Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój cwaniak jak dam mu np wołowinke z makaronem lub ryżem to miesko wyje ale reszte zostawia nie lubi makaronu i ryżu :D
Za to fafik przepada za ryzem i makaronem ;)

Posted

śliczny!!!! widać,że bardzo o niego dbasz. Hodowca pewnie dumny,że pies tak fajnie wygląda i pomaga jak może...Pozdrawiam i mam nadzieję,że się kiedyś na ringu spotkamy....

Ach... przystojniak!!!!

Posted

Zobaczymy...Bardzo chciałabym sie spotkać na ringu z Meisunią i Karatem :)
My narazie pielegnujemy włos a zaczynamy W SZCZECINIE bedzie wielki debiut Pedra Białe Bursztynki !!!
Chodz do czerwca jeszcze sporo czasu my juz zarejestrowani :) Żebym sie nie rozmyśliła...
A wy dziewczynki (rodzice i simensis) jakie plany wystawowe ????

Pedruś bardzo zamyślony - ciekawe o czym tak myśli ????:D

http://i47.tinypic.com/2u5rg9l.jpg

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Hawanka']Zobaczymy...Bardzo chciałabym sie spotkać na ringu z Meisunią i Karatem :)
My narazie pielegnujemy włos a zaczynamy W SZCZECINIE bedzie wielki debiut Pedra Białe Bursztynki !!!
Chodz do czerwca jeszcze sporo czasu my juz zarejestrowani :) Żebym sie nie rozmyśliła...

my na bank bedziemy w Katowicach . W najbliższych dniach pomyślę co dalej .moze Szczecin ?

Posted

rodzice napisał(a):
[quote name='Hawanka']Zobaczymy...Bardzo chciałabym sie spotkać na ringu z Meisunią i Karatem :)

my na bank bedziemy w Katowicach . W najbliższych dniach pomyślę co dalej .moze Szczecin ?

A to spotkanie będzie, bo my jedziemy. Mamy rzut beretem więc trudno nie jechac ;-) A z którym psiakiem jedziecie ?

Posted

Siamensis napisał(a):
[quote name='rodzice']
A to spotkanie będzie, bo my jedziemy. Mamy rzut beretem więc trudno nie jechac ;-) A z którym psiakiem jedziecie ?

Ja w Katowicach będe z hawaneczka Meisi . Może poznamy sie osobiscie ?

Posted

rodzice napisał(a):
[quote name='Siamensis']

Ja w Katowicach będe z hawaneczka Meisi . Może poznamy sie osobiscie ?

Kurcze ze ja mam tak daleko Też chetnie bym Poznała meisi i jej Pańcie ;)

Posted

ja mam tutaj taki pomysł : trzeba się zebrać i pannę Hawankę motywować do wystawiania psiaka ;-)) ja jestem " za" jak sie ma fajnego psa to go trzeba pokazywać !!! Tak więc droga Hawaneczko ruszaj do boju !!! pozdrowionka ;-P