fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Perełko Malutka! Hooopsaj na gore! Quote
fiorsteinbock Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cooo to za cisza! Cioteczki! no prosze!!! :-( wymiziajcie biszkopcika! Quote
justynavege Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jak nie ma allegro to moze w tytule dopisać prośbę o allegro? moze jakas dobra dusza pomoze z ogloszeniami? Quote
Bjuta Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Sprawdźcie - allegro, co zmienić. W jakiej miejscowości Perełka jest teraz? Czy nie będzie lepszych zdjęć? Te z góry, przez kraty są niezbyt dobre. http://www.allegro.pl/item747325938_malenka_perelka_szuka_spokoju_i_milosci_pies.html Allegro już jest wystawione, ale jak mi napiszecie co poprawić, to pozmieniam, to zamknę a wystawię nowe, wyróżnione. Quote
Doda_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Allegro bardzo ładne :) Psinko, do góry!!!! Quote
_ogonek_ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 bjuta jestem ci bardzo wdzieczna, dziekuje Quote
Bjuta Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Drobiazg! (Myślałam, że mnie prześwięcisz za "dziewczynkę" :evil_lol:) To poprzednie skasowałam i zaczęłam wyróżnione: Maleńka Perełka szuka spokoju i miłości / pies (747738923) - Aukcje internetowe Allegro Quote
fiorsteinbock Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bjuta, super Allegro - postaram sie jej zrobic lepsze zdjecia - pozowane ;) Klopot jest w tym, ze piesek wyciagany z boksu po powrocie moze zostac pogryziony, dlatego robie przez kraty. Z Perelka mieszka Lisek, tez ma watek na dogo. Ostatnio probowalam jej zrobic fotki przy siatce, a On chyba sie zakochal w Perelce! Stanal przed nia i obszczekal mnie okrutnie :evil_lol: a Perelka nie zostawala w tyle! We dwojke mnie opieprzali, wlasciwie nie wiem za co ;) Quote
_ogonek_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Bjutka, niby za co miałam cię prześwięcić :evil_lol: za prawde? :lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Perełka nadal w schronie, zbliza sie zima, skonczy sie wygrzewanie w sloneczku - zaczna zabki dzwonic i male cialko bedzie sie trzeslo... :-( Quote
justynavege Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 kurcze :-( trzebaby mocno poogłaszac moze podsumujmy gdzie jest oglaszana ( tylko aktualne ) Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Justys, ja juz nie wiem - Adusia oglaszala i chyba nadal oglasza, zapytam jutro. Quote
justynavege Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Edziu super :lol: podsumujemy gdzie ma ogloszenia i potem coś pomyslimy ;) Quote
Doda_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 sunia ma nadal alegratkę wyróznioną, 176 wejść. Quote
_ogonek_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Dzięki Wam wielkie..... Ja miałam okazję tylko raz widzieć małą w schronisku.... Mam nadzieję że następnym razem zobaczę ja szczęśliwą z nowym właścicielem... Quote
justynavege Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 dla suni dobrym rozwiazaniem bylby DT - mozna by było popracować z nią , poobserwować bo w schronisku wiadomo - nie da się pewnych rzeczy zrobic tylko skąd ten DT wziąc ?? Quote
_ogonek_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Justyna ja już nie wiem mam ochotę się powiesić.... Ile tego jest... Quote
justynavege Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ja Ci się powieszę zaraz :mad:;) a moze w tytule watku wcisniesz prosbe o DT? czasem cuda się zdarzają Aduś Quote
Bjuta Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kochani, w niedzielę będę wznawiać allegro Perełki, czy ktoś by wyskrobał 12 zł na wyróżnienie? Bo ja niestety wznowię jej tylko zwykłe :oops: http://www.allegro.pl/item772650898_malenka_perelka_szuka_spokoju_i_milosci_pies.html Quote
fiorsteinbock Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Bjuta, zaczekaj Kochana do poniedzialku, co? Ja bede w schronie i jak uda sie zrobic jej nowe zdjecia, to bys wstawila na aukcje, hmmm? Wiem, ze ludzie szukaja oczami - a Ona jest naprawde cudowna i czas, zeby poszla do domu. Quote
Recommended Posts