Balbina. Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 a ,że ja się tak z ciekawości spytam...Po co Odiemu już ubranko?Bo widziałam na ostatnich zdjęciach...chyba nie jest aż tak zimno.:lol: Quote
Yorkomanka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Odiemu ubranko jest potrzebne żeby uwaga! nie zmókł bo padał deszcz...;) Quote
megi82 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Yorkomanka napisał(a):a ja znowu jestem chora :( to ja życzę zdrówka Quote
ania90 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Yorkomanka napisał(a):a ja znowu jestem chora :( ani mi juz nawet nie wspominaj..... ja jestem juz 2tydz chora :( Quote
Yorkomanka Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 to ja życzę zdrówka :calus: a ja znowu jestem chora :-( ani mi juz nawet nie wspominaj..... ja jestem juz 2tydz chora :-(ja też mniej więcej 2 tygodnie;) życzę zdrówka:p byłam u lekarza nawet żadnych leków mi nie prepisała:-( jutro idę na tortury będą mi pobierać krew już się boję:placz: ale za to mam kolejny wolny dzień :) Quote
Yorkomanka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 przeżyłam i muszę powiedzieć że w mojej przychodni jest rewelacyjna obsługa jeśli chodzi o pobieranie krwi:lol: miłe pielęgniarki i nie ma żadnego śladu:multi: do tamtej już mnie nikt nie zmusi żebym poszła:mad: nie dość że mnie pokłuła i zrobiła ogromnego siniaka to była chamska:mad:. nie wiem o co chodzi ale ostatnio co mi się skończy jedna choroba to 2 się zaczyna... :( chcę już lato Quote
Pegaza Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No ja tez dzis poszlam do lekarza i juz kaze znow isc na badanie..i teraz sie zacznie.. a gorzej jak cos pojdzie nie tak a ja tak nie lubie chodzic po lekarzach.. a jeszcze czeka mnie okulista..i to musowo.. internista ale wysle mnie raczej do specjalisty.. no i ten co dzis o nim pisalam u siebie.. wiec jak widzisz ja tez sobie pochodze po tych lekarzach.. Quote
Yorkomanka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 ale mi się nie chce chodzić do szkoły ;( jeszcze kilka dni i 4 dni będą wolne:multi: przedłużam sobie weekend w poniedziałek:lol: ale za to wizyta u lekarza i muszę jechać po prezent dla mamy i zdążyć wrócić przed nią i schować:lol: Quote
chrupcia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Hej :) cos tu mało fotek czy mi sie wydaje ????????????????????????? :eviltong: Quote
Yorkomanka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Mało fotek bo nie ma kogo pokazywać a poza tym wszystkie 3 pary baterii są kaput:-( zdjęcia będą jak kupie nowe a Dusio zacznie jakoś wyglądać;) Ciotka - wariatka dzisiaj u mnie była... masakra... dobrze że tylko 2 godziny siedziała:roll: na szczęście w środę wraca do siebie na 2 koniec polski i co najmniej do lata w przyszłym roku jej nie zobaczę uf... i pomyśleć że kiedyś ją uwielbiałam:evil_lol: jak tylko przyjechała to co chwilę byłam u babci bo u niej zawsze śpi. Mała byłam...:lol: Quote
chrupcia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 no wiesz wstydziłabyś się tak mówić o Odim.. przeciż ładny z niego chłopak. Jazz też ostatnio nie za rewelacyjnie wyglądaobszarpanieć z niego, ale co tam, on jest wspaniały sam z siebie... przynajmniej dla mnie :) Quote
Yorkomanka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 no moje wspaniałe, kochane maleństwo ale i tak jest brzydki;) za kilka m-cy może zacznie jakoś wyglądać to będę miała motywacje żeby nowe baterie kupić;) a jutro jadę kupić polarek i będą 2 nowe ubranka:multi: [FONT=Georgia]mama już za.... kulturalnie wyniosła z pracy takie ocieplenie jak do kurtek[/FONT] akurat na 2 ubranka;) Quote
Yorkomanka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Cześć dziewczyny ;) ostatnio u mnie w domu małe przedmioty dostają nóżek:look3: to na pewno przypadek że kilka rzeczy zginęło w tak krótkim odstępie czasu;) normalnie zaczynam się bać mieszkać we własnym mieszkaniu... :ghost_2: pewnie gdzieś leża i mają z nas niezły ubaw... całe mieszkanie przeszukane po kilka razy... Quote
Yorkomanka Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 dzisiaj Odie mi wpadł pod nożyczki:diabloti: Quote
Skibka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Witamy! http://img64.imageshack.us/img64/1520/032hw.jpg Cudooo:loveu::loveu: Ja mimo że fryzjerka nie zabieram się za Viki dzisiaj umówiłam ją do fryzjera na poniedziałek.:diabloti: Quote
Yorkomanka Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 witamy i zapraszamy częściej;) ja już 2 raz strzygłam go sama, poprzednim razem była masakra ale teraz ujdzie:lol: nawet nie planowałam tego strzyżenia...:roll: kupiłam dzisiaj nowe nożyczki i chciałam jakoś poprawić te jego schody wyszła mi taka dziura że już musiałam ciachnąć całego :evil_lol: tymi nowymi nożyczkami:roll: próbowałam na początku maszynką ale nie chciała ciąć za cholerę i zostały mi nożyczki. Wyszło mi lepiej niż poprzednim razem maszynką:p postaram się zrobić jakieś foty komórką bo baterii do apartu dalej ni ma...:shake: Quote
chrupcia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 to chyba najlepsza fryzurka Odiego jaką miał :p Quote
Skibka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 http://img820.imageshack.us/img820/4008/zdjcie005zx.jpg Odie ślicznie wygląda fryzurka CI wyszła.:loveu: Zapraszamy do nas choć u nas nie za wesoło..:roll: Quote
Yorkomanka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 nie mam na razie czym robić fotek więc żeby nie było pusto mój 2 po yorkach ideał psa :loveu: no i musiała bym mieć przynajmniej 2 murzynka i coś w tym stylu :loveu: jeszcze tylko duży domek stadko yorków i pudel :diabloti: Quote
Recommended Posts