Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiedziałam, że tych biednych ślicznych kudłaczy w potrzebie jest tyle :-(, o niektórych to w ogóle nikt nie wie oprócz wolontariuszy.
A ja tak kocham kudłacze.

Posted

a ty dogo mozesz podrzucic ze swojego podpisu Amora, tez taki kudlaczowaty jest :)

fajnie, ze pamietasz o majkim. moze uda mu sie w koncu. ja caly czas w to wierze.
a na te kudlacze taki popyt, ze az mam ochote podjechac do nas do schronu i zerknac czy nie ma jakichs takich psiakow. (a na bank by sie pare znalazlo...)

to kiedy oren ma szanse trafic do panstwa?

Posted

Proponuję wznowić allegro Majki i Orena i umieścić info że one mają domy, ale cała reszta kudłaczy czeka na swoje - tam umieścić po jednym zdjęciu i krótki opis. Może się znajdą domki kolejne.. Majka i Oren działają jak magnez

Posted

a ktory to argos od ciebie z podpisu? jeden to zoabczcie jaki fajny psiak, drugi oren, 3 jakis taki czarny podpalany bez imienia, a jako czwarty banerek widze krzyzyk czerwony...

pomysl dobry z tymi kudlaczami, w jednym wkleic suczki w drugi psy kudlate :)

Posted

leni356 napisał(a):
Jasne. Wysyłam oczywiście do wszystkich którzy pytają o kudłacze, ale wiele osób pyta czy jest "taki jak Oren" :cool1: Zrobię rundę po schroniskach, poszukam podobnych piesków w masakrycznych kołtunach i gryzących :cool3: może do nich też się szczęście uśmiechnie

Może ludziom chodzi o nową "fryzurę" Orena? :razz: Przecież nieostrzyżone to one wszystkie wyglądają tak samo :roll:.
Jeśli tak, to załatwmy fryzjera, niech ciachnie wszystkie a wtedy hulaj dusza, piekła nie ma - i wszystkie do domków :multi:

Posted

anawa napisał(a):
Może ludziom chodzi o nową "fryzurę" Orena? :razz: Przecież nieostrzyżone to one wszystkie wyglądają tak samo :roll:.
Jeśli tak, to załatwmy fryzjera, niech ciachnie wszystkie a wtedy hulaj dusza, piekła nie ma - i wszystkie do domków :multi:

No właśnie :evil_lol:

Posted

A co za psiaczek ? Uroczy kudłaczek.
No i co z tym allegro ? Nie można go przedłużyć, może faktycznie by przyniosło szczęście innym psiakom tak jak Majce i Orenkowi ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
A co za psiaczek ? Uroczy kudłaczek.
No i co z tym allegro ? Nie można go przedłużyć, może faktycznie by przyniosło szczęście innym psiakom tak jak Majce i Orenkowi ?

Będziemy odnawiać, bo chyba się skończyło

Posted

Nic nie chcę mówić ale z wątku Orenka się zrobił wątek zbiorczy kudłaczków w potrzebie :). I dobrze, bo te biedaczki to w schroniskach ciężko mają, a takie zabiedzone i zaniedbane, skołtunione to mało komu się mogą spodobać. A jak ktoś przyjdzie do schroniska i zobaczy takiego kudłacza to i tak ciężko spod takich brudnych śmierdzących kudłów wypatrzyć proszące o miłość smutne psie oczy :shake:.

Posted

ta sunia za niebeiskimi kratami boska. nawet siersc w niezlym stanie ma, tak na oko.
leni podrzucilas ja juz domkowi jakiemus? jest w sam raz, zeby dac ja za majke, badz za orena! idealna.

(ja sie zajelam ogloszeniem, przygarne malego psiaka we wroclawiu)

Posted

Luka, czy mogłabyś zmienić tytuł wątku: Oren czeka na dom, inne kudłacze w potrzebie

Ja mam kilka domków, które dzwoniły w sprawie Orenka, polecam im inne kudłatki, których w schroniskach cała masa :-(