katik Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Marchewkowy napisał(a):Będę też robić zdjęcia, jest ktoś zianteresowany fotorelacją z wystawy? Pozdrawiam to może zjawisz się przy ringu cairnów :cool3: Quote
pati1033 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 katik napisał(a):to może zjawisz się przy ringu cairnów :cool3: i na amstaffy tez zapraszam :) Quote
Shetanka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Marchewkowy napisał(a):Ja już jestem trochę zła bo od kilku tygodni próbuję się dodzwonić do oddziału i dowiedzieć czy moje zgłoszenie na MP zostało przyjęte. A tam albo nikt nie odbiera, albo zajęte... już nie mówię o tym że wysłałąm chyba z 10 maili. No i cóż dalej nic nie wiem, ma ktoś jakieś pomysły? To tak samo jak ja :cool3: W zeszłym roku chyba nie było żadnych potwierdzeń (?) Quote
Darianna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Marchewkowy - zapraszam na ring seterów irlandzkich mahoniowych - płeć męska, młodzież szczególnie :D Quote
Magda & Zicko Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Marchewkowy napisał(a):Będę też robić zdjęcia, jest ktoś zianteresowany fotorelacją z wystawy? Pozdrawiam Najpierw to Ty zrób ulubieńcowi zdjęcie ;) potem możesz po ringach latać :D żeby mi się sytuacja z Wrocka nie powtórzyła :mad: :D Quote
cockermanka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Błyskotka napisał(a):Ciekawe jaka będzie pogoda :roll:. Byle by sucho było,bo już Zabrze z śniegu przerabiałyśmy siedem lat temu:roll: Bardzo ciekawa jestem nowego miejsca :cool1: Do nas potwierdzenia dotarły dziś :-) Quote
betka-sp Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No a niestety pogoda zapowiada sie nieciekawa :placz:.. a kiedy można spodziewać sie planu sędziowania??? Quote
Marchewkowy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Magda & Zicko napisał(a):Najpierw to Ty zrób ulubieńcowi zdjęcie ;) potem możesz po ringach latać :D żeby mi się sytuacja z Wrocka nie powtórzyła :mad: :D Hahahaha dobra :D Quote
Ania&Kasia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Marchewkowy napisał(a):Będę też robić zdjęcia, jest ktoś zianteresowany fotorelacją z wystawy? Pozdrawiam Zapraszam też na Niufowy ring :p Szczególnie klasa pośrednia psów:eviltong: Pozdrowionka;) Quote
Darianna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 tam będą jakieś namioty, pawilony do wystawiania, czy na żywioł? Quote
Talagia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Darianna napisał(a):tam będą jakieś namioty, pawilony do wystawiania, czy na żywioł? wystawa jest na dworze jesli o to pytasz ;) Quote
iwcza Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Marchewkowy napisał(a):Będę też robić zdjęcia, jest ktoś zianteresowany fotorelacją z wystawy? Pozdrawiam Na beaglowy ring też zapraszamy :razz: Quote
Darianna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 czyli jak pada to wszyscy mokniemy, tak? ;) te pokazywane akurat psy też? :D Quote
Jagoodka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Darianna napisał(a):czyli jak pada to wszyscy mokniemy, tak? ;) te pokazywane akurat psy też? :D Dokładnie tak, chyba że stwierdzisz, że nie warto marznąć i przeziębiać siebie i psa i zostajesz w domku... A te pokazywane akurat psy to mokną najbardziej - niestety.. - i całe nasze przygotowywanie psa, kapanie i czesanie idzie w p**** Quote
Darianna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Lipa... Ale jedziemy, trudno się mówi... Po cichu liczyłam na jakieś namioty, w tym pojadę, w przyszłym dam sobie spokój z jesiennymi wystawami, chyba że będą pod jakimś daszkiem. Nie na nasz klimat wystawy pod chmurką w październiku... Quote
Bettylion Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No ja nie wiem jak będą oceniać zmoknięte shih :shake: mokry shih to jak zmokła kura :) koszmar. Quote
Shetanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jest juz plan sędziowania; http://www.zabrze.zkwp.pl/Zabrze2009_plan.pdf Quote
Marchewkowy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Mam problem, próbuje się dodzwonić znowu do oddziału tym razem jest informacja że linia aboncencka uszkodzona lub abonent nie odpowiada... a ja dalej nie wiem czy mi przyjeli zgłoszenie ggggrrrr :angryy::angryy::angryy: Quote
ryjkomanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Marchewkowy napisał(a):Mam problem, próbuje się dodzwonić znowu do oddziału tym razem jest informacja że linia aboncencka uszkodzona lub abonent nie odpowiada... a ja dalej nie wiem czy mi przyjeli zgłoszenie ggggrrrr :angryy::angryy::angryy: a w wykazie przyjetych psow sprawdzalas? Quote
Shetanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ryjkomanka napisał(a):a w wykazie przyjetych psow sprawdzalas? Chodzi o potwierdzenie MP ;) Quote
Marchewkowy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Huraaaaaaa udało mi się dodzwonić i moje zgłoszenie jest przyjęte :multi::multi::multi: Quote
Alutka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U nas zima na całego! Pada śnieg, wieje wiatr , chlapa . Strach co będzie do niedzieli.? Uważam , że organizowanie wystawy pod " chmurką "po 15 pażdz. to duże ryzyko. Ważne , że kasa wpłynęła , a my możemy jechać albo i nie. Quote
Darianna Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 makabra... Setery jak setery, może ekstra wyglądać nie będą ale specjalnie im aura nie przeszkadza na ta przebieżkę po ringu, pobiegną... Ciekawe jak dadzą radę właściciele małych psiaków które będą brnęły w śniegu.... Jak nie będzie żadnej osłony przed opadami na ringu, to jadę pierwszy i ostatni raz... Quote
betka-sp Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 czy ktos już przezył taką teoretycznie jeszcze "letnią" wystawe z zimową aurą??? jak to wygladało ?? wrażenia.............:cool1: Quote
Recommended Posts