Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Finetta napisał(a):
Coś nowego u Sunieczki?
Wiesz co się z nią dzieje A&S-ia
Czy czekamy na wieści od Giseli z Dzierżoniwa?

Gisellka przez pewien czas nie bedzie mogła wejść na wątek,ale jak wie o Małej,to na pewno o niej nie zapomni i natychmiast po powrocie przekaże wszystkie informacje!
Maleńka śliczna!Dobra robota Adziu!:loveu:

Posted

To jest wpis giselle na ogólnym wątku schroniska o małej:
Ado ...Ciebie musze przeprosic za brak info na Twoje sms-y
ale swiat moj przy temperaturze prawie-41 wygladał koszmarnie
Przepraszam:evil_lol: ze nie mogłam zatelefonowac[chociaz raz probowałam z telefonu Tz ,,ale chyba jeszcze spałas]
Aduniu,nie moge zrobic fotek malutkiej dziewczynie
ale wiem ze jest super radosna i sliczna
jest juz zaszczepiona i odrobaczona
jeszcze na kwarantannie,jest młoda[piesek to dziedek -strauszek]
Pusia jest super i znajdzie domek...zobaczysz.
Moze w sobote cos zamętlimy z michelle i podjedziemy autem to Tz mnie nie zabije.Daj ogłoszenia z fotką jaką masz...pozniej bedziemy korygowac i nie widac na razie aby byla w ciązy.

W takim razie ogłoszenia mile widziane.

Posted

Jeżeli możecie to róbcie proszę ogłoszenia, na razie z tym foto które tu macie, zdjęcie z kleszczami w uszach możemy pominąć bo to daleka przeszłość, nad allegro myślę... Ale chyba jeszcze nie zaczekamy na nowe foto a wtedy zrobi się takiew allegro z wszystkimi fotami, tymi starymi też żeby pokazać zmiany.

Posted

jakby co edzia nasz ww napisała tekst do ogłoszeń

SZUKAMY DOMU DLA BIEDNEJ SUCZKI !!!

Kilkanaście dni temu na ulicy znaleziono suczkę. Ta biedna duszyczka musiała, przejść piekło , była cała w kleszczach. Sunia ma na imię Pusia:) Nie można dokładnie określić ile Pusia ma lat, ale wiadomo, że jest już dorosła. Jednak jest bardzo malutka, sięga jedynie do połowy łydki. Pusia może ważyć jedynie ze 2 kilo. Tak bardzo jest jej potrzebna miłość, ciepło, spokój i zrozumienie, potrzebna jest jej nowa kochająca rodzina. Pusia nie chce jeść zwykłej karmy, na razie je jedynie mleko rozcieczone wodą.Aktualnie Pusia znajuduje sie w schronisku AZYL. Jednak nie zastanie tam tego co najbardziej potrzebuje. Osoby, które obchodzi los Pusi i które dadzą jej Miłość prosimy o kontakt ze schroniskiem Azyl, tel.
74 831 18 00

można odrazu kopiować i robić masowo ogłoszenia

czekamy więc na nowe fotki

• 1 month later...