Seaside Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 7 letnia jamniczka.W boskie hałaśliwa. Jak na swój wiek bardzo energiczna. Raczej nie podchodziła do krat, wolała szczekać na nas wraz z innymi psami. Wydaje mi się, że należy bardziej do tych psów, które w schronisku tak jakby się ''odnajdują'' (trudno mi to słowo przez gardło przechodzi) choć na pewno w głębi serca potrzebuje bliskości człowieka. Moim zdaniem bardzo ładniutka, ma coś w sobie :loveu: Mix jamnika. Szkoda niuni - powinna grzać się pod kołderką :( Szukamy domu!!!!!!!!! Tel kontaktowy schronisko Schronisko dla małych zwierząt ul.Spółdzielcza 33a 58-500 Jelenia Góra tel:+48 (75) 6420156 Ze strony schroniska www.jelenia.schronisko.net/adopcja31028-0.html imię: nr 167 płeć: suka wiek: 7 lat rasa: jamnik boks: 7 numer: 167 miasto: Jelenia Góra sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Oddana 28.05.2009. Wzrost do połowy łydek. Mimo swojego wieku nie traci hartu ducha, jest potulna, przywiązana do człowieka. Jak małe psy - nie zawsze przepada za dużymi osobnikami. Na smyczy chodzi spokojnie, posłuszna kontakt: Schronisko dla małych zwierząt ul.Spółdzielcza 33a 58-500 Jelenia Góra tel:+48 (75) 6420156 ----------------------------------------------------------- Ogłoszenia dla suni; alegratka gumtre kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszeń ofertownia petsy szukaj zwiarzaka nasi pupile aleokazja cafeanimal przygarnij zwierzaka Quote
Isadora7 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Wpisuję się, sympatyczna sunieczka. Zaraz banerki porobię. Quote
Isadora7 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Obiecane banerki, podlinkowane. Allegrami jutro już się zajmę. :loveu: Quote
danka1234 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Napiszcie tekst do ogłoszeń dla suni by zawierała jak najwiecej informacji o niej to zrobie jej ogłoszenia. Quote
Katia94 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Myśle ze teskt mógłby być taki: 7 letnia krótkowłosa jamnicza szuka swojego własnego domku. Nie jest to pies pierwszej młodości jednak jak na swój wiek jest strasznie energiczna. W klatce hałaśliwa. Stara sie w ten sposób zwrócić na siebie uwage. W jeleniogórkim schronisku przebywa już od miesiąca. Ludzi zniechęca jej wiek i siwe włoski jakie pojawiają sie na jej małym ciałku. Ale czy to że jest starsza robi z niej gorszą ? Sunia chodzi na smyczy,jest grzeczna,przezwyczajona do człowieka. Nie zawsze toleruje wieksze psy. Ale jak tu już bywa u małych psiaków po prostu sie ich boi. Mieszka w boskie nr 7 w jeleniogórkim schronisku razem z inną jamniczką. Zaszczepiona. Jak każdy jamniś dobra dla starszych ludzi.Zotała oddana przez swojego właściciela. Dokładnego powodu niestety nie znamy. Aby uzyskać więcej informacji prosze dzwonić do schroniska ;) : kontakt: Schronisko dla małych zwierząt ul.Spółdzielcza 33a 58-500 Jelenia Góra tel:+48 (75) 6420156 Daj mi dom na starość ! Nie wiem czy tak to ma wyglądać:eviltong: Jak coś to dziewczyny poprawcie mnie xP info z tego co zaobserwowałam i ze strony schroniska ;) Quote
brjagata Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ''Ale czy to że jest strasza robi z niej gorszą ?'' mam nadzieję, że chodzi Ci o starszą a nie straszną? :diabloti: Quote
Isadora7 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dziewczynce zrobie allegro, moze trafi na Swojego Ludzia. Powiem że "schodziły" mi 12-14 letnie też. Może i jej się uda. Quote
danka1234 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jest juz widze tekst więc mozna robić ogłoszenia a moze znacie jej imie skoro została oddana przez własciciela,chyba je podał,zresztam kto wie.. Quote
Katia94 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Cóż to ze została oddana wiem ze strony schroniska wiec imienia niestety nie znam ;( Ale moge sie zapytać w schronie jak bede ;) Quote
danka1234 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Zapytaj jesli bedziesz mogła,niechby nie była taka bezimienna. Ogłoszenia dla suni; alegratka gumtre kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszeń ofertownia petsy szukaj zwiarzaka nasi pupile aleokazja cafeanimal przygarnij zwierzaka Quote
leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Isadora7 napisał(a):Dziewczynce zrobie allegro, moze trafi na Swojego Ludzia. Powiem że "schodziły" mi 12-14 letnie też. Może i jej się uda. Pewnie. pamiętam Teddy'iego staruszka :) Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Dodam na ejamniki jak tylko znajde chwile wolna.. Quote
brjagata Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Biedna sunia, teraz w boksie została sama :-( Quote
caelestis Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Oj biedna, biedna...:placz: A jak ja tam byłam to ona rółnież skakała do krat :-( Quote
danka1234 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 wklejcie te linki ogłoszeniowe na 1 strone by było wiadomo jakie ogłoszenia juz ma zrobione. Quote
Seaside Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 już wklejam prosimy o zaglądniecie również do innej jeleniogórzanki :( Onka traci włądzę w łapach :( http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mloda-onka-potrzebuje-bardzo-pilnie-leczenia-dt-na-cito-141109/ Quote
Seaside Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 malutka pokaż się ciotkom - może jeszcze któraś Cię wypatrzy :( Quote
leni356 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Znalazłam coś takiego - może warto spróbować? Jestem w stanie zaoferować płatny (tzn tylko karma i weterynarz) DT małej, łagodnej suczce po sterylizacji. Ważne by dogadywała się z innymi psami (mam już jednego psiaka) i nie była agresywna a także by umiała zachować się w mieszkaniu tzn by nie pogryzła wszystkiego. Wiek nie ma znaczenia. Jestem studentką więc poza domem jestem tylko jakieś 4 godz dziennie. Mieszkam w przestronnym mieszkaniu z dużym balkonem i myślę że moge zapewnić bardzo dobre warunki. http://www.dogomania.pl/forum/f97/oferuje-dt-w-jeleniej-gorze-dla-malej-suni-138420/ Quote
Recommended Posts