dorotal Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Jakos dziwnie na tej Słowacji. Na miedzynarodowce jest 18 buldozkow, a na krajowce w Banskiej bylo 35. :wink: Quote
Noelani Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Kika: My jedziemy w sobote, jesli Wy tez to chetnie sie spotkamy bo w kupie zawsze razniej :D warg2003warg: Skoro bedziesz przy grupie I to licze na Twoj doping ;) Mam stresa bo collie smooth jest 5 :errrr: O ktorej zaczyna sie wystawa (o 10 jak u nas czy o 9?). Przed nami jest 58 psow i nie wiem czy przyjechac bladym switem czy moge jechac spacerkiem :roll: Quote
Kika Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Ja jadę w piątek z noclegiem. W sumie sama nie wiem o której ta wystawa się zaczyna - może jacyś bywalcy słowackich wystaw nam podpowiedzą- proszę.U Czechów zawsze wcześniej, wiec może i u Slowaków też? Mam nadzieję ,że się spotkamy - wezmę dogomaniacką chusteczkę tym razem. Quote
Noelani Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Dzisiaj dostalam potwierdzenie wiec wyruszamy w sobote wraz ze wschodem slonca :D Obcykalam juz sobie nawet jaka bede miala konkurencje 8) Kika ja chusteczki nie mam, ale bede jedna z 5 osob z collie krotkowlosym wiec w sumie latwo bedzie mnie znalezc :) Quote
Zeliika Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 dorotal napisał(a):Jakos dziwnie na tej Słowacji. Na miedzynarodowce jest 18 buldozkow, a na krajowce w Banskiej bylo 35. :wink: Moze dlatego, ze z krajowki z Banskiej jest zdaje sie tytul Zwyciezca Slowacji? Quote
dorotal Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Sama go w tym roku zdobylam :D . Ale do championatu Słowacji potrzebujesz CAC z miedzynarodowki. W Lodzi bylo w sukach klasie mlodziezy 20 czyli wiecej niz wszystkich tutaj Quote
Zeliika Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A widzisz :D Gratulacje! Championat mozna sobie powoli zdobywac, a zwyciestwo Slowacji tylko raz w roku. Moze stad ten tlok. Quote
warg2003warg Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Będę przy szetlandach i briardach ,a collie krótkowłose rzucają się od razu w oczy :lol: Quote
Noelani Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 POWODZENIA JUTRO! My juz dzisiaj z malym stresie 8) Quote
Noelani Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Wrocilismy umordowani ale zadowoleni. Niestety zdjec nie mam bo zablokowala mi sie karta w aparacie i nie wiedzialam jak ja odblokowac :evil: Wystawa o dosc ubogiej oprawie, ringi na ciemnej hali, male, sliskie, wylozone wykladzina jedynie w poprzek, bez tabliczek z lokatami, tak wiec ciezko bylo dojsc do tego ktory pies na jakiej lokacie sie uplasowal.. No ale nie mamy co narzekac bo Nesia wrocila z CACem, CACIBem i BOBem :multi: Pozniej dostala sie do finalowej 5 na grupie, ale miejsca na podium dla niej juz zabraklo ;) Generalnie wystawe uwazam za udana :) KIKA milo bylo Cie poznac :beerchug: Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Noelani'].. No ale nie mamy co narzekac bo Nesia wrocila z CACem, CACIBem i BOBem :multi: Pozniej dostala sie do finalowej 5 na grupie, ale miejsca na podium dla niej juz zabraklo ;) Generalnie wystawe uwazam za udana :) KIKA milo bylo Cie poznac :beerchug: I wzajemnie :D :D A