Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale się dzisiaj wkurzyłam:angryy: byłam na badaniach (potrzebne do szkoły) wszystko fajnie byłam 3 w kolejce nie musiałam długo czekać kilka pytań wypisanie papierka i do widzenia ale musiałam jeszcze zrobić badanie krwi:placz: weszłam do gabinetu podałam kartkę wypisaną przez lekarza siadam pielęgniarka mnie kuje swoją igiełką prubuje pobrać krew i nic, 2 raz nic i 3 i 4:angryy::angryy::angryy: a na koniec stwierdziła że mam za grube ręce i dla tego nie może żyły znaleźć:angryy: ciekawe tylko że przedemną była jakaś pani na oko ze 150 kg była tam tylko chwilkę i jej jakoś mogła pobrać krew:roll:. Nie chodzi nawet o to że jej się nie udało tyko o to że takie komentarze to sobie może schować... :roll:

Posted

Apropo tych zyl to chyba pielegniarka byla do dopy..kiedys mialam podobna sytucje w szpitalu, w koncu poslala inna pielegniarke bo tez nie umiala sie wbic heh a wcale nie mam grubych rak wrecz wtedy bylam przerazliwym chudzielcem;)

Posted

jeszcze mi cholera paskudnego siniaka zrobiła:angryy: :placz: do dupy taka pielęgniarka do szkoły powinna wrócić:p
mam jakieś foty na aparacie ale zgrywać mi się ich nie chce:roll::diabloti:

Posted

Troche smiesznie wyglada bez tej firanki a ma zrobione dzwony..tzn ja bym tak swojego psa nie obciela ale wiem ze psy lubia sobie te firane siknac..to juz chyba wybralabym dzienne podmywanie brzusia..niz zlikwidowanie tej firany..;)

Posted

pomyliły mi się dzisiaj dni:lol: nie poszłam do szkoły bo nie najlepiej się czuję no i pojechałam z mamą na zakupy:diabloti: wracamy już do domu przechodzimy koło szkoły i akurat wychodziły dzieci a ja do mojej mamy co te dzieci robiły w szkole w sobotę?:-o ale się ze mnie śmiała:lol: