: tamten przy nim to piórko:lol:

Posted

Edek a właściwie już pan Edward bo to już starszy pan i mu się szacunek należy;)
Jak ja za nim płakałam jak w 2 klasie podstawówki został u mojej ciotki na 2 końcu polski:lol: na szczęście wrócił do mnie pocztą po jakimś tygodniu i dopiero wtedy mogłam spać spokojnie:p a teraz... siedzi sobie na półce i bacznie obserwuje co się w domu dzieje;) zasłużył na emeryturę:p

Posted

a ten mikołaj nie dość że za wcześnie to jeszcze bardzo mundry:p aparat ok ale na karcie pamięci (osobne pudełko) cena:siara: a zresztą mikołaj pytał czy chcę teraz czy pod choinkę (mama dostała laptopa już wczoraj) powiedziałam że pod choinkę ale taki niecierpliwy był ten mikołaj że nie dało się poczekać:p i bardziej mi tate przypominał niż mikusia ale co tam:evil_lol:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
a ten mikołaj nie dość że za wcześnie to jeszcze bardzo mundry:p aparat ok ale na karcie pamięci (osobne pudełko) cena:siara: a zresztą mikołaj pytał czy chcę teraz czy pod choinkę (mama dostała laptopa już wczoraj) powiedziałam że pod choinkę ale taki niecierpliwy był ten mikołaj że nie dało się poczekać:p i bardziej mi tate przypominał niż mikusia ale co tam:evil_lol:

Ale sie naśmiałam, przeważnie to dzieci są niecierpliwe, ale żeby Mikołaj taki był to jeszcze nie słyszałam:evil_lol::evil_lol:
Jak imponująca ilość fotek, a na wszystkich piękny Odinek:lol:

Posted

na bogato, na bogato... ale za to na raty:lol:
a fotkami oczywiście będę zasypywać aż nie będziecie chciały wchodzić do nas:lol: po takim długim bezaparatowym poście...:lol: tylko mnie wnerwia że akumulator trza w aparacie ładować ale to jakoś przeżyje:p
A Odinek to by się chyba najbardziej z rózgi cieszył ale takiej z jak najgrubszymi patyczkami:diabloti: bo co za pociecha z cieniutkiego kijka co po 1 ugryzieniu się rozleci?:lol: a on kocha obgryzać patyczki:lol:

Posted

wczoraj odkryłam że Odinek lubi ugotowaną kiszoną kapustę :crazyeye: nawet przetestowałam w strsowej sytuacji kiedy nie wział by żadnego nawet najlepszego jedzonka:crazyeye: i zjadł nawet przestał się bać:lol: