Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sama Odiego robiłaś? Jeśli tak, to uszka wyszły Ci tym razem prosto :multi:
A ta suńka jaka zaniedbana... szkoda, że na takich ludzi trafiła co się nie znają na pielęgnacji... Przekonywałaś ich do trymowania?

Posted

grzbiet to ja mu obcięłam w maju maszynką mojego taty:lol: i to była masakra nie chciała ciąć (ale skoro ludzkie włosy ciężko jej obciąć to się nie dziwię że z psimi była masakra:p) w niektórych miejscach był wygolony do skóry a w innych miał dłuższy włos i przez kilka tygodni wyglądał co najmniej dziwnie:lol:
wiosną chyba sobie kupię maszynkę i wtedy to dopiero będę szaleć:diabloti:

Posted

Witam u Odiego :).
Jeszcze nie przejrzałam całej galerii, na razie mogę powiedzieć że chłopaczek baaardzo przystojny :).
Czy ta westiczka jest Twoja? Młodziutka czy już troszkę starsza? Bo wygląda na kilkumiesięczną:)
I zauważyłam jakiegoś pinczerka- on też jest Twój? Przepraszam że tak się dopytuję, ale weszłam do Odiego- a tu niespodzianka :D- tyyyle psiaków ;)
Zapraszamy do nas- niekoniecznie do chi, mam też galerie w westikach (mojego Paca), staffikach (Arielka) i kundelkach (Koka) :).
Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

ani westiczka Bajka ani pinczerek Urwis nie są moi;) Bajka jest jednej ciotki (kuzyn ją dostał na komunie :roll:) a Urwis 2 ciotki;) Bajka ma 6 m-cy a Urwis 2 lata
nie było by lepiej prowadzić 1 galerii dla wszystkich psiaków? zaraz wpadnę ich pooglądać:p

Posted

Może by było łatwiej- przyznam się że kiedy zakładałam galerie byłam tu "świeża" i jakoś tak pozakładałam każdemu w swojej rasie... Teraz nie ma co łączyć, bo posty się wymieszają wd dat...

Posted

Yorkomanka napisał(a):
grzbiet to ja mu obcięłam w maju maszynką mojego taty:lol: i to była masakra nie chciała ciąć (ale skoro ludzkie włosy ciężko jej obciąć to się nie dziwię że z psimi była masakra:p) w niektórych miejscach był wygolony do skóry a w innych miał dłuższy włos i przez kilka tygodni wyglądał co najmniej dziwnie:lol:
wiosną chyba sobie kupię maszynkę i wtedy to dopiero będę szaleć:diabloti:

Ale dla psów to chyba specjalne maszynki są? Ja jedną zajechałam TZowi bo cięłam nią Paka-westa :oops:

Posted

no właśnie ludzkie maszynki są za słabe moją ledwo dałam radę yorka obciąć;)
zawsze możesz zamknąć tamte galerie i otworzyć nową wspólną;) wtedy by nie było problemu gdzie wstawić wspólne zdjęcia:D widziałam wszystkie twoje psiaki tylko nie chciało mi się pisać:oops:

Posted

:D No nieładnie...:mad:
A rodzina u której westik był prezentem na komunię ma jakieś pojęcie o rasie?

Teraz nie będę już zakładać nowej, wspólnej galerii- za dużo postów mam w tych co są. Z resztą niektórzy odwiedzają np mojego Paka, inni chihuahua- myślę więc że jest OK :).