Milka__ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Witajcie! Tak pomyślałam, że można by w tym wątku wstawiać fotki ze schronisk - ale nie smutne, od których łzy się do oczu cisną, a wręcz przeciwnie - wesołe, zabawne, śmieszne. Pokażmy innym, jak niewiele trzeba, by psie smutki zamienić w radości! Pokażmy, że psy ze schroniska to nie tylko takie wciśnięte gdzieś głęboko w kąt, ale także psy wesołe i radosne, potrafiące się wspaniale razem bawić! Na pewno miło jest zobaczyć zdjęcia hasających radośnie psów, miło jest wiedzieć, że jest ktoś, dla kogo mogą merdać, chociaż przez chwilę. Pocieszmy się choć tymi zdjęciami! Na pewno wywołają uśmiech na Waszych twarzach :) . Świadomość, że są jednak chwile, kiedy się cieszą jest naprawdę budująca. Wstawiajcie fotki ze spacerków i nie tylko :) To może ja zacznę ... Psiaki ze Schroniska w Gorzowie Wlkp. Quote
Baski_Kropka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Genialne są te zdjęcia! Ja niestety nei mam zadnych zdjęć ze schroniskowych pociech... ale zajmowałam sie kiedys bardzo zaniedbanymi psiakami w hodowli...i im naprawde nei wiele potrzeba, tylko ciepła dłoń człowieka uśmiech i spacery :) Oczywiście pełne miski... Quote
birma74 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Zdjęcia super a zwłaszcza to z maseczką błotną:lol:fajny pomysł z pokazaniem tej weselszej strony ich życia Quote
Okamia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mój tymczas Jazz który w schronie leżał całymi dniami na budzie i nic nie chciał :roll: to juz u mnie :p juz jest w nowym domku :loveu: Quote
katik Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/4347/dsc08306.jpg padłam ze śmiechu :lol: troche czasu mi zajęło zanim rozszyfrowałam, gdzie ten błotny potwór ma głowę. :lol: Quote
Rinuś Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='katik']http://img188.imageshack.us/img188/4347/dsc08306.jpg padłam ze śmiechu :lol: troche czasu mi zajęło zanim rozszyfrowałam, gdzie ten błotny potwór ma głowę. :lol: On tej głowy chyba w ogóle nie ma tutaj ;PA psiaki Wam nie uciekają?>wszystkie z tych zdjęć są ze schroniska? Quote
Okamia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Rinuś napisał(a):On tej głowy chyba w ogóle nie ma tutaj ;PA psiaki Wam nie uciekają?>wszystkie z tych zdjęć są ze schroniska? Jezzowego najpierw puszczałam na lince 20 m ale po 4 dniach widząc jego wpatrzenie we mnie i piłkę/patyk i olewkę na innych puszczałam luzem ;) Oczywiście miałam oczy wkoło głowy czy aby nikt nam zabawy nie popsuł bo wtedy by miło nie było. I tylko raz chłopak zatrzymał się przy krzaczku na dłużej czego nie zauważyłam a potem szukał mnie jak głupek bo on nie cierpi być bez swojego kogoś nawet chwile :evil_lol: (te koczowanie pod łazienką :evil_lol:) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ale dawno tu nikogo nie było :eviltong: łaaa tam wasze pieski nawet popływac mogą, i w błotku sie pobawić :razz::lol: Royal :evil_lol: (Rzeszowskie schronisko "kundelek") Quote
Recommended Posts