Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daria Urwis się przecież co jakiś czas przewija przez naszą galerie:lol: a panna Bajka mieszka w łazience kiedy w domu nikogo nie ma a wtedy akurat nie chcieli żeby nasikała bo byli goście:roll:. Szamie teraz royala bo tamtej karmy jeść nie chciała dostali te karme razem z psem:roll: obcinałam jej dzisiaj pazurki, wiła się jak wąż i mimo że mi ja trzymali i tak mam ręce całe pogryzione i podrapane taka z niej zaraza niedobra:mad: a w tym kibelku jasno jest dosyć tylko śmierdzi jak jasna cholera:roll:

fajnie sobie radza na tej smyczce..:smile:

ta jasne...:diabloti: każdy chce w swoją stronę:evil_lol: zresztą ta menda czarna potwornie ciągnie :roll:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Yorkomanka']to nie jest jeszcze do końca pewne ale prawdopodobnie w te wakacje Odiemu czegoś ubędzie:cool3:;)[/QUOTE]
u nas też jest jeden co podczas mego urlopu ubędzie mu co nieco...hihiiii

Posted

tylko u mnie będzie to robione w ukryciu przed najbliższa rodzinką
hihi do babci się chyba przeniosę i wrócę jak już się zagoi:lol: dziadków przez większą część dnia nie ma zresztą się niezbyt interesują co robimy i tam mi łatwiej będzie młodego pilnować żeby za bardzo nie szalał:p

Posted

czyli rozumiem że rodzice nie bardzo co do ciachania....u mnie tato nie rozumie po co-przecież i tak nigdy psów do suk nie dawał i każdy z jajkami latał i był szczęśliwy,mama panikara-zresztą u nas w domu to jak ktoś coś sobie zrobi to wołają mnie-ja zawsze omywam rany,zmieniam opatrunki itp.-mam to po tatusiu,który obiciął sobie palca budując nasz dom i sam sobie opatrzył to i poszedł na nogach do szpitala

Posted

a no nie bardzo;) znaczy mama już wie że kiedyś pan pies będzie bez jajek ale nie wie kiedy:diabloti: a tatuś no cóż mężczyzna...:lol: no i wolę ich postawić przed faktem dokonanym pomarudzą może trochę i tyle;)
ja bym chyba zemdlała jakbym coś sobie ucięła:-o