Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam - wróciłam i padłam spać, dopiero wstałam :oops:

Kochana Lucynka zgodziła się zabrać Orena ze swoimi bliźniaczkami :loveu:
Ajula, dziękujemy też bardzo za Twoje zaangażowanie transportowe :loveu:

Posted

Oren musi dostać te tabletki p/robakom, Jamor go potem doszczepi p/wirusówkom - więc najlepiej gdyby było kilka dni odstępu ze względów zdrowotnych

Luka - kochana daj znać czy Ci się uda mu wcisnąć?

Posted

leni356 napisał(a):
Przepraszam - wróciłam i padłam spać, dopiero wstałam :oops:

Kochana Lucynka zgodziła się zabrać Orena ze swoimi bliźniaczkami :loveu:

HURAAAAAAAAAA, jak to dobrze czytać różne wątki :multi::multi:

Posted

tak tak, dostałem tego priva ktory nie miał byc do mnie. wiec teraz co z tymi kudłami ? tniecie, rozczesujecie czy zrzuta na fryziera ? i co z tym odrobaczeniem ? zrobione ? :mad:

Posted

:multi::multi::loveu:wujaszek Jarmor juhuuu:loveu::loveu:pieknie witamyyy i nisko sie klaniamy:bigcool::ylsuper::ylsuper::bye:dziekujemy za serducho wujku :loveu:ale odlotowy facet hohooo ...ze tez u nas w Sosnowcu takich niemaaa:shake:

Posted

jamor napisał(a):
tak tak, dostałem tego priva ktory nie miał byc do mnie. wiec teraz co z tymi kudłami ? tniecie, rozczesujecie czy zrzuta na fryziera ? i co z tym odrobaczeniem ? zrobione ? :mad:

Myślę że fryzjer - bo sam możesz nie poradzić z tymi dredami :-( Mam tylko nadzieję że go nie ogoli na łyso :cool1:

Posted

jamor napisał(a):

a o jakiego priva chodzi? Luka ma podać tabletki. Jutro mam dzwonić do Lucyny i dogadać transport - chyba czwartek

Posted

leni356 napisał(a):
a o jakiego priva chodzi? Luka ma podać tabletki. Jutro mam dzwonić do Lucyny i dogadać transport - chyba czwartek

to zobacz w swoje privy wychodzace, godz. 21.09 pewnie rumieńcy dostaniesz :oops:. tabletki na odrobaczenie aby zadziałały trzeba podac psu , noszone w kieszeni nie zadziałają.

Posted

jamor napisał(a):
to zobacz w swoje privy wychodzace, godz. 21.09 pewnie rumieńcy dostaniesz :oops:. tabletki na odrobaczenie aby zadziałały trzeba podac psu , noszone w kieszeni nie zadziałają.

A to chyba nie mój. dogadywałam transport z Lucyną. O fryzjerze dla Orenka była mowa od początku - on ma takie dredy że hej i sądzę że będzie o wiele więcej niż u Baranka do czesania i ścinania - boję się że jak go zobaczysz to każesz zabrać z powrotem :evil_lol: A tabletki przeciw odrobaczaniu ma podać Luka

Posted

Lucynka wyjeżdża w czwartek z Elbląga - jeszcze nie wiadomo na pewno czy Oren się zmieści z tyłu z suczkami - mam potwierdzić w czwartek. On jest nie duży. Jeszcze jakieś miejsce z tyłu Lucynka może wykombinuje, po przesunięciu foteli. Autko jest małe, jadą w 2 osoby.
Luka, czy będziesz w czwartek po południu może w schronisku żeby ewentualnie pomóc dziewczynom? albo może ktoś z Sochaczewa mógłby pomóc?
Jeśli Orenek się nie zmieści jednak to jakiś inny transport albo ja po niego muszę pojechać, tylko ja w tygodniu się nie wyrwę :-(

Posted

Skarpetka Orenka:

bazarek - 200 zł doszła wpłata
MagdaH - 20 zł miesięcznie
leni356 - 100 zł uzbierane doszła wpłata
Poker - 60 zł doszła wpłata
Poker - 20 zł miesięcznie doszła wpłata
Maruda666 - 50 zł doszła wpłata
Irysek/Pani Ania - 30 zł doszła wpłata
leni356 i Piromanka bazarek - 50 zł doszła wpłata
Maruda666 bazarek - 40 zł doszła wpłata

Razem jednorazowych wpłat - 570 zł