agaga21 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 trzeba napisać do kogoś z ostródy albo olsztyna. zmieńcie tytuł, że szukamy osoby do wizyty w tym morągu napisałam do 2 osób z ostródy, jeśli nie dadzą rady będziemy szukać w olsztynie. Quote
agaga21 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 niestety nikt się do mnie nie odezwał. trzeba będzie spróbować chyba poprosić kogoś z olsztyna, może ktoś pojedzie... Quote
kamilawa Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 agaga21 czy coś wiadomo? Czy jest ktoś, kto mógłby tam pojechać? Quote
agaga21 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 napisałam jeszcze do jednej osoby z ostródy pw i na wątku olsztyńskiego schroniska. mam nadzieję że ktoś pomoże. Quote
agaga21 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 eh...dostałam cynk, że basia0607 mieszka niedaleko, napisałam właśnie do niej. jesli ona nie da rady pomóc to mam jedną osobę ale niedoświadczoną w wizytach...więcej odzewu nie było.:shake: Quote
kamilawa Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 basia0607 napisał(a):Zobaczę co da się zrobić. Bardzo dziękuję. Wczoraj z panem rozmawiałam, jest możliwość podjechania również w inny dzień nie tylko poniedziałek jak to było na początku powiedziane. Ale mimo wszystko trzeba się spieszyć. Facet wydaje się ok. Samo to, że zgodził się na wizytę, że powiedział, że super, że już wysterylizowana mówi dużo dobrego. Ale jak jest możliwość nie zaszkodzi zajechać i sprawdzić. Agaga21 dziękuję za pomoc :Rose: Quote
basia0607 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Halo, prosze o adres domku w Morągu na cito. Moja koleżanka za chwilę bedzie przejeżdżała przez Morąg. To jest moja osoba od interwencji. Quote
agaga21 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 już ci wysyłam do nich numer tel. jedną chwileczkę! Quote
agaga21 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 basiu, dziękuję:loveu:! wysłałam ci numer tel.do pana Quote
kamilawa Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Agaga21, Basia0607 :loveu: :Rose: Oby byli w domu, bo wczoraj wieczorem jak dzwoniłam byli poza mieszkaniem... Quote
basia0607 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Podaję informacje z wizyty . Mieszkanie w bloku na 4 pietrze. Ludzie ok 28 letni, bezdzietni, pani nie pracuje. Pies będzie jeżdził z nimi do rodziców na wieś. Mieli psa/ nie wiem czy asta/ został im skardziony..Róża wybiegła jak zawsze przed szereg i stwierdziła , że bedziemy robić u państwa wizyty poadopcyjne. Nie mają zastrzeżeń. Pan chce sam jechać po astke do Iławy. Ogolnie jest ok ! I to by bylo na tyle !:evil_lol: Quote
basia0607 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nie dziękujcie, tylko pomózcie mi znależć dom dla mojej astki, która rok nie wychodziła z domu. Ma 1.5 roku, caluśna, milutka ! Może został Wam jakis kontakt ?:placz:Albo niech mi ją ktoś wystawi na portalach bo ja nie potafię. Quote
kamilawa Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Basiu podziękuj koleżance bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo pięknie ! Uściskaj ją z całej siły ! :loveu: Jak tylko zobaczyłam wiadomość, to mnie ciarki przeszły, że nie wiedziałam czy wchodzić na watek czy nie. :evil_lol: Super, ze wyszło dobrze, bardzo się cieszę! Tak myślałam, że aż tak źle nie będzie. Dziękuję dziewczyny bardzo :Rose: Quote
agaga21 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 basiu, dziękuję. jeśli wy nie macie zastrzeżeń to chyba azalia mogła by zacząć pakować manatki!:cool3: Quote
basia0607 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nie wklejają mi się posty ! Nie dziękujcie tylko pomożcie mi szukać domu dla mojej astki, która rok nie wychodziła z domu. Ma 1.5 roku, milutka , całuśna. Może pozostał Wam jakiś kontakt ? Quote
kamilawa Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Kurcze, tyle razy pisałam post i cały czas mnie odrzucało :angryy: No nic, może teraz się uda :razz: Basiu, daj link do wątku tej astki. Ja niestety oprócz telefonu od pana Łukasza, dzwonił do mnie facet, ale jak tylko przypomniałam mu o sterylce, to bez żadnego słowa się rozłączył. :shake: No i Agaga21 też dzwoniła :cool3: hehe. Pan się bardzo ucieszył, że już jutro może przyjechać po Azalię. Powiedziałam mu co musi ze sobą zabrać i jutro spodziewamy się wizyty :p Około 12.00 piękna Azalka jedzie do domku :multi: Jak będę jeszcze myśleć to fotki porobię ;) Muszę przestać te emotkikonki wklejać, bo zakolorowo w tych postach :lol: Quote
agaga21 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 poproś pana o adres mailowy i o zdjęcia od czasu do czasu i wiadomości o suni:cool3: Quote
kamilawa Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 agaga21 napisał(a):poproś pana o adres mailowy i o zdjęcia od czasu do czasu i wiadomości o suni:cool3: E-maila już mam :cool3: będę męczyć, nie ma co. W razie czego sms-y będę wysyłać, żeby nie zapomniał o nas :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No to czekamy z niecierpliwoscia na wiadomosci Quote
kamilawa Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Spokojnie, ja dopiero ze schronu wróciłam :cool3: Jak tam idę to na długo ;) A więc, tak jak się z Łukaszem umówiliśmy przyjechał około 11. Ale... pracownicy pojechali z Azalią do weta, bo znaleźliśmy dwie ranki, od czegoś... w tym czasie wypisaliśmy umowę, pogadaliśmy, obejrzeliśmy inne psy. Domek jest super! Szczerze mówiąc, nie myślałam, że aż tak dobrze będzie. Jesteśmy z Łukaszem w stałym kontakcie, pisał już wcześniej sms-a, że Azalka bardzo grzeczna podczas podróży, siedzi ładnie na tylnych siedzeniach. Będzie jeździć do rodziców na wieś razem z właścicielami. Ma już piękną obrożę i smyczkę. Zaraz wkleję fotki, ale mam tylko dwie, bo było dużo śmiechu, a jeszcze nam psy z boksu pouciekały :evil_lol: Śmiesznie się złożyło, okazało się, że mamy wspólnego znajomego :lol: 13 okazał się najszczęsliwszym dniem dla Azalii :multi: Quote
agaga21 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 przypomnij panu by kupił adresówkę do obroży i nie puszczał jej bez smyczy przez najbliższy czas póki mała nie będzie ich słuchać. Quote
kamilawa Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 agaga21 napisał(a):przypomnij panu by kupił adresówkę do obroży i nie puszczał jej bez smyczy przez najbliższy czas póki mała nie będzie ich słuchać. W schronisku chipujemy psy, dajemy do obroży tai paseczek, w razie jak pies ucieknie to można znaleźć właściciela ;) Ale mimo to, sami kupili adresówkę :lol: Wczoraj jeszcze rozmawialiśmy, podobno Azalia to złoty pies, kanapę wzięła za swoje posłanko i już zaliczyła kilka spacerów. Bardzo grzeczna, wesoła. Tylko marzyć o takim psie :diabloti: A tu macie wczorajsze fotki, mówiłam, że piękne nie są :oops: Tak się wpycham na kolana: A tu wkładaliśmy obróżkę i widziałam innego psa :diabloti: : Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jesteście ciekawi co u Azalki ? :razz: Do tego zdjęcie powiedzieli,że nie są zwykłymi dresikami, którzy maja psa dla szpanu :evil_lol: Quote
Recommended Posts