Yorkomanka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 głupi obsrany kundel:angryy::placz::placz::placz: cholera jedna mi się wytarzała w gównie:mad::mad::mad:, w takiej rozciapanej srace nie koniecznie psiej... a ja go jeszcze głaskałam zanim się zorientowałam:placz:... za kare się kąpał w zimnej wodzie (letniej bo trzeba palić żeby ją zagrzać ale to dopiero wieczorem:roll:) a dalej śmierdzi. Jeszcze jedna kąpiel go dzisiaj czeka. A mi ręka po kilku krotnym myciu też i tak cuchnie:angryy: jak zaraz smród nie zejdzie to ją wymyje w domestosie chyba:-( Quote
kaaamila1 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Hej Agatko! Mój Kenio również mi się wytarzał w kupie :) Najgorsze jest to, że byliśmy wtedy w pracy u męża i musiałam go myć mydłem nie mając nawet ręcznika!!! Takiego mokrego niosłam do auta i opatuliłam w koc.. Najgorsze jest to, że był w tej kupce od głowy po ogon ! Jak przyjechałam do domu to było drugie generalne kąpanie :) Quote
Yorkomanka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 prześladuje mnie koszmar w którym jestem w ciąży :angryy: śni mi się co trochę:-( a ja zawsze w takim śnie płacze że nie wiem co teraz mam robić... jak to będzie... ostatnio mi się śniło wczoraj i zdecydowałam ze oddam dzidzi do adopcji ale i tak ryczałam bo się bałam porodu:roll: na szczęście zdążyłam się obudzić przed... uf:lol: mam fotki i zaraz wstawie! Quote
kaaamila1 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Agata sen, że się jest w ciąży oznacza bardzo dobre nowiny! Pomyślne wydarzenie :) Czekam na foty Quote
chrupcia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='kaaamila1']Agata sen, że się jest w ciąży oznacza bardzo dobre nowiny! Pomyślne wydarzenie :) [/QUOTE] w sumie to się chyba sprawdza :) mnie się śnił sen że mam dziecko, a kilka dni później dowiedziałam się mogę w jakimś stopniu spełnić swoje marzenia :) Quote
ania90 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 http://img40.imageshack.us/img40/5283/033te.jpg takie fotki wlasnie zrobil mi tel jak chcialam zrobic fotki Lolkowi zeby wrzucic na dg dlatego czekam na mojego, Lolek, Bobi i Malwina sa za szybcy do mojego antyka:D Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Oo ale te na tle tej trawy i lisci jest calkiem fajne:) http://img847.imageshack.us/img847/8996/047vf.jpg i nawet podobne z Twoim banerkiem:) Quote
kaaamila1 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Hej Agata! Odi jaki ruchliwy :P Widać, że na dworze czuje się wyśmienicie :P Quote
Yorkomanka Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Chciałam dzisiaj wziąć Odinka na pożegnalny długi spacer ale deszcz pokrzyżował mi plany:-(. Jutro rano jadę na 3 dni w góry:multi:. Maleństwo 1 raz zostanie na tak długo samo z rodzicami, ciekawe kto będzie tęsknił bardziej? Quote
ania90 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ja jeszcze ani razu na tyle nie zostawialam moich samych z kims, ale jestem ciekawa jak by sie zachowywali... Quote
Yourii Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 http://img690.imageshack.us/img690/8122/15386810.jpg jaki zadowolony :) pozdrowienia od Furii dla Odiego :D Quote
kaaamila1 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Agata, ale Ci fajno :) Tez bym sobie gdzieś pojechała..:( Liczę na fotki z wyjazdu :) Quote
Yorkomanka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 już jestem :D nigdy więcej w góry:angryy: nigdy, nigdy, nigdy :angryy: nienawidze gór, nienawidzę, nienawidzę :placz: nienawidzę 65 letniego dziadka - przewodnika w super kondycji, nienawidzę autokaru w którym było mi niedobrze, nienawidzę butów które mnie obtarły tak że ledwo mogę chodzić:placz: nienawidze moich baterii do aparatu które mimo że ładowały się całą noc okazały się padnięte kiedy chciałam zrobić jakieś zdjęcia i nienawidzę najbardziej ze wszystkich idioty który zajumał mi karte pamięci z telefonu na której miałam wszystkie zdjęcia z wycieczki :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: tak więc zdjęć nie będzie chyba że od kogoś wezmę:roll: a poza tym było fajnie :lol: pozdrowienia od Furii dla Odiego :-D już przekazane :smile: Quote
Yorkomanka Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 nie wiem co się dzieje z moim psem ostatnio:roll: nigdy tak nie robił... nawet bawić się za bardzo nie chce co chwilę chodzi pod drzwi, drapie w nie i jojczy:roll: sąsiadka z innego bloku ma cieczkę ale już było koło nas pełno cieczek nawet w naszym bloku i się normalnie zachowywał... do tego dzisiaj mi próbował nawiać za panem tej koleżanki:angryy: na prawdziwym spacerze też dawno nie był bo pogoda i moje zdrowie... (które gdyby była ładna pogoda miała bym gdzieś i poszła bym na spacer najwyżej bym płuca wypluła przez ten głupi kaszel:lol:) to też pewnie nie pomaga... popapraniec mały:mad: Quote
Recommended Posts