Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Ja już wróciłam. W czasie którym byłam nie padało i nawet słoneczko było przez moment! Startowałam w MP w grupie starszej dostałam się do finału :)
Fotki jakieś tam mam ale małooo.

Ale nie zostałaś do finału? Czy to już po wystawie...?

pzdr.

Posted

Marchewkowy napisał(a):
finał młodego prezentera nie był na ringu honorowym. Nie nie zostawaliśmy do BIS'ów.

Jasne.

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja tez byłam w domku już o 16, szybko uciekaliśmy, bo strasznie zimno było.

Ale nie padało?
A jak Tobie poszło?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jasne.

Ale nie padało?
A jak Tobie poszło?

pzdr.

Mi trochę psiak zaczął wariować i nie mogłam z nim praktycznie biegnąć i się nie dostałam.
A co do deszczu to do 14 nie padało,a później to nie wiem.
Ale ze mnie taki zmarzluch, ze się nawet w kurtce trzęsłam.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Mi trochę psiak zaczął wariować i nie mogłam z nim praktycznie biegnąć i się nie dostałam.
A co do deszczu to do 14 nie padało,a później to nie wiem.
Ale ze mnie taki zmarzluch, ze się nawet w kurtce trzęsłam.

No tak. A udało Ci się skontaktować z whippetami?

Pzdr.

Posted

My też juz w domku...i chyba przypłacimy to niezłą grypka :mad:...padać nie padało ale było dość mokro....mimo zimna nasz sędzia wcale się nie spieszył /Stefan Stefik/...i w sumie na ringu wyladowalismy grubo po 14-stej. My zmeczeni...psiaki chyba jeszcze bardziej....to chyba oststnia moja wystawa na swierzym powietrzu tak późno....Ale....mamy Ynde ze Skromnej- V1, NDSWR, CWC...więc jakos to przezyjemy ;);)/ a Indi juz odsypia...opieszałość sędziego:eviltong::eviltong:/

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. A udało Ci się skontaktować z whippetami?

Pzdr.

Tak i właśnie byłam z tą sama suczka co w Chorzowie.
Albo coś ją wystraszyło albo po prostu za szybko ją wzięłam i nie przyzwyczaiła się do mnie tak jak w Chorzowie.
I tak przy okazji właśnie Meradith ZJAWISKOWO PIĘKNA - BOB

Posted

betka-sp napisał(a):
My też juz w domku...i chyba przypłacimy to niezłą grypka :mad:...padać nie padało ale było dość mokro....mimo zimna nasz sędzia wcale się nie spieszył /Stefan Stefik/...i w sumie na ringu wyladowalismy grubo po 14-stej. My zmeczeni...psiaki chyba jeszcze bardziej....to chyba oststnia moja wystawa na swierzym powietrzu tak późno....Ale....mamy Ynde ze Skromnej- V1, NDSWR, CWC...więc jakos to przezyjemy ;);)/ a Indi juz odsypia...opieszałość sędziego:eviltong::eviltong:/

Brawo!
Przykryj Najlepszą Dorosłą Suczkę w Rasie kocykiemm od ciotki Asiaczkowej! Niech nie marznie juz...:lol:

Zuza i Noddy napisał(a):
Tak i właśnie byłam z tą sama suczka co w Chorzowie.
Albo coś ją wystraszyło albo po prostu za szybko ją wzięłam i nie przyzwyczaiła się do mnie tak jak w Chorzowie.
I tak przy okazji właśnie Meradith ZJAWISKOWO PIĘKNA - BOB

No to gratulujemy Właścicielce suni!

Pzdr.

Posted

GRATKI GRATKI GRATKI ;D
niestety nie dotaralam na ring seterów,nie wiem czemu,ale pogubiłam się w nowej lokalizacji zabrzańskiej wystawy:shake:

gratki wszystkim zwycięzca :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Brawo!
Przykryj Najlepszą Dorosłą Suczkę w Rasie kocykiemm od ciotki Asiaczkowej! Niech nie marznie juz...:lol:
Pzdr.

cioteczce Asiaczkowej dziękujemy :loveu: ale już wszyscy kichamy..wiec kocyk przydał by sie duuuzy:diabloti::diabloti:....

Posted

betka-sp napisał(a):
cioteczce Asiaczkowej dziękujemy :loveu: ale już wszyscy kichamy..wiec kocyk przydał by sie duuuzy:diabloti::diabloti:....

Hm, to moja rada: poprzytulać się wszyscy do wszystkich i jutro kataru ni ma!
Ja tak mam od ok. miesiąca - 2 psy + 3-4 koty i proszę, jaka zdrowa jestem...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Ooo tak, zimno było straszenie :)
Postaram się wkleić jeszcze dzisiaj jakieś fotki i jakby ktoś chciał- mam filmiki z finałów [FONT=Arial Narrow]jakości okropnej [/FONT]:eviltong: