Oscar Patric Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 wspaniale wygląda "po" super pieski :) pozdrawiam Quote
kaaamila1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ALe fotek!!! Super psiaki! Malutka rośnie jak na drożdżach! A Odi wygląda rewelacyjnie! W kiteczce mu do mordki! Quote
Jessica89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 śliczne psiaki, Odie wygląda rewelacyjnie ;) Quote
kiniaaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Sama Odiego robiłaś? Jeśli tak, to uszka wyszły Ci tym razem prosto :multi: A ta suńka jaka zaniedbana... szkoda, że na takich ludzi trafiła co się nie znają na pielęgnacji... Przekonywałaś ich do trymowania? Quote
Yorkomanka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Kinia uszka wcale nie wyszły prosto:eviltong: a łapki to wynik "kąpieli" w rzepach:placz: próbowałam "podoba im się taka":roll::angryy::angryy::angryy: Quote
kiniaaa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Szkoda... :( A uszka wyszły prosto, na pewno w porównaniu z tym co u Ciebie raz widziałam jak oglądałam galerię :eviltong: Quote
ania90 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 http://img204.imageshack.us/img204/7756/zdjcie587.jpg co ona tam szuka? Quote
*Jot* Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Hej :multi: http://img706.imageshack.us/img706/1093/img0057io.jpg ładnie :loveu: Agata czym obcinasz grzbiet Dusiowi ? Maszynkę masz ? Quote
Yorkomanka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 grzbiet to ja mu obcięłam w maju maszynką mojego taty:lol: i to była masakra nie chciała ciąć (ale skoro ludzkie włosy ciężko jej obciąć to się nie dziwię że z psimi była masakra:p) w niektórych miejscach był wygolony do skóry a w innych miał dłuższy włos i przez kilka tygodni wyglądał co najmniej dziwnie:lol: wiosną chyba sobie kupię maszynkę i wtedy to dopiero będę szaleć:diabloti: Quote
bianka19 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 a co to za pannica? :razz: http://img12.imageshack.us/img12/8819/zdjcie540x.jpg Quote
Yorkomanka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 pannica to Bajka najbardziej ciapowaty szczeniak jakiego spotkałam:lol: Quote
Vesper Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witam u Odiego :). Jeszcze nie przejrzałam całej galerii, na razie mogę powiedzieć że chłopaczek baaardzo przystojny :). Czy ta westiczka jest Twoja? Młodziutka czy już troszkę starsza? Bo wygląda na kilkumiesięczną:) I zauważyłam jakiegoś pinczerka- on też jest Twój? Przepraszam że tak się dopytuję, ale weszłam do Odiego- a tu niespodzianka :D- tyyyle psiaków ;) Zapraszamy do nas- niekoniecznie do chi, mam też galerie w westikach (mojego Paca), staffikach (Arielka) i kundelkach (Koka) :). Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
Yorkomanka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 ani westiczka Bajka ani pinczerek Urwis nie są moi;) Bajka jest jednej ciotki (kuzyn ją dostał na komunie :roll:) a Urwis 2 ciotki;) Bajka ma 6 m-cy a Urwis 2 lata nie było by lepiej prowadzić 1 galerii dla wszystkich psiaków? zaraz wpadnę ich pooglądać:p Quote
Vesper Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Może by było łatwiej- przyznam się że kiedy zakładałam galerie byłam tu "świeża" i jakoś tak pozakładałam każdemu w swojej rasie... Teraz nie ma co łączyć, bo posty się wymieszają wd dat... Quote
Vesper Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Yorkomanka napisał(a):grzbiet to ja mu obcięłam w maju maszynką mojego taty:lol: i to była masakra nie chciała ciąć (ale skoro ludzkie włosy ciężko jej obciąć to się nie dziwię że z psimi była masakra:p) w niektórych miejscach był wygolony do skóry a w innych miał dłuższy włos i przez kilka tygodni wyglądał co najmniej dziwnie:lol: wiosną chyba sobie kupię maszynkę i wtedy to dopiero będę szaleć:diabloti: Ale dla psów to chyba specjalne maszynki są? Ja jedną zajechałam TZowi bo cięłam nią Paka-westa :oops: Quote
Yorkomanka Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 no właśnie ludzkie maszynki są za słabe moją ledwo dałam radę yorka obciąć;) zawsze możesz zamknąć tamte galerie i otworzyć nową wspólną;) wtedy by nie było problemu gdzie wstawić wspólne zdjęcia:D widziałam wszystkie twoje psiaki tylko nie chciało mi się pisać:oops: Quote
Vesper Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 :D No nieładnie...:mad: A rodzina u której westik był prezentem na komunię ma jakieś pojęcie o rasie? Teraz nie będę już zakładać nowej, wspólnej galerii- za dużo postów mam w tych co są. Z resztą niektórzy odwiedzają np mojego Paka, inni chihuahua- myślę więc że jest OK :). Quote
Yorkomanka Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 A rodzina u której westik był prezentem na komunię ma jakieś pojęcie o rasie? myślę że nie:roll: Quote
Recommended Posts