Jolly Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 A u nas tak : Jolly bdb III ( na razie przerywamy wystawianie go, mimo , że już zgłoszony do Warszawy ) a Jessie WO I i Najlepsze Szczenię :) Quote
Atomic Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Widze ze z collakowego ringu niezbyt ciekawe informacje... :( A szkoda bo wiele fajnych psów dostało bdb... Quote
Mona Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Post został wstawiony troche dalej :lol: Quote
nice_girl Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 A kto sędziował collie i sheltie? :roll: Narzeczony mojej Klio zgarnął CACIB. :D Quote
Jolly Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Mona , ta suczka jest z hodowli Gwiazdy Bursztynowego szlaku :) Quote
Mona Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 A oto zdjecia jakie zrobiłam colakom w Katowicach:)(Niestety niezbyt dobraj jakosci bo jestem początkującym fotografem :lol: Któraś z suczek z hodowli Gwiazdy Bursztynowego Szlaku ???????????????????????????? Julek czyli Old Golden Gates VIS A VIS :lol: Camaro LORD OF THE DANCE czyli Merlin No i WHITE WAVE Ko-To-Ra czyli Jessie :D Nakręciiłam jeszcze filmiki z ringów ale wstawie je w innym terminie Zgadzam sie ze wystawa moze pod wzgledem organizacji nie najlepsza ale p.Elke Peper kolaki sedziowała wspaniale!Mało stania i duzo biegania.Wydaje mi sie ze dla niej najwazniejszy był ruch i budowa a w drugiej kolejnosci jakosc szaty,umaszczenie itp.Jasne ze tym co zeszli z ringu z ocenami i lokatami ktorych sie nie spodziewali moze byc troche przykro....Ale gdzies czytałam takie zdanie wypowiedziane przez doskonałego handlera Charlesa Lewisa-Crooksa,,JUTRO BEDZIE INNA WYSTAWA I INNY SEDZIA,NIE ZRAZAJ SIE!,, Ktos mnie prosił o zdjecie tego psa z wystawy z Krakowa Tookof Tell XANDRO Quote
Diana14 Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Mona te zdjecie gdzie masz "??????" to piesek z Kassipoeia ;) Ja sie bynajmniej tą bdb nie zrażam...znam wartos swojego psa i wiem, ze od jednej czy dwóch(biorę tu przyszłość pod uwagę, czyt ocene od P.Semik :lol: pod uwagę)nie zbrzydnie ;) Quote
Ajrisz Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 quote]Nie wiem czy zostałaś potem na flyboll'u? W tych tłumach ciężko było kogoś znaleźć a jestem ciekawa Twoich wrażeń Zwóciłaś uwagę na tego czeskiego mixa?[/quote] Zostalam, zostalam. Raisa dostawala szalu, musialam zatem trzymac sie nieco na uboczu. Niemniej jenak i tak wspaniale widowisko. Mix z Czech fajny, ale w akcji go nie widzialam niestety. :-? Gwarek bedziesz w Warszawie? Quote
Gwarek Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Ajrisz napisał(a):Gwarek bedziesz w Warszawie? Niestety, Warszawa nie dla mnie. Może się spotkamy w Chybiu :) Quote
Mona Posted March 29, 2005 Author Posted March 29, 2005 Mona te zdjecie gdzie masz "??????" to piesek z Kassipoeia Zdjecia i filmiki beda u mnie na stronie jak sie do szwagra ładnie uśmiechnę :wink: Quote
VALANDIL_DACCARIA Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Fotoreportaż jest na http://kolakowe-wystawy.webpark.pl Quote
Recommended Posts