Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 annahovek napisał(a):Hej, czy jest moze ktos z Warszawy chetny zeby jechac na te wystawe albo mialby miejsce w aucie i moglby mnie zabrac (1 osoba i 1 grzeczna mloda suczka). Ja mam duze kombi i moge wziac nawet 3 psy i 5 osob. Moj email: anna@hovawart-pl.com Oj, przepraszam Cię, pomyliłam wystawę w Chorzowie z wystawą w Zabrzu...:oops: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asiaczek napisał(a): Zajrzyj na nasz ring, OK? Pzdr. Nie ma sprawy :). Quote
Drixon Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 :oops: aż wstyd pytać - czy ktoś wie gdzie dokładnie w Zabrzu jest wystawa?:oops: z góry dzięks za wyrozumiałość :p Quote
Jagoodka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Drixon napisał(a)::oops: aż wstyd pytać - czy ktoś wie gdzie dokładnie w Zabrzu jest wystawa?:oops: z góry dzięks za wyrozumiałość :p Ośrodek sportowy KWK Makoszowy, ul. Jaskółcza 40 :) Quote
cockermanka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Uff...my zgłoszeni - rzutem na taśmę :cool3: Teraz tylko trzeba mieć nadzieję,że sędzina się nie zmieni i że pogoda dopisze :roll: Quote
Jagoodka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 cockermanka napisał(a):Uff...my zgłoszeni - rzutem na taśmę :cool3: Teraz tylko trzeba mieć nadzieję,że sędzina się nie zmieni i że pogoda dopisze :roll: No to do rychłego zobaczonka :multi::lol::multi: Quote
karenina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Drixon']:oops: aż wstyd pytać - czy ktoś wie gdzie dokładnie w Zabrzu jest wystawa?:oops: z góry dzięks za wyrozumiałość :p Ze strony o/Zabrze- adres wystawy Kąpielisko Leśne "Maciejów" w Zabrzu, ul. Srebrna 10 Quote
Naklejka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Będę jak co roku, oczywiście jako widz :-D Wystawa odbędzie się na stadionie walka zabrze przy ulicy jaskółczej :) Quote
cockermanka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='karenina']Ze strony o/Zabrze- adres wystawy Kąpielisko Leśne "Maciejów" w Zabrzu, ul. Srebrna 10 Rzeczywiście,taka informacja jest na stronie oddziału...a ja pewnie nawet bym nie sprawdziła,tylko jechałabym na stałe miejsce :evil_lol: Quote
Jagoodka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 cockermanka napisał(a):Rzeczywiście,taka informacja jest na stronie oddziału...a ja pewnie nawet bym nie sprawdziła,tylko jechałabym na stałe miejsce :evil_lol: Ja pewnie też :) Od tylu lat jeździmy na terem Makoszowy, a tu nagle zmiana... A tak lubilam tamten teren... Zobaczymy, może na nowym terenie będzie jeszcze lepiej :) Quote
Irviers Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dostałam informacje na maila że można zgłosić jeszcze do końca tego tygodnia formularzem internetowym. Quote
Błyskotka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Oooo jaka zmiana :crazyeye:. No zobaczymy jaki to teren :cool3:. Quote
Jagoodka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Błyskotka napisał(a):Oooo jaka zmiana :crazyeye:. No zobaczymy jaki to teren :cool3:. Z tego co widziałam na zdjęciach w necie to teren jest superaśny :) Ponoć są tam 24 hektary, więc miejsca, a miejsca :) Mam nadzieję, że w rzeczywistości tez takowym sie okaże Quote
Naklejka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 łeee xD Myślałam że będę mieć bliżej na wystawę. Tak, jest tam dużo miejsca :) I stadnina koni tam jest, ale trochę nie na temat:lol: Quote
Dixie Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ile kosztuje konkurs Młody Prezenter? Nie potrafię znaleźć info na stronie :oops: Quote
Kilche Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ej... ja będę :lol: Chce pooglądać MP, ale... powiedzcie mi, kiedy i gdzie to się będzie odbywało, bo pewnie nie znajde tego... Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Dixie']Ile kosztuje konkurs Młody Prezenter? Nie potrafię znaleźć info na stronie :oops: Jeśli nie mam info ile kosztuje to wygląda na to, ze jest bezpłatny ;) [quote name='Vida']Ej... ja będę :lol: Chce pooglądać MP, ale... powiedzcie mi, kiedy i gdzie to się będzie odbywało, bo pewnie nie znajde tego... Finał MP rozpoczyna wszystkie finały na ringu głównym, a eliminacje są zazwyczaj albo na ringu sędziny, albo na specjalnie do tego wyznaczonym. Trzeba pytać na wystawie. Ja ci jeszcze tych skanów figur nie wysłałam, nie? Quote
Dixie Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Jeśli nie mam info ile kosztuje to wygląda na to, ze jest bezpłatny ;) Ja słyszałam, że coś się płaci, tylko nie wiem ile a na stronie nie pisze :shake: Quote
Magda & Zicko Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Młody Prezenter jest bezpłatnie ;) informacja z ulotki :) Quote
moth Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 shadow9 napisał(a):My już zgłoszeni :diabloti:. My też. Widzę, że to będzie rodzinne spotkanie. :loveu: Quote
Recommended Posts