wroobelterrorystka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ojej Ada, jestes wielka :loveu: jakby co, to służę kontem na allegro :) Quote
_ogonek_ Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 wroobel, jak giselle bedzie potrzebowala to najwyzej cie do niej zglosze ;p Quote
Bjuta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jak ktoś będzie robił fotki, to koniecznie takie z punktu wysokości pyszczka, nie z góry, żeby wyszedł ładny portrecik. Quote
Finetta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Coś nowego u Sunieczki? Wiesz co się z nią dzieje A&S-ia Czy czekamy na wieści od Giseli z Dzierżoniwa? Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Finetta napisał(a):Coś nowego u Sunieczki? Wiesz co się z nią dzieje A&S-ia Czy czekamy na wieści od Giseli z Dzierżoniwa? Gisellka przez pewien czas nie bedzie mogła wejść na wątek,ale jak wie o Małej,to na pewno o niej nie zapomni i natychmiast po powrocie przekaże wszystkie informacje! Maleńka śliczna!Dobra robota Adziu!:loveu: Quote
_ogonek_ Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Czekamy na giselle. Ona pewnie gdzieś małą spotka a jak nie to pewnie mała będzie gdzieś w domciu już! :-) Quote
_ogonek_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 To jest wpis giselle na ogólnym wątku schroniska o małej: Ado ...Ciebie musze przeprosic za brak info na Twoje sms-y ale swiat moj przy temperaturze prawie-41 wygladał koszmarnie Przepraszam:evil_lol: ze nie mogłam zatelefonowac[chociaz raz probowałam z telefonu Tz ,,ale chyba jeszcze spałas] Aduniu,nie moge zrobic fotek malutkiej dziewczynie ale wiem ze jest super radosna i sliczna jest juz zaszczepiona i odrobaczona jeszcze na kwarantannie,jest młoda[piesek to dziedek -strauszek] Pusia jest super i znajdzie domek...zobaczysz. Moze w sobote cos zamętlimy z michelle i podjedziemy autem to Tz mnie nie zabije.Daj ogłoszenia z fotką jaką masz...pozniej bedziemy korygowac i nie widac na razie aby byla w ciązy. W takim razie ogłoszenia mile widziane. Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No to podnosimy! Ja już na walizkach... Przepraszam - nie pomogę... :shake: Dopiero we wrześniu... Quote
rotek_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 dzięki bjutko ze wspierasz wątek:loveu: ja postaram się zrobić kilka ogłoszeń Quote
_ogonek_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 dzienkuję ;P giselka mi napisała że w sobotę dostanę swoje zdjęcia (jezu zamorduję tą giselkę :evil_lol: ) Quote
rotek_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 może edzia-nasza wirtualna wolontariuszka zrobi troche ogłoszeń dla małej Quote
_ogonek_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 rotek, jak możecie róbcie ich nigdy za wiele ja też zrobię jak w sobotę dorwę fotki od giselle :D Quote
rotek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 dzięki owczarkowa:multi: ada wstaw w pierwszy post banerek i zdjęcia suni Quote
_ogonek_ Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Jeżeli możecie to róbcie proszę ogłoszenia, na razie z tym foto które tu macie, zdjęcie z kleszczami w uszach możemy pominąć bo to daleka przeszłość, nad allegro myślę... Ale chyba jeszcze nie zaczekamy na nowe foto a wtedy zrobi się takiew allegro z wszystkimi fotami, tymi starymi też żeby pokazać zmiany. Quote
wroobelterrorystka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 mysle ze lepiej poczekac na nowe foty i pokazac jak sie juz zmienila slicznotka, bo tak ludzie mogą sie bac tylu kleszczy i zwiazanego z tym leczenia:) Quote
rotek_ Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jakby co edzia nasz ww napisała tekst do ogłoszeń SZUKAMY DOMU DLA BIEDNEJ SUCZKI !!! Kilkanaście dni temu na ulicy znaleziono suczkę. Ta biedna duszyczka musiała, przejść piekło , była cała w kleszczach. Sunia ma na imię Pusia:) Nie można dokładnie określić ile Pusia ma lat, ale wiadomo, że jest już dorosła. Jednak jest bardzo malutka, sięga jedynie do połowy łydki. Pusia może ważyć jedynie ze 2 kilo. Tak bardzo jest jej potrzebna miłość, ciepło, spokój i zrozumienie, potrzebna jest jej nowa kochająca rodzina. Pusia nie chce jeść zwykłej karmy, na razie je jedynie mleko rozcieczone wodą.Aktualnie Pusia znajuduje sie w schronisku AZYL. Jednak nie zastanie tam tego co najbardziej potrzebuje. Osoby, które obchodzi los Pusi i które dadzą jej Miłość prosimy o kontakt ze schroniskiem Azyl, tel. 74 831 18 00 można odrazu kopiować i robić masowo ogłoszenia czekamy więc na nowe fotki Quote
_ogonek_ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 rotek tą karmę pomińcie, napiszcie że po prostu nie przepada za suchą karmą. a fotek na razie nie ma ;) Quote
_ogonek_ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 To są nowe fotki od gis, myślę że możemy ruszać z ogłoszeniami ;) : giselle4 napisał(a): Pusia jest na izolatce z Karbo ,fajnie sie bawią i dogaduja Quote
_ogonek_ Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Giselka na wĄtku psiakow z azyla pisze ze mala w nowym domu w moim miescie!!!! Quote
_ogonek_ Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Perełka znowu szuka domu.... proszę o pomoc w szukaniu domu... To jest maleństwo... maleństwo... Quote
ihabe Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A&S napisał(a):Perełka znowu szuka domu.... proszę o pomoc w szukaniu domu... To jest maleństwo... maleństwo... o co chodzi? ???????:-( Quote
Recommended Posts