justynavege Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ja jedynie podniosę na razie :oops: ale pamiętam o malutkiej Quote
Bjuta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A wystawiłam jej zwykłe allegro. Jak będą nowe fotki to podmienię ;) Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bjutka, w poniedzialek zapomnialam karty pamieci :angryy: a chwilowo jestem uziemiona, walcze z delikatnie atakujacym przeziebieniem, jak sie pozbieram do czwartku to pojade do schronu. Przepraszam Kochane Cioteczki :oops: Quote
justynavege Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Edytko herbatka z cytrynką pod kocyk i dbaj o siebie:loveu: Bjutka dziękujemy :loveu: Quote
_ogonek_ Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jezus, ciocie jestescie kochane!!! Edyciu mie mama zawsze maltretuje mlekiem z czosnkiem (osobiscie nie polecam) wypijam tylko wtedy kiedy grozi ze dostane szlaban na dogo , schronisko itp. no to idzie jednym lykiem ;P Quote
fiorsteinbock Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Adusiu...dzieki Malutka! Ja uwielbiam zestaw czosnek+masełko+chlebek i sól, mleko od biedy tez moze byc :) A ja zapomnialam o tym niezawodnym zestawie! Quote
justynavege Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 łagodniej czosnkowo tabletki aliofil - tylko Edytko nie wiem zcy mozesz to brać , są z czsonku ale czy cos tam jeszcze jest to nie wiem w każdym razie są skuteczne ;) Quote
Doda_ Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 psinka nadal ma wyrozniona alegratke :) jezzuuuu... jak ja uwielbiam mleko z czosnkiem !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jutro mam wizyte u lekarza, wiec poprosze o wskazowki. Jest lepiej ale do konca tygodnia nie wypełzam z domku...tylko lekarz :razz: Mysle Justys, ze czosnek nie szkodzi. Wczoraj na wieczor zjadlam, mniam mniam. TZ mial problem z zasnieciem :diabloti: Perełciu...do gory hooopaj! Quote
justynavege Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Edytko trzeba było Tezeta też czosnkiem poczęstować ;) ciekawe jak się miewa Perelka , moze cioteczka Giselka wie ? Quote
_ogonek_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Błe! Ciocie, bez urazy ale dziwne gusta macie :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Bo mysmy czosnkowe potworki :diabloti: Adus, nas sie boi Nosferatu :evil_lol: A Ty juz masz net, czy z doskoku nas odwiedzasz? Quote
fiorsteinbock Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Bjutko, wstawiam nowe zdjecia, z dzisiaj. Niestety mała Dama cały czas krzyczy i nie chce pozowac. Zdjecia wyszly tylko trzy - qrcze jakosciowo nie ciekawe, ale zawsze cos. Quote
_ogonek_ Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 moja slicznotka.... edziu, juz mam i posiadam u siebie :) Quote
_ogonek_ Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 podnoszę.... Bjutka dzięki ..... Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Perelka na cale szczescie jest w spokojny boksie i nie powiem, rządzi :razz: Drze sie na przemian z Liskiem - oni chyba sa w sobie zakochani :loveu: Quote
_ogonek_ Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 ale fajnie ;P wygłaskać proszę jak ktoś się zjawi w schronie :) Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Dziewczyny wiem że ona bezpieczna już, ale ja mam nadal wrażenie i strach że ona znów na tej ulicy. Nie sądziłam że kiedykolwiek któryś z psów stanie mi sie tak bliski... Mam do was prośbę... Pomożcie mi znaleźć dla niej jakieś dt... Tak to ona nigdy domu nie znajdzie... Quote
fiorsteinbock Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Adus, ona powinna jak najszybciej isc na dt, chocby po to aby ocenic jej charakter. ale wiesz jak jest ciezko...W pierwszej kolejnosci Grandzioch powinnien isc, a dla niego tez niema DT :-( Quote
_ogonek_ Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 edyciu... rozumiem i wiem... Ale ona i tak na cito musi... Quote
justynavege Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ada moze by ją oglosić w metro? rotkowa doniosla ze stamtąd sporo telefonów było Quote
Recommended Posts