wyników pozazdrościć - gratuluję!!!!!!!! Ja mam kaca powystawowego - moja gwiazdka najprawdopodobniej uderzyła sie w czasie drogi w pupę i nosila ogon po sobie, nie merdała nim jak zwykle - i skończyła wystawę w Nitrze z Res. CAC. Bardzo podobala sie sędzinie ( opis super!!!!!chwaliła ją bardzo, bardzo), która robila wszystko, żeby ten ogonek ruszył z miejsca - chyba była szansa na dużo wyzszą lokatę - szkoda :( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Można prosić o stawkę Seteró Irlandzkich? ;) A my mieliśmy tam być... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Można prosić o stawkę Seteró Irlandzkich? ;) A my mieliśmy tam być... Quote
Yoshko Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Gratuluję zwycięzcom!!!!!!! I bardzo proszę o stawkęJamnkow krótkowłosych standard( jazvecik kratkosrsty standardni) Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Można prosić o stawkę Seteró Irlandzkich? ;) A my mieliśmy tam być... psy-młodzież HARRY JAY SLOVAK BASE psy-pośrednia GARCIA JAY SLOVAK BASE KEVIN MASKOV DVOR GIPSY KING JAY SLOVAK BASE otwarta SATLAS MAN OVERBOARD FLAME JAY SLOVAK BASE FLIRT JAY SLOVAK BASE EDY SPOD ZOBORA champion FAMOUS Z ARISLANDu VANCOUVER JENNY'S IRSAL DION SPOD ZOBORA KASSY JOHN JENNY'S IRSAL suki- młodzież HANNAH JAY SLOVAK BASE MEGGY MESKOV DVOR pośrednia KARIN MESKOV DVOR VICARY'S CHANTOLLY użytki CINDERELLA JAY SLOVAK DVOR Quote
nice_girl Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Kika'][quote name='Noelani'].. No ale nie mamy co narzekac bo Nesia wrocila z CACem, CACIBem i BOBem :multi: Pozniej dostala sie do finalowej 5 na grupie, ale miejsca na podium dla niej juz zabraklo ;) Generalnie wystawe uwazam za udana :) KIKA milo bylo Cie poznac :beerchug: I wzajemnie :D :D A wyników pozazdrościć - gratuluję!!!!!!!! Ja mam kaca powystawowego - moja gwiazdka najprawdopodobniej uderzyła sie w czasie drogi w pupę i nosila ogon po sobie, nie merdała nim jak zwykle - i skończyła wystawę w Nitrze z Res. CAC. Bardzo podobala sie sędzinie ( opis super!!!!!chwaliła ją bardzo, bardzo), która robila wszystko, żeby ten ogonek ruszył z miejsca - chyba była szansa na dużo wyzszą lokatę - szkoda :( Szkoda. Ale na pewno będzie jeszcze jakaś okazja skończenia intera. :wink: Bardzo sie wymęczyłyście przez ten upał? Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Yoshko napisał(a):Gratuluję zwycięzcom!!!!!!! I bardzo proszę o stawkęJamnkow krótkowłosych standard( jazvecik kratkosrsty standardni) A jaka klasa Cię interesuje- bo jest ich na pęczki. :wink: Quote
Nitencja Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 a moze welsh terierki :) ?? Kika szkoda ze Twoja dziewczynka tak poszla,.... czasem tak jest :roll: Quote
Martyna Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Gratulacje dla wszytskich :-) Kika nastepnym razem pojdzie lepiej!!! ech, ze nie wszystko da sie niestety przewidziec :( a czy ja moge prosic o flat coated retrievery + sedziego? Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Lara']Kika - a beauceronki bys mi napisala? :oops: wiem ze nawet nawet stawka byla, pewnie z 10 sztuk wszystkiego :D Jak napiszę beauceronki to mi jeżevciki nie ujda płazem. :wink: psy otwarta IKEM Z KOLACKOVA RANCE BRAD Z TREBECHOVICKEHO RANCE GARRY Z KOLACKOVA RANCE UŻYTKI TYROS DE LUSAN ARON Z KRAKONOSOVA REVIRU UFO DE LA MONTAGNE DU SEIGNEUR ARCON Z HUSOVY TURZE CHAMPION BUNNY HORLA SLOVAKIA SUKI MŁODZIEŻ MEGAN Z KOLACKOVA RANCE MOLY Z KOLACKOVA RANCE POŚREDNIA BONNY Z TREBECHOVICKEHO RANCE otwarta INES Z KOLACKOVA RANCE JACKIE Z KOLACKOVA RANCE HELLEN Z KOLACKOVA RANCE CHAMPION HILARY Z KOLACKOVA RANCE CARMEN SIEDEMNAŚCIE MGNIEŃ WIOSNY A oni tam innego RANCE nie mają? :wink: :D Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Nitencja napisał(a):a moze welsh terierki :) ?? Kika szkoda ze Twoja dziewczynka tak poszla,.... czasem tak jest :roll: A szkoda , szkoda, bo mam teraz dylemat - kryć przy najbliższej cieczce, czy poczekać do zimy i skończyć najpierw te championaty i intery?Przy kolejnej cieczce młoda będzie już miała ponad 3 lata. A teraz welsh terrier: psy młodzież CYRANO PIJOSAL POŚREDNIA CONRAD WEST-FOX OTWARTA JOKE VON DER PASSION SUKI MŁODZIEŻ DREAM WEST-FOX MANON STAR FRANKE CHAMPION HELDA Z JESTRABIHO VRCHU Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Martyna napisał(a):Gratulacje dla wszytskich :-) Kika nastepnym razem pojdzie lepiej!!! ech, ze nie wszystko da sie niestety przewidziec :( a czy ja moge prosic o flat coated retrievery + sedziego? PSY MŁODZIEŻ DELFI DAN LENFIR APPLAUSE FOR BLACK BRIANTA MOB Z VLCICH LUK POŚR. BLACK AMANDAS TO DAMN GOOD SWALLOWSFLIGHT BROWN INDIAN JONES OTWARTA RAID Z VLCICH LUK ARON INPERSONA RONNY OD VELKE VODY SUKI MŁODZIEŻ EILIN BONNY DUX ALASKA Z CHMELOVEHO DVORA OTWARTA ALISSA Z HABRTENEK UZYTKOWA ASHRA Z HABRTENEK CHAMP. AURA ZE SOUTOCKEHO LUHU SĘDZIA:JOS DE CUYPER- BELGIA Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 nice_girl napisał(a):Szkoda. Ale na pewno będzie jeszcze jakaś okazja skończenia intera. :wink: Bardzo sie wymęczyłyście przez ten upał? upał był do przeżycia , tylko na drogach tlok jakby cała Słowacja gdzieś sie na weekend wybrała 8) A okazji to przecież nie brakuje :wink: tylko znowu trzeba gdzieś sie wlec- a ode mnie wszędzie daleko, no może z wyjatkiem Lwowa w sierpniu :wink: A teraz jak ta moja gwiazda zaczyna tym swoim "ogonkiem " świdrować to płakac mi sie chce.Co ona wykombinowała? Ja już w sobie takie poczucie winy wyrobiłam,ze psa katowałam gorącem( ma auto z klimatyzacja), że źle hamowałam ,zbyt raptownie. A mnie sie coś zdaje że przyczyna może być inna - może cieczka bedzie jakoś ciut wcześniej i takie ma fanaberie.Był obok nas taki napalony pies - może to przed nim swoją zacną pupę chowała, a ja siebie obwiniam 8) Spotkałyście sie z czymś takim kiedykolwiek? Quote
Nitencja Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Kika dziekuje :) A ja mysle ze moze jeszcze warto za szczeniakami poczekac i jeszcze troche powalczyc ;-) ? Quote
Kika Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Nitencja napisał(a):Kika dziekuje :) A ja mysle ze moze jeszcze warto za szczeniakami poczekac i jeszcze troche powalczyc ;-) ? Ja dokładnie tak samo myślę - dzięki za wsparcie. ta wystawa dostarczyła tez pozytywnych wrażeń : dwóch hodowców - jeden z Węgier, a drugi z Czech pytało czy będziemy na wystawie w Krakowie.Jak padła odpowiedź ,że nie - to jakby im sie lżej zrobiło. nie chcę być zarozumiała :wink: Quote
Recommended Posts