Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u nas tak : Jolly bdb III ( na razie przerywamy wystawianie go, mimo , że już zgłoszony do Warszawy ) a Jessie WO I i Najlepsze Szczenię :)

Posted

A oto zdjecia jakie zrobiłam colakom w Katowicach:)(Niestety niezbyt dobraj jakosci bo jestem początkującym fotografem :lol:

Któraś z suczek z hodowli Gwiazdy Bursztynowego Szlaku

????????????????????????????

Julek czyli Old Golden Gates VIS A VIS
:lol:

Camaro LORD OF THE DANCE czyli Merlin

No i WHITE WAVE Ko-To-Ra czyli Jessie :D
Nakręciiłam jeszcze filmiki z ringów ale wstawie je w innym terminie
Zgadzam sie ze wystawa moze pod wzgledem organizacji nie najlepsza ale p.Elke Peper kolaki sedziowała wspaniale!Mało stania i duzo biegania.Wydaje mi sie ze dla niej najwazniejszy był ruch i budowa a w drugiej kolejnosci jakosc szaty,umaszczenie itp.Jasne ze tym co zeszli z ringu z ocenami i lokatami ktorych sie nie spodziewali moze byc troche przykro....Ale gdzies czytałam takie zdanie wypowiedziane przez doskonałego handlera Charlesa Lewisa-Crooksa,,JUTRO BEDZIE INNA WYSTAWA I INNY SEDZIA,NIE ZRAZAJ SIE!,,
Ktos mnie prosił o zdjecie tego psa z wystawy z Krakowa

Tookof Tell XANDRO

Posted

Mona te zdjecie gdzie masz "??????" to piesek z Kassipoeia ;)
Ja sie bynajmniej tą bdb nie zrażam...znam wartos swojego psa i wiem, ze od jednej czy dwóch(biorę tu przyszłość pod uwagę, czyt ocene od P.Semik :lol: pod uwagę)nie zbrzydnie ;)

Posted

quote]Nie wiem czy zostałaś potem na flyboll'u? W tych tłumach ciężko było kogoś znaleźć a jestem ciekawa Twoich wrażeń Zwóciłaś uwagę na tego czeskiego mixa?[/quote]

Zostalam, zostalam. Raisa dostawala szalu, musialam zatem trzymac sie nieco na uboczu. Niemniej jenak i tak wspaniale widowisko. Mix z Czech fajny, ale w akcji go nie widzialam niestety. :-?
Gwarek bedziesz w Warszawie?

Posted

Mona te zdjecie gdzie masz "??????" to piesek z Kassipoeia

Zdjecia i filmiki beda u mnie na stronie jak sie do szwagra ładnie uśmiechnę :wink: