Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos ucichlo na watku. co z tym miejscem u pati?
wandy pytalam, odpowiedziala tak niejasno, chcialaby wiedziec czy psiak agresywny, z jakiego powodu i ogolnie jaki jest. bo musi to wiedziec, zeby zaryzykowac wziecie go do siebie. no i kwestia kasy. musi ona byc!
nie napisala mi ile by jej bylo potrzeba za miesiac, takze jestesmy w kropce, ale nie zaszkodzi jej juz zbierac.

Posted

irysek napisał(a):
cos ucichlo na watku. co z tym miejscem u pati?
wandy pytalam, odpowiedziala tak niejasno, chcialaby wiedziec czy psiak agresywny, z jakiego powodu i ogolnie jaki jest. bo musi to wiedziec, zeby zaryzykowac wziecie go do siebie. no i kwestia kasy. musi ona byc!
nie napisala mi ile by jej bylo potrzeba za miesiac, takze jestesmy w kropce, ale nie zaszkodzi jej juz zbierac.

Myślę że Jamor mógłby go wziąć, on ma doświadczenie z takimi psami, stopniowo by go oswajał. Było kilka wolnych miejsc. Spytać?

Posted

a spytaj, tylko u niego jaki koszt takiego psiaka? oby nie 15zl za dobe... Oren jest w koncu malym psiakiem... najlepiej to zadzwon do niego, ale tak czy siak kasy brak, bazarkow brak itd.

Posted

irysek napisał(a):
a spytaj, tylko u niego jaki koszt takiego psiaka? oby nie 15zl za dobe... Oren jest w koncu malym psiakiem... najlepiej to zadzwon do niego, ale tak czy siak kasy brak, bazarkow brak itd.

O ile pamiętam to 12 zł/dobę

Posted

leni i jak tam, zrobilas jakies ogloszenia? wydaje mi sie, ze poki sie go do ludzi troche bardziej pozytywnie nie nastawi to takiego dzikuska nikt nie bedzie chcial.

dzwonilas do jamora pytac o hotel z karma i bez?

Posted

Ceny są takie: Hotel 13 zł/doba.
Musi być zaszczepiony i odrobaczony wcześniej.
Odrobaczanie - ok 15 zł, szczepienie p/wirusówce 60 zł.

A co z Wandą? Przyjmie go?

Posted

leni356, to jak, decydujemy sie na dom tymczasowy u ninki?
wydaje mi sie to lepsze niz hotel u jamora i kazdy inny, gdzie pies w wiekszosci siedzialby w kojcu.

Posted

irysek napisał(a):
leni356, to jak, decydujemy sie na dom tymczasowy u ninki?
wydaje mi sie to lepsze niz hotel u jamora i kazdy inny, gdzie pies w wiekszosci siedzialby w kojcu.

Tak. U Ninki zwolni się miejsce w sierpniu - mamy jeszcze trochę czasu na dozbieranie funduszy.

Posted

Orenku, co u Ciebie malizno? Za dużo nie zaszaleję, max mogę 20zł miesięcznie do Twojej skarpetki wrzucić. U nas też wakacje, tymczasowiczów w każdym kącie mam coraz więcej a adopcje stoją:shake: Cholerka, gdzie te domki???!!!

Posted

leni korci mnie zeby zdradzic ile uzbieralo sie na twoim bazarku :)

158zl jesli dobrze pamietam + 20zl od magdy razem 178zl
brakuje nadal 172zl

Posted

[quote name='irysek']leni korci mnie zeby zdradzic ile uzbieralo sie na twoim bazarku :)

158zl jesli dobrze pamietam + 20zl od magdy razem 178zl
brakuje nadal 172zl

Ja będę mieć jeszcze 100 zł uzbierane dla niego, więc już brakuje naprawdę niewiele. Potrzebujemy stałych deklaracji. Powysyłam dziś pw do innych cioteczek, ściągnę może kogoś jeszcze na wątek. Przez problemy z dogo mam trochę zaległości.
Mam tez trochę rzeczy na bazarek - czy ktoś mógłby zrobić dla niego?
Ja jestem na urlopie 1-9 sierpnia, nie będę mieć dostępu do netu

Posted

Z Orenkowego bazarku jest 158 zł+ nadwyżki jeśli ciotki zaokrąglą :loveu:
MagdaH - 20 zł miesięcznie - dziękujemy :loveu:
100 zł ja uzbieram

Tak więc na razie mamy w skarpetce Orenka:

Jednorazowe kwoty:

158 zł
100 zł
--------
258 zł

Miesięczne deklaracje:

MagdaH - 20 zł

Cioteczki prosimy o jakikolwiek grosz do skarpetki Orenka. Ten biedny zakudlony i wystraszony piesek czeka :-(

Posted

Bossshhhe:shake: że taka cudna malizna i bez domku. Ciotki, co zrobić żeby troskliwe domki rozmnażały się równie łatwo jak zwierzaki?:-( Aaaa, no i nr skarpety poproszę na PW;)