Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziono je razem. Misia w typie leonki juz dawno jest w super domku.Jej siostra niestety dalej w schronisku. I niestety z wygladu za bardzo podobne nie sa.Ilekroc patrze na szczesliwy pychol Misi, to zaraz mysle o jej siostrze.Ona tak teskni za czlowiekiem. Kiedy czasem trafi sie spacer, a potem zamykaja ja w boksie to z jej oczu plyna łzy.

http://

Ma okolo roku. Jeszcze chce sie bawic. Jesli ma podobny charakter jak Misia - to jest wspanialą sunia.Milunia jest wysterylizowana.

http://

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale one nawet sa podobne,siostrzyczki, po oczkach...Z tego co zauważyłam jest milusinska sunią, zawsze mnie witała biegała i cieszyła sie...a teraz leje ciągle jak z wiadra i nie pojechałam znów...

Posted

Ja skłaniałabym się ku Mili, bo po pierwsze zaczyna się na M tak jak Misia, a po drugie, ja też mam Milę i jest najcudowniejszym psem na świecie:lol: przytulasta i spragniona kontaktu z człowiekiem, tak jak siostra Misi;)

Posted

Biedactwo, szkoda że ona nie miała takiego szczęścia jak jej siostra... Wzięła bym ją ale teraz mam 2 koty jeszcze na dt, jutro przyjeżdża Frania do mnie, a po Frani obiecałam miejsce Kudełkowi i Seterowi o którego prosiła Daria_13

Posted

monika55 napisał(a):
A moze ktos bannerkiem wspomoze?

Ja niestety banerkiem nie wspomogę,ale zrobiłam tak na szybko kilka ogłoszeń.

Dodałam suńkę na:
pajeczyna.pl
petworld.pl
przygarnijzwierzaka.pl
Ogłoszenie nr 1519 - Młoda, stęskniona suczka prosi o dom! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl
mojpupil.pl

po weekendzie zrobię więcej.
wszędzie dane kontaktowe podałam na Ciebie Moniko.