Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja życzę zdrówka
:calus:
a ja znowu jestem chora :-(
ani mi juz nawet nie wspominaj.....
ja jestem juz 2tydz chora :-(
ja też mniej więcej 2 tygodnie;) życzę zdrówka:p
byłam u lekarza nawet żadnych leków mi nie prepisała:-( jutro idę na tortury będą mi pobierać krew już się boję:placz: ale za to mam kolejny wolny dzień :)

Posted

przeżyłam i muszę powiedzieć że w mojej przychodni jest rewelacyjna obsługa jeśli chodzi o pobieranie krwi:lol: miłe pielęgniarki i nie ma żadnego śladu:multi: do tamtej już mnie nikt nie zmusi żebym poszła:mad: nie dość że mnie pokłuła i zrobiła ogromnego siniaka to była chamska:mad:.
nie wiem o co chodzi ale ostatnio co mi się skończy jedna choroba to 2 się zaczyna... :( chcę już lato

Posted

No ja tez dzis poszlam do lekarza i juz kaze znow isc na badanie..i teraz sie zacznie..
a gorzej jak cos pojdzie nie tak a ja tak nie lubie chodzic po lekarzach..
a jeszcze czeka mnie okulista..i to musowo..
internista ale wysle mnie raczej do specjalisty..
no i ten co dzis o nim pisalam u siebie..
wiec jak widzisz ja tez sobie pochodze po tych lekarzach..

Posted

ale mi się nie chce chodzić do szkoły ;( jeszcze kilka dni i 4 dni będą wolne:multi: przedłużam sobie weekend w poniedziałek:lol: ale za to wizyta u lekarza i muszę jechać po prezent dla mamy i zdążyć wrócić przed nią i schować:lol:

Posted

Mało fotek bo nie ma kogo pokazywać a poza tym wszystkie 3 pary baterii są kaput:-( zdjęcia będą jak kupie nowe a Dusio zacznie jakoś wyglądać;)
Ciotka - wariatka dzisiaj u mnie była... masakra... dobrze że tylko 2 godziny siedziała:roll: na szczęście w środę wraca do siebie na 2 koniec polski i co najmniej do lata w przyszłym roku jej nie zobaczę uf... i pomyśleć że kiedyś ją uwielbiałam:evil_lol: jak tylko przyjechała to co chwilę byłam u babci bo u niej zawsze śpi. Mała byłam...:lol:

Posted

no wiesz wstydziłabyś się tak mówić o Odim.. przeciż ładny z niego chłopak. Jazz też ostatnio nie za rewelacyjnie wyglądaobszarpanieć z niego, ale co tam, on jest wspaniały sam z siebie... przynajmniej dla mnie :)

Posted

no moje wspaniałe, kochane maleństwo ale i tak jest brzydki;) za kilka m-cy może zacznie jakoś wyglądać to będę miała motywacje żeby nowe baterie kupić;)
a jutro jadę kupić polarek i będą 2 nowe ubranka:multi: [FONT=Georgia]mama już za.... kulturalnie wyniosła z pracy takie ocieplenie jak do kurtek[/FONT] akurat na 2 ubranka;)

Posted

Cześć dziewczyny ;)
ostatnio u mnie w domu małe przedmioty dostają nóżek:look3: to na pewno przypadek że kilka rzeczy zginęło w tak krótkim odstępie czasu;) normalnie zaczynam się bać mieszkać we własnym mieszkaniu... :ghost_2: pewnie gdzieś leża i mają z nas niezły ubaw... całe mieszkanie przeszukane po kilka razy...

Posted

witamy i zapraszamy częściej;)
ja już 2 raz strzygłam go sama, poprzednim razem była masakra ale teraz ujdzie:lol:
nawet nie planowałam tego strzyżenia...:roll: kupiłam dzisiaj nowe nożyczki i chciałam jakoś poprawić te jego schody wyszła mi taka dziura że już musiałam ciachnąć całego :evil_lol: tymi nowymi nożyczkami:roll: próbowałam na początku maszynką ale nie chciała ciąć za cholerę i zostały mi nożyczki. Wyszło mi lepiej niż poprzednim razem maszynką:p
postaram się zrobić jakieś foty komórką bo baterii do apartu dalej ni ma...:shake:

Posted

nie mam na razie czym robić fotek więc żeby nie było pusto mój 2 po yorkach ideał psa :loveu:

no i musiała bym mieć przynajmniej 2 murzynka i coś w tym stylu :loveu:

jeszcze tylko duży domek stadko yorków i pudel :diabloti: