Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

7 letnia jamniczka.W boskie hałaśliwa. Jak na swój wiek bardzo energiczna. Raczej nie podchodziła do krat, wolała szczekać na nas wraz z innymi psami. Wydaje mi się, że należy bardziej do tych psów, które w schronisku tak jakby się ''odnajdują'' (trudno mi to słowo przez gardło przechodzi) choć na pewno w głębi serca potrzebuje bliskości człowieka. Moim zdaniem bardzo ładniutka, ma coś w sobie :loveu: Mix jamnika.

Szkoda niuni - powinna grzać się pod kołderką :(
Szukamy domu!!!!!!!!!

Tel kontaktowy schronisko
Schronisko dla małych zwierząt
ul.Spółdzielcza 33a
58-500 Jelenia Góra

tel:+48 (75) 6420156

Ze strony schroniska
www.jelenia.schronisko.net/adopcja31028-0.html

imię: nr 167
rasa: jamnik

boks: 7
numer: 167
miasto: Jelenia Góra

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

charakter i opis:
Oddana 28.05.2009. Wzrost do połowy łydek. Mimo swojego wieku nie traci hartu ducha, jest potulna, przywiązana do człowieka. Jak małe psy - nie zawsze przepada za dużymi osobnikami. Na smyczy chodzi spokojnie, posłuszna

kontakt:
ul.Spółdzielcza 33a
58-500 Jelenia Góra

-----------------------------------------------------------
Ogłoszenia dla suni;

alegratka
gumtre
kokosy
interpress
oferty
kupie psa
adopcja psa
giełda ogłoszeń
ofertownia
petsy
szukaj zwiarzaka
nasi pupile
aleokazja
cafeanimal
przygarnij zwierzaka

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myśle ze teskt mógłby być taki:

7 letnia krótkowłosa jamnicza szuka swojego własnego domku. Nie jest to pies pierwszej młodości jednak jak na swój wiek jest strasznie energiczna. W klatce hałaśliwa. Stara sie w ten sposób zwrócić na siebie uwage. W jeleniogórkim schronisku przebywa już od miesiąca. Ludzi zniechęca jej wiek i siwe włoski jakie pojawiają sie na jej małym ciałku. Ale czy to że jest starsza robi z niej gorszą ? Sunia chodzi na smyczy,jest grzeczna,przezwyczajona do człowieka. Nie zawsze toleruje wieksze psy. Ale jak tu już bywa u małych psiaków po prostu sie ich boi. Mieszka w boskie nr 7 w jeleniogórkim schronisku razem z inną jamniczką. Zaszczepiona. Jak każdy jamniś dobra dla starszych ludzi.Zotała oddana przez swojego właściciela. Dokładnego powodu niestety nie znamy. Aby uzyskać więcej informacji prosze dzwonić do schroniska ;) :
kontakt:
ul.Spółdzielcza 33a
58-500 Jelenia Góra

Daj mi dom na starość !

Nie wiem czy tak to ma wyglądać:eviltong: Jak coś to dziewczyny poprawcie mnie xP info z tego co zaobserwowałam i ze strony schroniska ;)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dziewczynce zrobie allegro, moze trafi na Swojego Ludzia. Powiem że "schodziły" mi 12-14 letnie też. Może i jej się uda.

Pewnie. pamiętam Teddy'iego staruszka :)

Posted

Znalazłam coś takiego - może warto spróbować?

Jestem w stanie zaoferować płatny (tzn tylko karma i weterynarz) DT małej, łagodnej suczce po sterylizacji. Ważne by dogadywała się z innymi psami (mam już jednego psiaka) i nie była agresywna a także by umiała zachować się w mieszkaniu tzn by nie pogryzła wszystkiego. Wiek nie ma znaczenia. Jestem studentką więc poza domem jestem tylko jakieś 4 godz dziennie. Mieszkam w przestronnym mieszkaniu z dużym balkonem i myślę że moge zapewnić bardzo dobre warunki.

http://www.dogomania.pl/forum/f97/oferuje-dt-w-jeleniej-gorze-dla-malej-suni-138420/